שלום לכולם - קצת לא קשור בלווינים אבל אני יודע שזה מעניין חלק מכם,
הייתי היום ה27/2 בכנס הרדיו הדיגיטלי של הרשות השניה בבית סוקולוב (מקום מגעיל לדעתי)...
בקיצור, חשבתי שאני ואולי עוד 30 משקיעים ועלי שביט הנכבד יגיעו ולהפתעתי הרבה (גם של הרשות/משרד האוצר) הגיעו רבבות של אנשים, מדובר על למעלה מ100 איש לפי דעתי... והתפוסה הייתה עד אפס מקום...
אך לצערי, הרשמים שקיבלתי בזמן ובמיוחד לאחר הדיון חיזקו את טענתי/הגיגי בדבר שליחת מכתב הרפורמות לאחר הבחירות, ליתר דיוק לאחר שתקונן ממשלה חדשה.
ולעניין שלנו ה מ מ צ א י ם:
1. אם הייתי צריך לסכם את הכנס בפתגם אחד....אז: "הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות".
2. אסביר למה כוונת המשורר:
א. קיבלתי תחושה (וגם הרבה אנשים אחרים בכנס) שהרגולטורים במקרה זה משרד האוצר/משרד התקשורת ובמיוחד הרשות השניה לא יודעים מה הם רוצים מעצמם על כמה וכמה של כולנו (אזרחים/יזמים לעתיד).
ב. ניקרת התחושה לצערי (וזה היה ב"פורום" השני שהתקיים באותו כנס, אגב חבל שהשתתפתי בו) שזכות הקיום/הקמה לתחנה זו או אחרת לא תיהיה בידי המאזינים (הציבור/שוק עצמו) אלא בידי חבורת "אריסטוקרטים" שיחלטו עפ"י השקפת עולמם מה "ראוי" שהציבור ישמע ומה הציבור לא ראוי ישמע...למעשה עפ"י פליטת פה של סגן החשב הכללי של משרד האוצר שהיה נוכח שם (ואף אחד מהרשות לא חילק על דעתו משום מה) אמר ש"המדינה" חייבת לשלוט במדיה. (אני לא זוכר מילה במילה אבל זו הייתה רוח הדברים שלו במישור הזה).
ג. אם אני מחבר פזל של כל המצב הזה....זה פשוט לא מתחבר....אין מדיניות עדיין (למרות שDAB קיים כבר עידן עידנים...ורק עכשיו הרשות שוקלת מה לעשות עם זה... אין עדיין יעדים של משרד האוצר לסבסוד/הורדת מיסים של המכשירים.... משרד התקשורת עוד לא החליט אילו תדרים יפתחו לשימוש (בנוסף לBAND 3).
בקיצור הרחבת ההגיגים של סעיף א' עבר בראשי לאחר הכנס....+ הזלזלול של כרמלה מנשה וחיים הכט בפורום השני של הכנס שהוסיפו שמן למדורה (שלי כמובן).... אם הייתי משקיע בכנס (ואגב אני לא כמובן) לא הייתי נכנס בשיט לתחום הזה, הרדיו ה"דיגיחרא" הזה.....פשוט צריך להיות טד טרנר X 5 כדי להסכים להשתתף בניסוי המחריד הזה....
-> אם יש למישהו משהו מועיל להוסיף ואני מדגיש מועיל (גם ככה הייתי בעצבים מהכנס) מוזמן להוסיף...
תודה
נ.ב. אני רוצה בהזדמנות זאת להודות לעלי שביט....היה לי העונג לפגוש אותו בכנס ואם הוא לא היה בא הייתי מופתע לרעה.... כל פעם שאני נכנס לאחד מהאתרים שלך....אני רק יכול להוריד בפניך את הכובע- המשך כך!
רשמים ראשונים שלי מכנס הרדיו הדיגיטלי - 27/2
- eabramov
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
עצוב מאד ....אבל ממש לא מפתיע , במדינתנו תמיד הכל הולך קשה בכל מה שקשור
להכנסת טכנולוגיות חדשות ותמיד הפוליטיקאים רוצים להיות בשליטה ולהרוויח מהנושא .
תמיד יש לכולם דעות בנושא , ותמיד יש למישהו מה להגיד .....במקום לדבר פחות ולעשות יותר
וללמוד מנסיונם של אחרים ...אנחנו צריכים להמציא את הגלגל ....זה הרי ברור !
להכנסת טכנולוגיות חדשות ותמיד הפוליטיקאים רוצים להיות בשליטה ולהרוויח מהנושא .
תמיד יש לכולם דעות בנושא , ותמיד יש למישהו מה להגיד .....במקום לדבר פחות ולעשות יותר
וללמוד מנסיונם של אחרים ...אנחנו צריכים להמציא את הגלגל ....זה הרי ברור !
-
shabi210
- חבר פורום

- eabramov
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
סליחה....תיקון טעות שלי כרמלה מנשה = כרמית גיא...
תמיד אני מתבלבל ביניהן....חחחח
חבל שלא שאלתי את כרמית גיא בפרצוף איך זה ש"פתאום" השרה לשעבר דליה איציק (שעוד הייתה שרת התקשורת) מינתה אותה בלי קשר לחיים ליו"ר וועדת הרדיו למרות שזו כבר הייתה קיימת אבל במתכונת אחרת.... מאוד תמוהה לי גם הנושא של המינוי של כרמית גיא.... כי השמועות אומרות שדליה "החזירה" לכרמית טובה על כך שהרבה לראיין אותה בקול ישראל...ואני מאמין אישית שיש אמת לדבר!
תמיד אני מתבלבל ביניהן....חחחח
חבל שלא שאלתי את כרמית גיא בפרצוף איך זה ש"פתאום" השרה לשעבר דליה איציק (שעוד הייתה שרת התקשורת) מינתה אותה בלי קשר לחיים ליו"ר וועדת הרדיו למרות שזו כבר הייתה קיימת אבל במתכונת אחרת.... מאוד תמוהה לי גם הנושא של המינוי של כרמית גיא.... כי השמועות אומרות שדליה "החזירה" לכרמית טובה על כך שהרבה לראיין אותה בקול ישראל...ואני מאמין אישית שיש אמת לדבר!
120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!