על אותו כבל קואקס

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
יוחנן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי יוחנן »

אני מנוי של YES (בינתיים) עם 3 ממירים. התקנתי צלחת עם 4 LNB ודייסק 1 -4 , LNB0 A/A מכוון ל 4W ו 7W. עכשיו אני רוצה לחבר את הדרים ל דייסק ואת הממיר של YES לדרים כך שהממיר של יס יעבוד על ה LNB שלי. בצורה כזו ניתן יהיה לצפות גם ב יס וגם בשאר הלווינים (האנטנה של יס תהיה מיותרת) השאלה היא איך הדרך הנכונה לעשות זאת? האם יהיה ניתן לצפות בחדר אחד ב יס ובדרים לראות לויין אחר? (מי יספק DC ל LNB?) ואיך הדייסק יסתדר עם זה?
המשפט הזה מיותר.
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

ברגע שתחבר את שתי הממירים לLNB אחד אתה חייב לצפות רק בלויין עמוס הכי כדי לך להוריד כבל

נפרד מהגג לממיר של יס או לפצל אותו לפני הדיאסק זה מה שאני עשיתי
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

גם אני חושב שזה מיותר להעביר את יס בדייסק. תן ליס ללכת לשלושת הממירים שלו בלי לגעת בו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
יוחנן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי יוחנן »

הבעיה היא שאני לא יכול להעביר כבל נוסף לקיים :(
יש לי ממיר של יס ודרימון בהחדר אחד (עם שני כבלים נפרדים) אבל עוד ממיר של יס בחדר אחר - לשם אין אפשרות להעביר עוד כבל (בלי שיפוץ בבית) אז חשבתי שמאחר שאני קולט כבר את עמוס אז אוכל להשתמש באותו הכבל (של ה LNB 4 +7W ) כדי לראות גם YES דרך המימר שלהם וגם את כל השאר דרך דרים נוסף.
חבל שאי אפשר פשוט להכניס את הכרטיס החוקי של YES לדרימון - זה היה פותר את כל הבעיה...
המשפט הזה מיותר.
pazitush
אחלה חבר
אחלה חבר
Has thanked: 31 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי pazitush »

אף אחד מן האמולטורים הקיימים לא נבדק עדיין בצורה מקצועית לעבוד עם YES. אחד מהם ודאי מתאים. העניין הוא שיוצרי אמולטורים אלו אינם קולטים החבילה באירופה והיא גם אינה אטרקטיבית מספיק כדי שיתאמצו לקלוט אותה. לאחרונה יש פריצת דרך בעניין דוקא משכנים קרובים. ר' בפרטי. :D
שלח תגובה