FDL230 תודה על התשובות.

אני רואה שממיר לווין לא הספיק לך, ויש לך גם את ה DVD.
בכל מיקרה, רציתי להסביר שאני לא כזה חדש בתחום הלווינים. הצלחת הראשונה הייתה לי עוד ב 1991.
ומאז, החלפתי עוד כמה בדרך. השיא היה בשנת 1996, כאשר גרתי עם השותף שגם היה עמוק בתחום הזה.
רכשנו צלחת בקוטר 2.40 מטר (מחולקת לחתיכות כמו פיצה),POLARMOUNT עם מנוע,2 LNB (אז היה נפוץ גם CBAND). ה 2 ה LNB היו מחובר לתוך החלק (שכחתי את שמו) שהיה מנתב כי לא יכלו שניהם להיות על אותו הלווין בגלל הגודלם. וכמובן, הממיר המתאים, בין הטובים בזמנו. וכל זה עוד לפני התקופה של השידור הדיגיטלי
עכשיו, אני מחפש לרכוש לעצמי שוב את הממיר כלשהו. החלטתי SS2 הכי מתאים לי כי לא ממש יש לי זמן להרבה צפיה. אני רוצה את זה יותר בתור "משחק" שלי. לחפש ערוצים ולנסות לפתוח כמה שיותר דברים.
האמת שתחום ה DVD כבר נמאס לי. אין מה לחדש הרבה שם.
בינתיים, נדמה לי שהפתרון של צלחת אחת של 1.20 עם 2 LNB (אולי 3 בעתיד) תעשה את העבודה יפה עבורי.
מה שכן, אני אני צריך לקרוא קצת יותר חומר על ה"שיתוף". זה נשמע מאוד מעניין.
רציתי רק להבין וד דבר. לשכן שלי יש ממיר שקנה ממישהו שכנראה שינו לו את הקושחה הפנימית וניתן להזין את הקודים באופן ידני. ניתן לבחור בין 4 שיטות הקידוד: VIACESS IRDETO MULTIVISION ועוד אחת.
הוא מחליף (אני מוצא עבורו) את הקודים פעם בחודש בערך. ויש לו בטוח את הערוצים הנ"ל:
TPS (כל החבילה)
SLOVENIA
SRG
SEX PLATINUM
AB SAT
והכל נעשה רק ע"י התפריט החדש שיש לו בממיר. כלומר, אין לו כרטיס או מודול בפנים בכלל!
האם ה SS2 יתן הרבה יותר מזה?
על הממיר רשום A.R.T , אבל כשחקרתי קצת יותר, הבנתי שמדובר במכשיר ששמו העמיתי הוא COSHIP 2300B. מישהו מכיר?