שלום, אני פונה לעזרה עקב ירידת הערוץ הצרפתי
-
DANDY2
- חבר פורום

-
danwol
- תותח על

- IttaiM
- תותח על

הבעייה היחידה היא שהערוצים שקרוב לוודאי בעיקר יעניינו את אמך (France 2, TF1, France 3, France 4) הינם ערוצים מקודדים.
את TV5 ממילא יש בכלבים/יס.
עם ממיר פשוט (כזה שלא פותח ערוצים פרוצים) היא לא תוכל לצפות בערוצים הללו מבלי לעדכן קודים ולעדכן גרסאות תוכנה לממיר אחת לכמה שבועות.
אם תוכל לסייע לה בצד הטכני של העדכונים - היא תזכה לגן עדן תרבותי.
אחרת לא יהיה הבדל גדול למעט מספר ערוצים שוליים נוסף ל-TV5.
את TV5 ממילא יש בכלבים/יס.
עם ממיר פשוט (כזה שלא פותח ערוצים פרוצים) היא לא תוכל לצפות בערוצים הללו מבלי לעדכן קודים ולעדכן גרסאות תוכנה לממיר אחת לכמה שבועות.
אם תוכל לסייע לה בצד הטכני של העדכונים - היא תזכה לגן עדן תרבותי.
אחרת לא יהיה הבדל גדול למעט מספר ערוצים שוליים נוסף ל-TV5.
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
-
DANDY2
- חבר פורום

-
danwol
- תותח על

לגבי ממיר שפותח מקודדים - העידכונים לפעמים הם על בסיס יומי, ולפעמים רק אחת לכמה חודשים, הכל מאוד נזיל בעסק הזה, העיסוק עבור חלק גדול מהאנשים פה זה כתחביב שדורש זמן ומיומנות (מיחשוב ואינטרנט). את הקידודים ניתן למצוא באינטרנט, אך באופן טבעי הלינקים לאותם אתרים משתנים ומתחלפים כל הזמן, כך שכפי שאני מבין זה לא מתאים לאמא שלך ובטח לא לך שתצטרך להגיע כל הזמן.
אולי הכי טוב בשבילך זה מנוי חוקי - תכנס ל www.tps.fr ותברר את מחירי החבילות (ממה שאני הבנתי 20 -30 יורו בחודש). תברר אם יש אפשרות לרכוש את המנוי, כלומר את הכרטיס, ולהשתמש בציוד שאתה קונה בארץ (ממיר+ התקנה + צלחת)
בהצלחה
אולי הכי טוב בשבילך זה מנוי חוקי - תכנס ל www.tps.fr ותברר את מחירי החבילות (ממה שאני הבנתי 20 -30 יורו בחודש). תברר אם יש אפשרות לרכוש את המנוי, כלומר את הכרטיס, ולהשתמש בציוד שאתה קונה בארץ (ממיר+ התקנה + צלחת)
בהצלחה
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,