מהיום נכנסים להילוך גבוה!

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
eabramov
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי eabramov »

מזל טוב למממשלה החדשה שהושבעה אמונים (לעצמה?),
עכשיו הגיע תורינו, כל אחד ואחד השייך לפורום ואשר הכפת לו ממה שקורה בשוק התקשורת הישראלי...לפעול!
כזכור לרובכם, לקחתי את היוזמה לכתוב עצומה לחברי הכנסת על מצב שוק התקשורת בארץ (רדיו + טלוויזיה) ודרכים אפשריים לתיקונם מטעם פורום זה (עם אופציה של שיתוף חברי הפורום השני)...
כעת לאחר השבעת הממשלה ניתן ואף רצוי לשלוח את המכתב שלנו לכל חברי הכנסת ובמיוחד לרה"מ - אוהד אולמרט.
על מנת לעשות זאת חייבים להתקיים מספר תנאים:
1. איסוף חתימות חברי הפורמים וצירופם למכתב הסופי.
2. ארגון רשימה עדכנית של מספרי הפקס של חברי הכנסת + טלפונים לווידוא השליחה.
3. ארגון רשימת עדכנית של דוא"ל של חברי הכנסת כדי לשלוח גם באפיק זה...אתם יודעים אי אפשר לסמוך על הפקידים שלהם...הם לפעמים קצת איך אומרים..."עצלנים"
4. רצוי לקיים פגישות עם כמה שיותר חברי הכנסת ובמיוחד עם שר התקשורת החדש (אריאל אטיאס ממפלגת ש"ס) נראה לי שפגישה עם רה"מ קצת בעייתית במקרה הטוב וכנראה שפשוט לא תצא לפועל.

אני כרגע עובד על התנאי הרביעי...וזה יקח קצת זמן מן הסתם..
אבל אני חייב את עזרתכם...כי בלעדיכם כלום לא יזוז!
1) אני צריך הצעות לאיסוף החתימות של חברי הפורום בצורה הבטוחה ביותר.
(אני למשל חשבתי כפשרה...למרות שזה לא הכי רציני... לעשות אשכול בפורום שכל חבר רושם רק את שמו הפרטי + יישוב מגוריו + כתובת הדוא"ל שלו בלבד ואת כל הפרטים אני מעתיק ומדביק למכתב הסופי לפני השליחה)
האם יש למישהו רעיון אחר? האם לדעתכם זה חיוני לחתום עם ת"ז או עם פרטים נוספים?
2/3) אני צריך אנשים שיעזרו לי לארגן רשימה מעודכנת...ואני מדגיש מעודכת של מספרי הפקס של לשכות הח"כים +טלפונים לווידואים + דוא"לים שלהם...כל מי שיכול שיעזור בקטע הזה...
4) אני מציע לכל אחד לבדוק בשם הפורום פגישה עם כל ח"כ שהוא מרגיש שהוא מייצג אותו על מנת לעזור לקדם את עניינו...
*) בנוסף חשבתי על רעיון מטורף: לבקש מכל חבר בפורום "להיצמד" לח"כ אחד עפ"י בחירתו האישית על מנת שזה "ינדנד" לו עד שיסכים לקרוא את המכתב ולעזור ליישם את ההמלצות.
כמובן שאם חברי הפורום יסכימו למהלך שכזה ...נצטרך ליצור אשכול רשימת ח"כים ומצב ה"טיפול" בהם על מנת שלא יהיה "כפילות" של מנדנדים לח"כ מסויים. (מה אתם חושבים על הרעיון???)

כמו כן צירפתי לכל מי שעדיין לא ראה, את מכתב העצומה לחברי הכנסת ה-17 ... עם תיקון קטן (DMB במקום DAB....מה לעשות...מגלים עם הזמן ששיטה מסויימת כושלת ומיושנת....)
חברה, לסיכום...צריך לפעול ולנדנד ולנדנד ולנדנד....ו"לשגע" את הח"כים עד שהם יבינו שאין להם ברירה אלא לעשות את מה שהם היו אמורים לעשות מזמן וזה רפורמה בשוק התקשורת הישראלי.

בברכה,
ערן
120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
סמל אישי של משתמש
eabramov
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי eabramov »

מצורף הקובץ...סליחה
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
sm53
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sm53 »

בטח בטח
יש לנו שר תיקשורת חדש ומיקצועי
מפלגתו ידועה באנשים מיקצועיים ישרים ~ וצדיקים ~ גמורים

ואם אין לך מה לעשות שלח לו מיכתבים
IT'S A LIVE