שאלה לבעלי צלחות ממונעות
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
השאלה מופנת לבלעי הצלחות הממונעות, ללקוח שלי , שהתקנתי לו צלחת ממונעת לפני מספר שנים, הצלחת גונסה 1.8מ עם מקלט אקוסטאר אנאלוג דיגיטל 3000 , בתקופה האחרונה הוא חווה בעיה של זיוף מנוע, דהיינו הממיר או המנוע לא זוכרים את מיקום הלווין, הוא מתקן , וכל תיקון מיקום מקרב אותו יותר ויותר ללימיט של המנוע, האם יש לשאר משתמשי הצלחות הממונעות תופעה דומה? האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות הגורם לתופעה הזו? התחלתי כבר לחשוב על להחליף מנוע, החלפתי את המנוע שלו בשלי ואצלי המנוע עבד מושלם, אם אותו דגם של ממיר, לציין שרק אצלי הוחלף הflash memory לפני מספר שנים, יכול להיות שמה שגורם את הצרות זה הflesh memory?
תודה לעונים
אריאל
תודה לעונים
אריאל

-
hammer29
- אחלה חבר

הבעיה היא רק במיר בלבד
היה לי אקוסטר 3600 שהתחיל לזייף אחרי תקופה מסויימת וכאשר החלפתי אותו למגנום התופעה הסתדרה והופיעה שוב אחרי תקופה מסויימת- איכות ירודה של הציוד שמגיע ארצה.
עכשיו אני עובד על דרימבוקס וסקי סטאר 2, אשר שניהם מחוברים ל VBOX 2 שרכשתי אצל הספונסר שלנו בגרמניה ואין שום בעיה כבר מעלה משנה.
אגב, אותם התסמינים היו אצל מספר חברים שלי שבהתחלה לא האמינו לי שהבעיה בפוזישינרים עצמם ולא במנועים. ציוד אלקטרוניקה לא קונים בארץ!!!
היה לי אקוסטר 3600 שהתחיל לזייף אחרי תקופה מסויימת וכאשר החלפתי אותו למגנום התופעה הסתדרה והופיעה שוב אחרי תקופה מסויימת- איכות ירודה של הציוד שמגיע ארצה.
עכשיו אני עובד על דרימבוקס וסקי סטאר 2, אשר שניהם מחוברים ל VBOX 2 שרכשתי אצל הספונסר שלנו בגרמניה ואין שום בעיה כבר מעלה משנה.
אגב, אותם התסמינים היו אצל מספר חברים שלי שבהתחלה לא האמינו לי שהבעיה בפוזישינרים עצמם ולא במנועים. ציוד אלקטרוניקה לא קונים בארץ!!!
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
-
MAYDASSA
- מתקין

-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
-
MAYDASSA
- מתקין

-
MAYDASSA
- מתקין

-
hammer29
- אחלה חבר

אקוסטאר אנלוגי דיגיטלי (אלה שהיו בארץ במכירה בשנות 2001-2003) ידועים בבעיות שלהם בפלאשים ובפוזישינרים, אני מכיר לפחות 5-7 איש שיש להם כזה מכשיר ולכולם יש אותה תופעה שמסתדרת עם החלפת הממיר, השאלה היא האם יש אלטרנטיבות חוץ מ VBOX,
לדעתי האישית אין
לדעתי האישית אין
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
-
MAYDASSA
- מתקין