שלום.אני חדש בתחום.עיניין המונדיאל גרם לי להירשם.

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
ziv1212
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ziv1212 »

קראתי הרבה מאמרים שניכתב פה ועדיין לא הצלחתי להבין איזה ציווד אני צריך לטובת פתיחת ערצי המנדיאל.
תדה לעונים.
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

מצטער לאכזב את כל אלה שמצפים לראות את המונדיאל בלווין....נכון לעכשיו לא!! תוכלו לראות את !!כל!! המונדיאל בהשקעה מינימלית של פחות מ1000 שקלים...הנה הסיבות
1. לווין אירופה 13E הוטבירד יהיה מוצפן או ששלא יאפשרו את השידורים
2. כל העולם הערבי נכון לעכשיו נתון לחסותם של ART המיצרית שקנו את זכויות השידור....כך שמי שציפה לתפוס את המונדיאל מירדן או מהפלשתינאים צפוי לעוד אכזבה כי לא ישדרו שם בחינם
הפלשתינאים אולי ישדרו אבל לא יודע עדיין איך

הפיתרונות:
1. למצוא ממיר FTA שמצליח ליפתוח TSPCRYPT( אולי מישהו בפורום יודע אם יש איזה כרטיס שפותח...ואז תוכלו ליפתו את TPS שישדרו ואת הערוצים והשוויצריים על הוטבירד
אם יימצא ממיר כזה, אז תוכלו בהשקעה של קרוב ל1000 ש"ח להתקין צלחת לווין לאירופה ולראות את רוב המונדיאל (רק בקטע הזה אף אחד לא חותם שהקודים יעבדו תמיד)
2. להשקיע בממיר דרימבוקס 1500 ולמי שאין עוד צלחת בייחד זה ייצא השקעה של 3500
אבל פה כבר תוכלו לראות הרבה מאוד תוכן (ליגות מאירופה,סרטים סדרות ומה לא)
3. אם יוחלט אחרת פשוט תשלמו חד פעמי את ה500 שקל המסריחים האלה, כי לא רק בארץ חוסמים אלא בכל העולם

זה הלינקים לחבילות ולערוצים שישדרו (FTA זה חופשי ללא הצפנה למי שלא יודע)
http://64.77.87.5/sport/FT_WC06only.html
http://www.telefootball.com/?d=14-06-2006
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

נראה לי שאתה מאד מקצין את הדברים.

זה נכון שמי שאין שום ציוד קליטה לוויני אז לא יראה בלי השקעה, אבל אני לא חושב שמישהו מצפה שרק מהסתכלות לשמיים הוא יראה..

הנקודה החשובה פה היא ההשקעה ומה היא נותנת. הרי לתת 500 שקל לחברות השידור זה כסף ששעה אחת אחרי סיום המונדיאל הוא איננו. נגמר ונשכח ונשארת ללא כלום חוץ מהזכרון שהיה מונדיאל.

אם לעומת זאת תשקיע בצלחת לווין פרטית וציוד קליטה, אין לי ספק שאת המונדיאל תראה לפחות דרך הוטבירד, וגם תראה עוד הרבה מאד ערוצים לפני, בזמן ואחרי שהמונדיאל יסתיים.

בסופו של דבר כל אחד עושה את החשבון שלו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

טוב מי שותיק בעסק יודע שעם FTA וממיר פשוט אין לו מה לחפש בלווין, אלא אם כן הוא אוהב לראות CNN....מינימום צריך 2 לווינים כדי לראות גם סרטים (יש את הערות ההוא על ניילסאט שמראה סרטים טובים, אם לא הצפינו אותו עדיין)....
אם יש משהו שמצליח לפתוח את הקידוד שדיברתי עליו מהתחלה אז ללא ספק הוא יוכל להנות גם מהמונדיאל וגם מכמה ערוצים לאחר המונדיאל...
אבל מי שאוהב ספורט ואומר לעצמו אם כבר להשקיע אז עד הסוף, אז דרימבוקס זה הפיתרון (וטוב שיש פיתרון, כי לא תמיד יש)
תמונה
תמונה
1.20-7E-1W-7W
eliran
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי eliran »

נכון הרי למרות שיש הרבה ערוצים מוצפנים בלווין במהלך המשחקיםם אתה תמצא את הערוץ שמתאים לך ובאיזו שפה שתרצה אם זה צרפתית או גרמנית ואפילו אנגלית דרך BBC
מן הסתם לא הכל פתוח אבל לא יהיו איזה 4-5 ערוצים שהם בטוחים לשידור? זה לא הגיוני שמתוך איזה 200-300 ערוצים לא יהיו כמה שישדרו חופשי וזה גם שווה לדעתי את ההשקעה החד פעמית
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על
Has thanked: 31 פעמים
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי ahgi »

אם אתה אוהד כדורגל תתקין צלחת ל 42E הלווין התורכי
יש שם מישחקים מהליגה האנגלית ומונדיאל ב FTA בערוץ צ'נל 1
חובה צלחת 1.20 מינימום
מילה טובה לא עולה כסף
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

זה לא חשוב כמה ערוצים יש תעקוב לפי החבילות שיש בלינקים ותחליט לבד איזה לווינים (LNB) כדאי לך להתקין עלמנת לתפוס את השידורים בחינם...
ברור שאם מתקינים צלחת רק למונדיאל זה לא שווה, אבל אני מאמין עם הזמן מי שיתקין יוכל להתפח ולפתוח עוד ועוד ערוצים...
נכון לעכשיו 7E יש ערוץ M6 SWISS שמשדר לא מעט מישחקים
ב13E יש את ARD שמשדר לפעמים
ואותו עוד גירסה של ARD על 19E ASTRA וZDF ASTRA (הלווין הזה צריך צלחת של 1.8 מטר כדי לקלוט את רוב הערוצים)
תמונה
תמונה
1.20-7E-1W-7W
דודו.ע
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי דודו.ע »

העניין שאנחנו חיים משמועות, יחשיכו, יעוותו, או שאולי לא , יהייה על ההוט בירד או שאולי לא, ישדרו האירונים או שאולי לא ואולי בכלל איתן ימשוך את הכבל וישדרו בערוץ 5 בסוף.....

נ.ב
אם יש לי 2 צלחות שמכוונות על 3 לווינים (נייל סט,הוטבירד,עמוס) ו 2 ממירים... כמה זה מסובך להתקין עוד nlb ?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

לא מסובך כלל.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
Einal_Henry
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Einal_Henry »

אני לא מבין על סמך מה אתה אומר שמערוצי FTA אי אפשר להניב שידורים , תראה , גם אתה עדיין לא יודע את הרשימה הסופית של הערוצים FTA שיישדרו את המונדיאל , מה שיש באתרים כרגע זה רק שמינית (במקרה הטוב) , זה עדיין לא הרשימה הסופית וכן אני מאמין שנוכל לתפוס שידורים דרך ערוצי FTA . סתם דוגמא למשחק כלשהו שאני בטוח במליון אחוז שנתפוסו , בGOALZZ.COM כתוב שערב הסעודית - טוניסיה ישודר בערוץ הסעודי המקומי , אז כך שאפשר כבר להוסיף משחק אחד לקופת השידורים . ותראה כמו שאמרתי בכלל לא בטוח שZDF יוחשך למרות מה שהיה כתוב במעריב , וגם אם יוחשך אני עדיין ממאמין שנוכל לתפוס את כל המשחקים בצלחת הלווינית בערוצי FTA. מה גם שבמונדיאל הקודם ראיתי את כל המשחקים ולפחות 25 ערוצים שידרו אותם (ואני לא מגזים !) וכן גם בערוץ ZDF נהניתי מהשידורים, מה השתנה מהמונדיאל הקודם?! לא הרבה..אולי בארץ כן, אבל בעולם רוב התחנות ששידרו אז יישדרו גם היום, ואז גם היה את ART , וכן הצלחנו לראות את המשחקים דרך ערוצים מהמגזר הערבי , כך שאני לא דואג ובאמת מאמין שאוכל לתפוס שידורים בחינם.
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

יש הבדל בין מישהו שיש לו צלחת לאחד שאין לו ומוכן לקחת את ההימור...
אחד שגם ככה יש לו ציוד, מה שצריך לעשות זה לחכות עד השניה האחרונה ו5 דקות לפני המישחק ליפתוח את אתר האינטרנט ולראות אם יש שידור או לא....
אבל אנחנו מדברים פה על התקנת ציוד, שבכלל לא בטוח שיעזור לתפוס שידורים....
אני פשוט לא רוצה להבטיח לאנשים 100% ובסוף הם לא יראו, כי החשיכו את הערוץ
אמרתי עשרות פעמים אני מאוד מקווה שיהיה בסדר וכולם יראו....אני גם משתדל לעדכן כל יום ערוצים שישדרו ועידכונים שונים
תמונה
תמונה
1.20-7E-1W-7W
Einal_Henry
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Einal_Henry »

בסדר אני לא אמרתי שישודר בטוח , אבל גם אל תפסול ישר שלא ישודר , אם מניחים את שניהם זה ליד זה במאזניים , אז יש יותר סיכויים שכן ישודר על פני שלא. ובהודעה שם פסלת את האפשרות שערוצי FTA יישדרו ואני אומר שאל תפסול וכי עוד לא אבדה תקוותנו (חח מוכר המילים האלה..לא?)
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

אני לא אמרתי שיסגרו את כל הFTA, אבל את חלקם כן יסגרו.....השאלה היא אם אתה רוצה לפספס חלק מהמישחקים, ולהסתפק במה שיתמזל המזל ויתאפשר לראות...

דבר נוסף, אם אתה שם על מאוזניים, אם יהיו שידורים בארץ, אז אני יותר מאמין שבסוף כן יהיו והקמצנות תישבר.....במיקרה הקיצוני המחיר יירד
תמונה
תמונה
1.20-7E-1W-7W
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

חברה אל תדאגו !
יהיו שידורים חופשיים !
אי אפשר להתחייב על ערוץ מסוים
אבל מי שיש לו כמה לווינים אין כמעט סיכוי
שהוא לא יוכל לראות משחקים אם בפתוח
ואם בפרוץ.
סבלנות היא מילת הקסם .
פאול.
רק ההגינות תנצח
לירי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי לירי »

חבר'ה, כמוכם גם אני מודאג שפתאום יחסמו ויחשיכו לנו את המונדיאל, אבל נראה לי שיהיה בסדר :)

http://knplogic.com/sport/FT_WC06only.html
תומר
מתקין
מתקין

שליחה על ידי תומר »

טורקסאט נקלט גם בצלחת 80 סנטימטר בלבד
סמל אישי של משתמש
pazaland
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי pazaland »

מה אתה אומר ????????
אני בשוק !!!
במקום אחר קראתי שצריך לפחות 1.2 מטר .
מה יהיה ?! קשים הם החיים למתחיל כמוני שרק שבוע יש לו צלחת...
תומר
מתקין
מתקין

שליחה על ידי תומר »

מומלץ 1.4 מטר כדי לקלוט את כל התדרים . המינימום זה 80 סנטימטר לקליטת חלק מהערוצים . זה רק במידה ואין אפשרות להתקין צלחת 1.2 מטר או יותר .
שלח תגובה