שלום חברים,
אני רוצה לרכוש צלחת...
חשבתי בהתחלה על צלחת ממונעת...הרמתי טלפון לטלראן ואמרו לי שהם בכלל לא מוכרים צלחת ממונעת וגם לא כדאי לי מכיוון שצריך ממיר מיוחד שעולה הרבה יותר והמנוע לפעמים לא עובד כמו שצריך...
בקיצור... המינימום בשבילי הוא לקלוט את 4W 7W 13E (על צלחת אחת) ... האם יש דברים מעניינים בלווינים אחרים ? ואם לא ממונעת - לאיזה לווינים מומלץ להוסיף עוד LNB ? (חשוב לי תחנות בספרדית, איטלקית, צרפתית...ספורט ומוסיקה בעיקר)
לדוגמה - האם שווה להוסיף לווינים כמו:
Atlantic Bird 3 5.0°W
Intelsat 10-02 1.0°W
Sirius 2-3 5.0°E
Eutelsat W3A 7.0°E
Eutelsat W1 10.0°E
כמו-כן, האם הוספת מספר רב של LNB - פוגע באיכות הקליטה ?
וחוץ מזה חבילות השיתוף - על איזה לווינים היא עובדת בעיקר ?
והפרוצות - על איזה לווינים בד"כ ?
תודה.
רוצה לרכוש צלחת...
-
danwol
- תותח על

לדעתי אתה קצת מבולבל בנושא ה LNB: אתה צריך LNB עבור כל לווין, ועבור צלחת 1.2 מטר בד"כ לא שמים יותר מ 4 LNB (בגלל מגבלת מקום ומשקל), כך שלא תוכל לקלוט את כל הלווינים שציינת בצלחת אחת.
הבחירה שלך להתחיל עם 13E 7E ו 4W טובה, יש שם חבילות פרוצות שיתנו לך מגוון יפה של ערוצים (7E חבילה טורקית עם הרבה ערוצי סרטים באנגלית, 13E עם TPS פרוץ - ערוצים בצרפתית SRG שוויץ עם איטלקית, 4W בשביל ערוץ 2 ו 10 .....)
כדי להבטיח (סליחה, אין פה הבטחות) המשך קליטה ואפשרות עדכון הקידודים חדשים מומלץ להצטייד בממיר דרימבוקס.
הבחירה שלך להתחיל עם 13E 7E ו 4W טובה, יש שם חבילות פרוצות שיתנו לך מגוון יפה של ערוצים (7E חבילה טורקית עם הרבה ערוצי סרטים באנגלית, 13E עם TPS פרוץ - ערוצים בצרפתית SRG שוויץ עם איטלקית, 4W בשביל ערוץ 2 ו 10 .....)
כדי להבטיח (סליחה, אין פה הבטחות) המשך קליטה ואפשרות עדכון הקידודים חדשים מומלץ להצטייד בממיר דרימבוקס.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,