כיוון צלחת 7W ו16E ,שאלות למתקינים:

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
jan_p
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי jan_p »

אתמול בערב חבר של אבא שלי ואני עלינו לגג לחבר שני LNB הראשון 16E והשני 7W , עד עכשיו היו לי שני צלחות האחת מכוונת ל 90E והשנייה ל13E .
לבחור יש מסך שקולט עוצמה של לווין אבל הוא לא יכל לראות איזה לווין, למכשיר יש אפשרות לראות רק ערוצים אנלוגיים ולכן מה שעשינו זה לקחנו איתנו ממיר ומסך LCD קטן איתנו לגג .
חיברונו LNB לממיר לIN והוצענו בOUT למכשיר שלו...
עכשיו את ה16 כיוונו וכאשר עשינו סריקה מצאנו ערוצים וכשפתחתי את הערוץ כיוונו עוצמה למקסימום מסתבר שהקליטה ברוב הערוצים האחרים נמוכה עד כדי כך שלא רואים כלום, ואת זה ראיתי רק היום בבוקר:(
את הLNB השני ל7W התחלנו לכוון בשעה 1 בלילה ... לא היה זמן ולכן אמרנו שנכוון את הלווין בערך במיקום שהוא אמור להיות ובמכשיר של הבחור נכוון כך שהלווין יקלט בעוצמה הטובה ביותר.
הסתבר לבסוף שהקליטה מצוינת אך הלווין שנקלט הוא 4W :)
השאלות שלי למתקינים:
1. יש אפשרות לכוון את 7W לאחר שLNB קולט את 4W, הLNB במרכז הוא ל13 האם אתם יכולים להגיד לי כמה סמנטימטרים אני צריך להזיז ימינה ולמעלה?
2. והאם אפשר לשפר את הקליטה ב16 ? לפי איזה ערוץ כדי לי לעשות את זה? או לפי איזה תדר?
השאלה הזאת מתייחסת גם ללווין 7W ....

חבריה פלייז עזרה:)
אני יכול להעלות שוב לגג אם הממיר שלי , החבר של אבא שלי דיי עסוק בעבודה שלו ולכן אין לו אפשרות לבוא להתעסק בזה. עוד מעט המונדיאל ואני חייב את 7W :) (ערוצי המונדיאל) , יש לי כרטיס שלהם:)
מתקינים , פלייייייייייייייייז עזרה מפורטת |כן|

תודה רבה ח'בריה [בירה]
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

את הצלחת של 16 e אתה יכול לשפר על ידי הרמת קליטה בתדר שניקלט בסיגנל גבולי אתה צריך

להחזיק את כנף הצלחת ולמשוך אותו טיפה לצד ואז תבדוק אם הסיגנל עולה או יורד ולי זה יתן לך

כיוון לאיפה לכוון את הצלחת 16 e אתה יכול לתת מכות קלות עם פטיש על תופסני הצלחת ואז הצלחת

זזה טיפה טיפה וזה יביא אותך לכיוון יותר טוב

ולגבי 7W אתה קרוב מאוד אם הצלחתה להגיע לעמוס אז אתה צריך להרחיק את הLNB -

2-ס"מ ימינה ו1-ס"מ למעלה כל זה כשאתה עומד מול הצלחת כדי לכוון את 7W

בהצלחה |כן|
jan_p
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי jan_p »

תודה רבה לך על התשובות:)
איזה תדר הוא גבולי ב16E?
MAYDASSA
מתקין