TPS
-
dmitrysh
- אחלה חבר

-
MAYDASSA
- מתקין

-
MAYDASSA
- מתקין

-
MAYDASSA
- מתקין

-
dmitrysh
- אחלה חבר

מכל הפינג פונג הזה, הבנתי שהסקריפט לא יעזור, אבל אותו SOFTCAM.KEY שמכיל מפתחות עתידיים, מדוע הוא לא פותח?
מה שנראה לי , שפרצו איזו פונקציה אחת שמשתמשים בה כדי לייצר את המפתחות, אבל TPS משתמשים בכמה פונקציות כאלה. בגלל זה אני רואה פעם בכמה דקות, כשהמפתח מגיע מהפונקציה הפרוצה.
אני מניח שבימים הקרובים יפרצו את כל המפתחות, ואז יהיה SOFTCAM.KEY שיעבוד כל הזמן.
מה שנראה לי , שפרצו איזו פונקציה אחת שמשתמשים בה כדי לייצר את המפתחות, אבל TPS משתמשים בכמה פונקציות כאלה. בגלל זה אני רואה פעם בכמה דקות, כשהמפתח מגיע מהפונקציה הפרוצה.
אני מניח שבימים הקרובים יפרצו את כל המפתחות, ואז יהיה SOFTCAM.KEY שיעבוד כל הזמן.
-
Avi.s
- אחלה חבר

סליחה על ההערה אבל לא נראה לי שהם התחילו להחליף כל כמה דקות.זה ממשיך להתחלף פעם בשעה
וקצת אבל נראה לי שבהחלפה עצמה יש איזה שתיים שלוש דקות שבהם השידור הוא ללא AES KEY
ואז זה מתחלף לקוד החדש.
הבוקר למשל הפעלתי את המקלט עם קוד שנשאר עוד מאתמול וראיתי שכל החבילה נפתחה לי.לאחר שתי דקות היא נסגרה ואז ראיתי לפי האתר TECHSOURCES שנפלתי בדיוק על רגע ההחלפה.
אותו מקרה קרא לי כבר לפני איזה יומיים.
בכל מיקרה כל הענין הפך להיות ממש מתיש
וקצת אבל נראה לי שבהחלפה עצמה יש איזה שתיים שלוש דקות שבהם השידור הוא ללא AES KEY
ואז זה מתחלף לקוד החדש.
הבוקר למשל הפעלתי את המקלט עם קוד שנשאר עוד מאתמול וראיתי שכל החבילה נפתחה לי.לאחר שתי דקות היא נסגרה ואז ראיתי לפי האתר TECHSOURCES שנפלתי בדיוק על רגע ההחלפה.
אותו מקרה קרא לי כבר לפני איזה יומיים.
בכל מיקרה כל הענין הפך להיות ממש מתיש