אמרתי לכם פעם שאלי ישי יהיה חיובי לאינטרס שלנו ראו

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

חזית נוספת שנפתחת בניסיון למצוא פיתרון שיאפשר לכל בית בישראל לראות את המונדיאל ללא תשלום מגיעה מכיוון מפתיע - משרד התמ"ת - תעשייה, מסחר ותעסוקה.
ל-ONE נודע, ששר התמ"ת ויו"ר ש"ס, אלי ישי, דורש מהממונה על הרשות להגבלים עסקיים, רונית קן, חוות דעת בכתב על שולחנו בתוך 48 שעות, כיוון שבשום פנים ואופן לא מקובלת עליו התקשורת בעל-פה בנושא כל-כך רגיש וחשוב.
ממשרד התמ"ת נמסר, שהשר אלי ישי אינו נוהג להתייחס לענייני כדורגל, כיוון שהמשחקים חלים בשבת, אבל, כיוון שמשחקי המונדיאל רובם ככולם משודרים בימי חול, והמחיר - 492 שקלים הוא גבוה ומוגזם לכל בית בישראל, ישי, הרגיש לציבור, יודע שבמחיר הגבוה אפשר להתקיים לטובת דברים אחרים וחשובים יותר. לכן, השר ביקש להתערב.
ישי דורש מקן הסברים על כל פרשת זכויות השידור של חברת צ'רלטון. האם היא רשאית להכריז על צ'רלטון כמונופול בתחום זכויות שידורי המונדיאל הנוכחי בישראל, וכתוצאה מכך היא תהיה רשאית לתת לבעל המונופול הוראות בדבר הצעדים שעליו לנקוט כדי למנוע פגיעה בציבור. פגיעה בציבור כוללת בתוכה גם מחיר של שירות.

כל מילה - בסלע! חבל שהוא לא שר התקשורת ו....לא אני לא מצביע ולא אצביע ולא הצבעתי בעבר ש"ס !!!

שלכם, פרופלור
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

לא אני לא מצביע ולא אצביע ולא הצבעתי בעבר ש"ס !!!
אתה לא פוסל שבעתיד זה יקרה... :lol:
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

לא י א יקירי אתה יכול להיות בטוח שכל עוד דעתי צלולה זה לא יקרה!
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

האמת שאותי הדעה הפוליטית שלך או שאף אחד כאן לא מענינת. זה פורום לווינים ואני לא מתחקר או מסנן כאן אף אחד.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
eliran
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי eliran »

כמה חבל שכנראה כל ההתבטאויות האלה של החכי"ם לא יעזרו כי הם טובים מאוד בלדבר ולהצהיר אבל כשזה מגיע למעשים זה כבר משהו אחר
בכל מקרה לדעתי זה כבר מאוחר מדי כי המונדיאל בארץ לא יהיה בחינם ובמקרה הטוב אולי יוזילו את החבילה מה שבכלל לא מנחם כי כנראה אף אחד בכל מקרה לא יזמין
נשארו שבועיים וצריך לעשות כל מאמץ למצוא בכל זאת איזה ערוץ ערבי מהאזור שבכל זאת יישדר
אני עדיין לא מאבד תקווה שירדן2 יישדר למרות הכל ואני מקווה שכך יהיה
בכל מה שקשור לחבילת השידור בארץ כל הנסיונות לעשות משהו הן מאוחרות כי שום דבר לא ישתנה
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

י א חביבי לאף אחד לא היה ספק שלא ניסית לתחקר אותי ;)

אני כתבתי זאת כדי לומר שאינני חסיד של האיש וזאת בלשון המעטה אבל היות והוא אינו שייך לברנג'ה המקורבת לבעלי הון , דעתו שונה מרבים שחייבים פרנסה לבעלי הון ומשתדלים למענם. זאת לדעתי הסיבה לכך שהוא היה אמור להיות טוב כשר התקשורת לחסידי "שמיים פתוחים" וזה כמובן אנחנו אלא מי ?
שלח תגובה