שלום, אני פונה לעזרה עקב ירידת הערוץ הצרפתי

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
DANDY2
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי DANDY2 »

שלום לכולם
אני חדש בפורום זה ואודה אם תוכלו לעזור לי , מכיוון שהערוץ הצרפתי בכבלים ירד אין לאמי מה לראות יותר
אני מבקש את עזרתכם להפניה עבור רכישה של צלחת לווין עבורה.
היא רוצה רק ערוצים בצרפתית , כמו כן היא אינה "טכנאית" כך שדרושה מערכת עם הפעלה פשוטה
בתודה מראש
סמל אישי של משתמש
cavtl
מתקין
מתקין

שליחה על ידי cavtl »

אתה צריך להתקין לה צלחת לערוצי אירופה
danwol
תותח על
תותח על

שליחה על ידי danwol »

ממיר טופילד + צלחת 1 מטר מכוון ללוין האירופאי הוטבירד, יתן מגוון רחב של ערוצים בצרפתית. כל מתקין יוכל לבצע את העבודה. הממיר הנ"ל פשוט להפעלה כך שגם "אמך" תוכל להפעיל אותו.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
סמל אישי של משתמש
IttaiM
תותח על
תותח על

שליחה על ידי IttaiM »

הבעייה היחידה היא שהערוצים שקרוב לוודאי בעיקר יעניינו את אמך (France 2, TF1, France 3, France 4) הינם ערוצים מקודדים.
את TV5 ממילא יש בכלבים/יס.
עם ממיר פשוט (כזה שלא פותח ערוצים פרוצים) היא לא תוכל לצפות בערוצים הללו מבלי לעדכן קודים ולעדכן גרסאות תוכנה לממיר אחת לכמה שבועות.
אם תוכל לסייע לה בצד הטכני של העדכונים - היא תזכה לגן עדן תרבותי.
אחרת לא יהיה הבדל גדול למעט מספר ערוצים שוליים נוסף ל-TV5.
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

תמיד ניתן לרכוש מנוי חוקי
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
DANDY2
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי DANDY2 »

תודה על התגובות
ראשית , הבנתי ממכם שאני צריך או ממיר שמסוגל לפתוח ערוצים מקודדים או לרכוש מנוי .

האם מתקין מבצע את העדכונים למכשיר או שזה משהו שאפשר לבצע לבד כמו כן אחת לכמה זמן צריך לבצע את העדכונים הללו?
אם רוצים לרכוש חבילה או שימוש בלויין לאן צריך לפנות כדי לקבל רשימת ערוצים ומחיר?
תודה
danwol
תותח על
תותח על

שליחה על ידי danwol »

לגבי ממיר שפותח מקודדים - העידכונים לפעמים הם על בסיס יומי, ולפעמים רק אחת לכמה חודשים, הכל מאוד נזיל בעסק הזה, העיסוק עבור חלק גדול מהאנשים פה זה כתחביב שדורש זמן ומיומנות (מיחשוב ואינטרנט). את הקידודים ניתן למצוא באינטרנט, אך באופן טבעי הלינקים לאותם אתרים משתנים ומתחלפים כל הזמן, כך שכפי שאני מבין זה לא מתאים לאמא שלך ובטח לא לך שתצטרך להגיע כל הזמן.

אולי הכי טוב בשבילך זה מנוי חוקי - תכנס ל www.tps.fr ותברר את מחירי החבילות (ממה שאני הבנתי 20 -30 יורו בחודש). תברר אם יש אפשרות לרכוש את המנוי, כלומר את הכרטיס, ולהשתמש בציוד שאתה קונה בארץ (ממיר+ התקנה + צלחת)

בהצלחה
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
שלח תגובה