הרשימה המלאה של כל הערוצים באירופה שישדרו את
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אתה יש לך צלחת, לאחרים אין כלום
החלופה שאתה מדבר עליה, למי שאין צלחת עולה פי 4 מהמחיר שדורשים צרלטון.....ומה הם יעשו עם הוטבירד לבד אחרי המונדיאל? מי שרוצה לעשות שיזמין צלחת, אבל לא בטוח שיהיו שידורים חופשיים של ברזיל ארגנטינה, הולנד ,ספרד ואיטליה רק על הוטבירד....
למי שכן יש צלחת אני אישית אעזור לו למצוא קודים בזמן המונדיאל
ופרופלור ידידי, אתה עוקב אחרי ההודעות שלי ויודע שאני עוזר פה לאנשים לראות את המונדיאל חינם במדור הספורט....אז מאיפה השטויות שאתה כותב עכשיו?
החלופה שאתה מדבר עליה, למי שאין צלחת עולה פי 4 מהמחיר שדורשים צרלטון.....ומה הם יעשו עם הוטבירד לבד אחרי המונדיאל? מי שרוצה לעשות שיזמין צלחת, אבל לא בטוח שיהיו שידורים חופשיים של ברזיל ארגנטינה, הולנד ,ספרד ואיטליה רק על הוטבירד....
למי שכן יש צלחת אני אישית אעזור לו למצוא קודים בזמן המונדיאל
ופרופלור ידידי, אתה עוקב אחרי ההודעות שלי ויודע שאני עוזר פה לאנשים לראות את המונדיאל חינם במדור הספורט....אז מאיפה השטויות שאתה כותב עכשיו?

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
-
יובל
- חבר ותיק

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
FDL, לא כל דבר מתחיל ישר בצלחת 3 מטר ממונעת. אנשים שבאים לפורום הזה שמעו שיש אלטרנטיבה והם נרשמו לפורום כדי ללמוד את הנושא. ממך הם שומעים רק "זה לא בשבילכם, לכו שלמו 300 שקל ואל תיהיו קמצנים".
האם בשביל זה קיים הפורום הזה?
אנחנו פה כדי לתת מידע למי שהגיע עד לפה ומבקש לדעת. את המידע שהוא מבקש הוא יעכל ויחליט מה לעשות איתו. אנשים הם לא טפשים (ברובם הגדול), אנשים מבינים שאומרים להם שזה עולה ככה וככה, וזה מה שניתן לקלוט עם ממיר כזה, והם שואלים ומתענינים כי זה גם מסקרן אותם.
מי שהנושא מושך אותו אז יעשה את הצעד הראשון וישקיע סכום מינימלי למערכת בסיסית. אפילו אם הגורם להחלטה היא המונדיאל, אנשים נחשפים לנושא ופתאום רואים שזה טוב ורוצים עוד.
גם אתה לא נולדת עם צלחת לווין בפה (כמו שאומרים). אז אני אומר לך את זה כבר הרבה פעמים בימים האחרונים, תן את המידע בלי פרשנות שלך. אל תניח שכולם קמצנים ותדחוף אותם מפה. זה לא תפקידך לתת לאנשים הרצאות מוטיויציה כמה כדאי להם לשלם לצרלטון. אם אתה רוצה לעזור אז תיצמד לנושא הלווינים בלי לנסות להבין את הפסיכולוגיה של השואל.
אני לא רוצה להישמע כועס, אבל אתה צריך להבין שאתה פועל נגד הקהילה של בעלי הצלחות הפרטיות בארץ שאנחנו הקמנו את הפורום הזה כדי שעוד ועוד אנשים ישמעו ויפתחו לזה.
הקליטה מלווין לא מתחילה ונגמרת במונדיאל.
האם בשביל זה קיים הפורום הזה?
אנחנו פה כדי לתת מידע למי שהגיע עד לפה ומבקש לדעת. את המידע שהוא מבקש הוא יעכל ויחליט מה לעשות איתו. אנשים הם לא טפשים (ברובם הגדול), אנשים מבינים שאומרים להם שזה עולה ככה וככה, וזה מה שניתן לקלוט עם ממיר כזה, והם שואלים ומתענינים כי זה גם מסקרן אותם.
מי שהנושא מושך אותו אז יעשה את הצעד הראשון וישקיע סכום מינימלי למערכת בסיסית. אפילו אם הגורם להחלטה היא המונדיאל, אנשים נחשפים לנושא ופתאום רואים שזה טוב ורוצים עוד.
גם אתה לא נולדת עם צלחת לווין בפה (כמו שאומרים). אז אני אומר לך את זה כבר הרבה פעמים בימים האחרונים, תן את המידע בלי פרשנות שלך. אל תניח שכולם קמצנים ותדחוף אותם מפה. זה לא תפקידך לתת לאנשים הרצאות מוטיויציה כמה כדאי להם לשלם לצרלטון. אם אתה רוצה לעזור אז תיצמד לנושא הלווינים בלי לנסות להבין את הפסיכולוגיה של השואל.
אני לא רוצה להישמע כועס, אבל אתה צריך להבין שאתה פועל נגד הקהילה של בעלי הצלחות הפרטיות בארץ שאנחנו הקמנו את הפורום הזה כדי שעוד ועוד אנשים ישמעו ויפתחו לזה.
הקליטה מלווין לא מתחילה ונגמרת במונדיאל.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
נכון זה נושא מורכב ומשתמע ל2 פנים, למי שלא יודע לעשות את ההבדל אין לי מה לייעץ
כמו שרשמת אנשים לא טיפשים, מי שרוצה שישלם 300 שקל...ומישהו אחר שיקנה צלחת, אבל בהחלט מי שרוצה רק לראות מונדיאל קניית צלחת להוטבירד בלבד לא תפתור לו את הבעיה
וישראל אל תדאג מי שריצה עזרה בצלחות יקבל אותה פה מהחברים....אנחנו פה לעזור
מצטער אם זה מתפרש אחרת לפעמים..., זו ממה לא הכוונה ואתה מכיר אותי ויודע את זה.....
כמו שרשמת אנשים לא טיפשים, מי שרוצה שישלם 300 שקל...ומישהו אחר שיקנה צלחת, אבל בהחלט מי שרוצה רק לראות מונדיאל קניית צלחת להוטבירד בלבד לא תפתור לו את הבעיה
וישראל אל תדאג מי שריצה עזרה בצלחות יקבל אותה פה מהחברים....אנחנו פה לעזור
מצטער אם זה מתפרש אחרת לפעמים..., זו ממה לא הכוונה ואתה מכיר אותי ויודע את זה.....

1.20-7E-1W-7W
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
שוב לא בא לי להמשיך את ההסברים כי זה ייצא מפרופורציה ולא לזה הכוונה....

1.20-7E-1W-7W
-
dpklain
- תותח על

חבר'ה נא להרגע.
תנו לכוחות השוק לעשות את שלהם.
כל מי ששואל שאלה אנחנו ננסה לעזור
לו להבין.
תנו לכל אחד להחליט את ההחלטה אם
להצטרף לחוג בעלי הצלחות באופן אוביקטיבי,
יכול להיות שאנשים מצטרפים בגלל המונדיאל
אבל לנו חשוב שהם הצטרפו ולא למה.
אחרי המונדיאל חלק ימשיכו איתנו וחלק יפרשו.
זה כוח השוק.
תנו לנו לגדול בשקט ובבטחון כי ארועים כאלו
מגדילים את הקהילה וזאת בעצם המטרה של
כולנו, לא ?
תנו לכוחות השוק לעשות את שלהם.
כל מי ששואל שאלה אנחנו ננסה לעזור
לו להבין.
תנו לכל אחד להחליט את ההחלטה אם
להצטרף לחוג בעלי הצלחות באופן אוביקטיבי,
יכול להיות שאנשים מצטרפים בגלל המונדיאל
אבל לנו חשוב שהם הצטרפו ולא למה.
אחרי המונדיאל חלק ימשיכו איתנו וחלק יפרשו.
זה כוח השוק.
תנו לנו לגדול בשקט ובבטחון כי ארועים כאלו
מגדילים את הקהילה וזאת בעצם המטרה של
כולנו, לא ?
רק ההגינות תנצח
- michagold
- אחלה חבר

מותר גם להביע דעה כאן...?
אני אישית ממליץ לחברים שלי לחכות עד יומיים לפני המונדיאל כדי להחליט אם להזמין או לא.
מי שאוהב כדורגל מכל הבחינות ימצא מה לעשות עם הצלחת אחרי המונדיאל - ברוך השם יש ליגה אנגלית ספרדית איטלקית צרפתית טורקית... הכל עדיף על הליגה הישראלית.
אני סקרן לראות מה נוכל לראות בסוף - וגם אם לא, אז אם מתארגנים 3 חבר'ה יחד לתשלום לזבלים האלה - זה גם לא נורא (ביננו - הפיצוחים יעלו פי 10 מזה לכל החודש...).
נקווה רק שלא יסגרו לנו את החשמל (כמו היום באמצע המשחק של שחר פאר....).
מיכה.
אני אישית ממליץ לחברים שלי לחכות עד יומיים לפני המונדיאל כדי להחליט אם להזמין או לא.
מי שאוהב כדורגל מכל הבחינות ימצא מה לעשות עם הצלחת אחרי המונדיאל - ברוך השם יש ליגה אנגלית ספרדית איטלקית צרפתית טורקית... הכל עדיף על הליגה הישראלית.
אני סקרן לראות מה נוכל לראות בסוף - וגם אם לא, אז אם מתארגנים 3 חבר'ה יחד לתשלום לזבלים האלה - זה גם לא נורא (ביננו - הפיצוחים יעלו פי 10 מזה לכל החודש...).
נקווה רק שלא יסגרו לנו את החשמל (כמו היום באמצע המשחק של שחר פאר....).
מיכה.
-
yeheskel
- חבר ותיק

-
eliran
- חבר ותיק

-
shabi210
- חבר פורום

- IttaiM
- תותח על

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
הערוצים השוויצריים מקודדים, לא כל ממיר יכול לפתוח....למי שזה ניפתח לו שירשום פה את הדגם של הממיר כדי לעזור לכולם...
בדרימבוקס זה ניפתח ע"י עידכון מפתחות פשוט
בדרימבוקס זה ניפתח ע"י עידכון מפתחות פשוט

1.20-7E-1W-7W
- IttaiM
- תותח על

-
sm53
- אחלה חבר