ווידוא סופי
-
sniz
- חבר ותיק

- פרופלור
- תותח על

-
sniz
- חבר ותיק

-
max2003
- אחלה חבר

יא צודק. לסקיי אסור למכור מנויים מחוץ לאנגליה. כנראה שדיברת עם מוכרים עצמאיים שמודעים לביקוש הגדול של החבילה מחוץ לאנגליה והם אלה שמוכרים את סקיי מחוץ לאנגליה, וכאלה יש לא מעט. אתה משלם להם והם עושים את המנוי מול סקיי, כביכול למנוי שגר באנגליה. שים לב שסקיי לא מכירים בזה ויום בהיר אחד זה עלול להיסגר, דווקא אחרי ששילמת שנה מראש...
אם אתה רוצה מנוי חוקי לסקיי אני מציע שתמצא חבר / קרוב משפחה / שגר באנגליה או אירלנד ותעשה את העסקה דרכו. כלומר: אתה מעביר לו כסף, הוא עושה מנוי חוקי, לעצמו, הממיר שלו טס אתך לארץ, אתה מקפיד לא לחבר אותו לטלפון וכל הזמנה או בקשה אתה עושה דרך החבר המנוי באנגליה. פשוט ועובד ואין סכנה.
אם אתה רוצה מנוי חוקי לסקיי אני מציע שתמצא חבר / קרוב משפחה / שגר באנגליה או אירלנד ותעשה את העסקה דרכו. כלומר: אתה מעביר לו כסף, הוא עושה מנוי חוקי, לעצמו, הממיר שלו טס אתך לארץ, אתה מקפיד לא לחבר אותו לטלפון וכל הזמנה או בקשה אתה עושה דרך החבר המנוי באנגליה. פשוט ועובד ואין סכנה.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
בתיקון קטן אבל חשוב - כאשר אדם פרטי מזמין מנוי הוא מחויב לחבר את הממיר שלו לטלפון. המטרה היא גם לצורך הזמנות של סרטים אבל גם דיווח למרכז הבקרה שהממיר חי ומחובר. אחרי זמן שהממיר לא מחובר זה יעלה אצלם בדוחות ויתחילו טלפונים לבעל המנוי ואם לא ימצא הסבר מספק אותם המנוי יסגר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
dmsat
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

ישראל, גם סלולרי מופיע כטלפון מחוץ למדינה כשמתקשרים מהארץ לאנגליה וגם אם חוסמים את השיחה המזוהה. דבר שני הם מחייבים חיבור לקו טלפון בייתי.
החבילה הזו היא העשירה ביותר מבחינת תכנים, האיכותית ביותר מבחינת איכות שידור תמונה והמתקדמת ביותר באירופה כולל ב HDTV. אה, והכל באנגלית בלי כתוביות מעצבנות.
החבילה הזו היא העשירה ביותר מבחינת תכנים, האיכותית ביותר מבחינת איכות שידור תמונה והמתקדמת ביותר באירופה כולל ב HDTV. אה, והכל באנגלית בלי כתוביות מעצבנות.
-
oferlaor
- חבר פורום

- יצירת קשר:
- י א
- מנהל אתר

לא הבנתי את מה שתיארת..
כעקרון יש פתרונות - יש באירופה סוכנים שמשתמשים בברוקרים באנגליה. אתה מזמין מהסוכן ומתחייב לסוכן שכל דבר אתה עושה אך ורק דרכו. הוא מזמין מהברוקר את החבילה שרשומה על שם הברוקר. הברוקר הוא מעין מפיץ מורשה של סקאי ולכן ממירים שהוא עושה עבורם מנוי אינם חייבים בחיבור קבוע לטלפון. אבל אתה לא יכול להזמין סרטים וכל שינוי בחבילה חייב להתבצע דרך הסוכן. שיחה ישירה שלך ל SKY והממיר שלך הופך לברזל חסר ערך. למה ברזל חסר ערך? כי הם יודעים את מספר הממיר (חוץ ממספר הכרטיס החכם) ומכניסים את הקופסא לרשימה השחורה.
בקיצור - עסק מאד מסובך ורגיש.
כעקרון יש פתרונות - יש באירופה סוכנים שמשתמשים בברוקרים באנגליה. אתה מזמין מהסוכן ומתחייב לסוכן שכל דבר אתה עושה אך ורק דרכו. הוא מזמין מהברוקר את החבילה שרשומה על שם הברוקר. הברוקר הוא מעין מפיץ מורשה של סקאי ולכן ממירים שהוא עושה עבורם מנוי אינם חייבים בחיבור קבוע לטלפון. אבל אתה לא יכול להזמין סרטים וכל שינוי בחבילה חייב להתבצע דרך הסוכן. שיחה ישירה שלך ל SKY והממיר שלך הופך לברזל חסר ערך. למה ברזל חסר ערך? כי הם יודעים את מספר הממיר (חוץ ממספר הכרטיס החכם) ומכניסים את הקופסא לרשימה השחורה.
בקיצור - עסק מאד מסובך ורגיש.
-
oferlaor
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
sniz
- חבר ותיק

מה לעזעזל???י א @ 15/4/2006, 01:40 כתב: מעניין...
אין לי מושג איך ואם זה עובד ומה הסיכון.
בכל אופן, אם מדובר על ערוצי ה PPV של סקאי הרי הם לא רבים בקליטה בארץ ב 1.80 כך שנראה לי שכל זה תיאורטי.
אתה אומר לי שזה:
לחץ כאן
לא רשמי?!
התקשרתי לשם, וזה מה שאמרו לי:
אפשר לחבר את SKY לארץ בלי בעיה, עם SKY SPORTS + PPV.
הם שולחים בדואר הכול, והם אמרו שאם אני רוצה להזמין PPV מתקשרים אליהם 24 לפני האירוע והם יפתחו את הערוץ. כמו כן, הם אמרו שיש יחסית הרבה לקוחות בארץ שמשתמשים במה שאני אמרתי!!!!!!
אז אתה אומר שזה לא חוקי האתר הזה?!
-
EC15
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
sniz
- חבר ותיק

-
sniz
- חבר ותיק

-