אחלה פורום יש לכם...

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
jan_p
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי jan_p »

עלה במוחי רעיון שיועיל לכל האנשים שמטלבטים לגבי האיכות של הממיר כזה או אחר...
אז ככה:)...
תפתחו שרשור שיהיה דביק ובו אנשים יעלו תמונה של הטלוויזיה בפעולה, ובהודעה ירשמו סוג ממיר סוג טלוויזיה, התמונה תתבצע לפי החלטת המנהלים לדוגמא ערוץ 2:)
ואז חברים בתחום יראו ויבחרו מה מתאים בשבילם:)
bitman
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי bitman »

רעיון מעולה...הייתי מציע דווקא ערוץ 10 ולא ערוץ 2 שאיכותו מזוויעה.

אני מתחיל לרדת מהדרימבוקס...ה-7000 יקר מדי בשביל ממיר...במחיר הזה כבר מעמידים HTPC חלש עם SS2. השאלה מה ניתן לפתוח עם הדרימון שלא ניתן לפתוח עם ה-SS2

היכן ניתן להשיג את ה-500S ב-1200 בדיוק?
ומי זה הספונסר של הפורום?

י.א. תענה בבקשה בפרטי
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

הספונסר מפרסם בראש הפורום. תלחץ על הפרסום למעלה וזה יפתח לך את אתר החנות שלו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
jan_p
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי jan_p »

מה שאפשר לפתוח בדרימון אפשר גם לפתוח בכרטיס לווין...:)
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yeheskel »

OK , אם ככה אז אנחנו מדברים על Technisat SkyStar 2 TV / PVR new Version ?

http://www.hm-sat-shop.de/dvbs-karten/t ... -vers.html

אם כן, אז מחירו (לאחר משלוח ותוספת של 4%) הוא סביב ה 550 ש"ח... (אולי קצת פחות - צריך להוריד מע"מ)

שהנתונים הטכניים שלו הם: http://www.technisat.com/datasheets/en/SkyStar2pci.pdf

אם כך אז השאלות הן:

1. האם יש איזשהם הגדרות מיוחדות (מבחינת המתקין) ספציפית לגבי סעיף LNB Power and Switching (בקישור האחרון) או שהוא מתייחס אליו כאל ממיר רגיל ?
2. לגבי השיתוף - כמו בדרימון - הבנתי נכון...?
3. לגבי תיפעול - אני מבין שלא ייפתח קורס עליו כמו בדרימון..ואת כל האינפורמציה איאלץ לשאוב מהאינטרנט?
4. לגבי אחריות - שנתיים (כפי שכתוב באתר.. כלומר - יש לי בעיה - אני צריך לשלוח אותו לגרמניה ויתקנו/יחליפו לי אותו?)
5. ואולי השאלה החשובה ביותר - האם המפענח של הוידאו(mpeg2) הוא בחומרה (כלומר על הכרטיס) או שהוא משתמש במשאבי המחשב על מנת לפענח... (וע"י זה גורם להאטת המחשב)

ושאלה ל Jan_p - האם כאשר הכרטיס הלוויני "עובד" - אתה מרגיש איזשהי האטה בביצועים של המחשב?

(כי נראה לי שרק הכרטיסים היקרים יותר - יש להם מפענח מובנה על הכרטיס)

תודה...
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

אל תתעסק עם כרטיס לוין, חבל על הכסף.רובםם אמרו דרימבוקס,
dmitrysh
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי dmitrysh »

צריך לציין שאיכות התמונה של הדרים 500, גרועה או לא גרועה ככל שתהיה, עדיין הרבה יותר טובה ממה שרואים בהוט או יס. וזה בגלל שהם דוחסים את התמונה חזק מאוד.
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

איכות התמונה ב-7020 יותר טובה אבל
גם ב-500 רואים לא רע בכלל.זה לא
שבאחד רואים מעולה ובשני בקושי רואים,
אפשר להתחיל עם הדרימון ועם הזמן להתקדם.
יכול להיות שבממירים אחרים רואים יותר טוב
אבל לאף אחד אין את היכולות של הדרימון בטח
שלא ברמת המחירים הזאת.
בכל מקרה רק דרימבוקס ( פחות חשוב איזה דגם )
פאול.
רק ההגינות תנצח
jan_p
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי jan_p »

מה שאני עשיתי זה פיצלתי את שולחן העבודה לשתיים בחלק העליון אני צופה בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל פותח תוכנות וגולש באינטרנט ואין שום האטה מיוחדת... לי זה בכל אופן מתאים:)
ויש לציין שאין לי מחשב חזק במיוחד AMD 2800+ (דגם) , זיכרון 1GB ,
כרטיס מסך ATI RAEDON 9250 128 MB , מעבד 2200 AMD.
וכמובן שברקע עובדות לי תוכנות כמו: סקייפ , מסנג'ר , אוברנט (תוכנת הורדות) ועוד ועוד...
בקיצוד המחשב עובד טוב.
אני חייב להודות שלקח לי מספר ימים לשבת ולהגיע למצב כזה ועכשיו אני קוצר את הפירות:)
ולשאלות שלך:
1. המתקין מתייחס כאל ממיר רגיל (לפחות אצלי זה מה שהייה):)
2.בהחלט , האפשריות שוות...
3. אין קורס, צריך לשבת ליד המחשב שעות ארוכות עד שמוצעים את השילוב המנצח:) עם סקייסטאר יקח פחות כי יש עליו מידע לא מבוטל באינטרנט מה שלא הייה לכרטיס שלי
4.כן
5. מפענח הוידאו לא נמצא על הכרטיס אבל ככל שיש לך מחשב חזק יותר כך האטה שולית יותר..
בכל אופן כמו שרשמתי בראש ההודעה אצלי מחשב שהוא די חלש ועדיין עושה במקביל מספר דברים ללא בעיה ואני יוסיף פה משהוא על תכני HD, בדרים אתה לא יכול לצפות בתכניים האלה ובכרטיס לוויני הכל תלוי במחשב שלך... אם יש לך מחשב חזק השמיים הם הגבול :)

מקווה שענתי על כל השאלות :)
עכשיו תורך להחליט ;)
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yeheskel »

שלום Jan,

אני קצת ירוק בנושא לווינים, אז אם תוכל להסביר בשפה פשוטה - מה הכוונה כשאתה אומר:

1. " תכני HD , בדרים אתה לא יכול לצפות בתכניים האלה ובכרטיס לוויני הכל תלוי במחשב שלך"

2. "האיכות היא אותה איכות אצל כל הכרטיסים הלווינים השאלה היא התמיכה לתוכנות שמשדרות "

תודה.
jan_p
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי jan_p »

1. תכני HD הם תכניים באיכות גבוהה MPEG4 , כדי לצפות בהם אתה צריך מעבד חזק וגם כרטיס מסך חזק.. תוכל לקרוא כאן עוד על תכניי HD, תאמין לי ההשקעה שווה:)
שידורי חדות גבוהה HDTV
2. יש מספר רב של תוכנות לצורך צפייה בכרטיס לווין כגון: progdvb, altdvb,mytheatre וכו'
אך לא כולם תומכים בכל הכרטיסים הלווינים ... לרוב הכרטיסים המוכרים יותר נתמכים ברב התוכנות..
לדוגמא הכרטיס שלי flydvb-s לא נתמך ברוב התוכנות שכיום בשוק וסקייסטאר נתמך בכולם.
ברור :D
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yeheskel »

ברור... תודה... |לחיים|
סמל אישי של משתמש
cavtl
מתקין
מתקין

שליחה על ידי cavtl »

אני רוצה רק להגיב על סוג המקלטים למגנום החדש יש כניראה בג בתוכנה ויש פריזים בתמונה למרות שהיבואן לא מסכים עם זה וצריך לבדוק את זה
לגבי הטומפילד מקלט טוב ברמה סבירה השרות של טלראן על הפנים
לגבי כל המקלטים שיש בשוק ברמה של המקלטים הנ"ל וזאת דעתי האישית ומינסיוני האישי לאחר תקופה מסוימית מפסיקים לכתוב להם תוכנות ומוציאים דגם חדש על מנת למכור יותר מקלטים
לכן כל מקלט בשלב מסוים לא יפתח ערוצים כי לא יכתבו לו תוכנה למעט מקלטים שהאקרים כותבים להם תוכנות לדוגמה יומקס 5400 מקלט ישן אבל כל הזמן יש תוכנות חדשות לכן עם מישהוא רוצה מקלט לאורך זמן
צריך היום דרימבוקס אפילו אם הוא לא ינצל את כל הדברים שניתן לעשות איתו וישתמש בו רק כמקלט רגיל שמקבל תוכנות חדשות
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אני מאד מסכים עם הניתוח של cavtl. |כן|

יותר מכך, יש דיבורים גם על מקלט חדש שמנסה לחקות את הדרים בוקס ומיוצר במזרח בשם relook , הנה עוד דוגמא שבדיוק ממחישה את דברי איציק cavtl שפיתחו מוצר אבל אין לו תמיכה של האקרים ולכן התוכנות שמפתחים לו הם מהיצרן ולכן למרות שמחירו נמוך יותר מהדרים בוקס הוא לדעתי השקעה גרועה כי עד שאפשר יהיה להפיק ממנו משהו יקח הרבה זמן אם בכלל.|לא|

בנוסף לכך, היו פה הרבה דיבורים על מקלטי visionet שנמכרו עם שיתוף חופשי לכמה חבילות. כמה פה דברנו והסברנו שאין ארוחות חינם ואם השרתים יפסיקו לעבוד אז לא ניתן יהיה להתחבר לשיתופים אחרים וכ'...אז הנה עכשיו אני שומע שמי שקנה שנה שעברה את הממיר עם השיתוף החינמי, היום מבקשים ממנו סכום לא מבוטל כדי שזה ימשיך לעבוד לו ואם לא ישלם הרי הקופסא תיהיה חסרת ערך (כמעט).
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה