שבת שלום לכל חברי הפורום!!!

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

שיהיה לכם שבת שלום, מצב רוח מעולה ובריאות טובה. כל השאר...אפשר לקנות... :lol:
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

שבת שלום, פרופ'
תגיד בהזדמנות, דיברנו בפורום ספורט על ערוצים לדוברי רוסית בלווין והשוונו לעומת מה שיש לYES להציע....אז מבחינת דיבוב של סרטים ראינו שיס חזקים ייחסית וכמעט לכל ערוץ יש דיבוב או תרגום....
השאלה איך הערוצים (מבחינת תוכן שידורים/סרטים חדשים שיש ב53E או ב80-90E, כמובן אלה שאפשר לפתוח עם BISS, לא כאלה שצריכים כרטיס חוקי
תודה
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

לא בדיוק הבנתי את השאלה. האם אתה רוצה שאדרג ערוצים דוברי רוסית בלווינים שפרטת? אני אומנם דובר רוסית אבל אינני מומחה לערוצים רוסיים. אוכל לומר באופן די ברור שחבילה HTB (כתבתי בסגנון קירילי) הם הכי פופולריות יש שם ערוץ ילדים, סרטים, ספורט וכו' אבל נראה לי שזה נפתח בכרטיס חוקי בלבד והוא יקר! יש חלק מאותה החבילה בחבילת RTVI שגם היא אינה בביס. יש את שני הערוצים שפתוחים בדרך כלל או שניתנים לפתיחה בקלות זה ערוץ 1 (הרשת העולמית) וערוץ PTP (שוב כתבתי בסגנון קירילי) שאינם כל כך פופולריים אבל כאמור מאוד נגישים. אלה ערוצים אני מכיר. אם אתה רוצה שאבדוק משהו ספציפי אז פרט כאן ואני אבדוק ברשת. שבת שלום!
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

תודה על התשובה, אני פשוט לא עקבתי אחרי העניין הזה זמן רב, חשבתי שלמי שיש ממונעת חוגג בערוצים האלה....אבל מסתבר שגם שם עבדו חזק על קטע הקידוד

דיברו פעם על לווין 53E, שיש שם הרבה רוסית, אולי שם יש משהו מעניין

השאלה בכללי היתה האם יש בלווין/נים אלטרנטיבה לYES בשביל דוברי הרוסית, ללא קניית כרטיס חוקי, אלא ע"י פתיחה עם מפתחות או FTA
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

תראה אני לא מכיר את הלויין. בדקתי בשבילך, נכנסתי ללינגסאט מה שיש ולא נראה לי שזאת מציעה גדולה. נראה לי שימאל זה עדיף. אבל כידוע לך יותר קשה לקלוט את ימאל. חוץ מזה מי כמוך יודע שחייבים לעדכן כל הזמן ולמבוגרים דוברח רוסית אין לא את הזמן ולא את הידע ולא את הכסף לקרוא למתקין כל רגע. רובם גם גרים בהוסטלים ששם לא נותנים להתקין כלום כך שלדעתי חבל על הזמן, עדיף YES או HOT לאנשים האלה. עבורי זאת רק תוספת אני מבין עוד כמה שפות, יודע לעדכן ולכן זה טוב, עבורם...לא שווה לדעתי.
שלח תגובה