המודיאל הביא לשפל בפריצות
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
כבר הרבה זמן לא היו כל כך הרבה מסכים שחורים כמו שקרה מאז שהתחיל המונדיאל...ואני לא מדבר רק על ערוצים שמשדרים מונדיאל אלא חבילות שלמות וטובות שנהיננו מהם חודשים רבים עכשיו הם שחורים ומדכאים.
זה התחיל עם TPS שקיבלו טירוף מפתחות...
זה המשיך עם D+ שפשוט יום אחד ניהיה שחור ללא קצה הסבר בשום פורום..
זה המשיך עם הצרפתי באסטרה CSAT
ולפני כמה ימים גם דיגיטורק סגרה את שעריה ללא שום הסבר.
זה לא ששיטות הוחלפו... זה אנשים שהיו ידועים כמפרסמי קודים באתרים שונים פשוט לא ניראים עוד...
אני כבר לא מדבר על חבילות הפשוטות יותר כמו SRG שהיו בקושי מחליפים קוד פעם בכמה חודשים שפתאום מתחילים גם לקבל את שגעון המפתחות המתחלפים, גם חבילת פרמיאר היוקרתית מגרמניה עושה נסיונות כאלה ועוד אחרות שפרוצות... לא נשכח את POLSAT שכבר הרבה זמן נעלמה...
אין לי ספק שהמונדיאל הזה הכניס אותם למוטיווציה למלחמה הזו וממש חבל...
זה התחיל עם TPS שקיבלו טירוף מפתחות...
זה המשיך עם D+ שפשוט יום אחד ניהיה שחור ללא קצה הסבר בשום פורום..
זה המשיך עם הצרפתי באסטרה CSAT
ולפני כמה ימים גם דיגיטורק סגרה את שעריה ללא שום הסבר.
זה לא ששיטות הוחלפו... זה אנשים שהיו ידועים כמפרסמי קודים באתרים שונים פשוט לא ניראים עוד...
אני כבר לא מדבר על חבילות הפשוטות יותר כמו SRG שהיו בקושי מחליפים קוד פעם בכמה חודשים שפתאום מתחילים גם לקבל את שגעון המפתחות המתחלפים, גם חבילת פרמיאר היוקרתית מגרמניה עושה נסיונות כאלה ועוד אחרות שפרוצות... לא נשכח את POLSAT שכבר הרבה זמן נעלמה...
אין לי ספק שהמונדיאל הזה הכניס אותם למוטיווציה למלחמה הזו וממש חבל...
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- sl17
- אחלה חבר

-
dpklain
- תותח על

-
ezra6666
- אחלה חבר

- amir777
- תותח על

- Debby
- חבר ותיק

שיטות הקידוד לא השתנו, רק המפתחות משתנים.
הסיבה פשוטה - כמו מה שדיירקט טי.וי. הבינו בארה"ב לפני שנתיים - כשאתה גורם לגבר להשתגע בזמן שהוא רוצה לראות ספורט, הוא בסוף ישבר וישלם כדי למנוע מעצמו כאב ראש.
ובהנחה שמי שדואג לקודים הם ברובם גברים, ובגלל שמדובר בלווין אירופאי, אז אפשר גם לומר גברים אירופאים, אז הם פשוט דואגים כרגע לערוצים שיספקו להם לצפייה רציפה ללא הפרעות במונדיאל.
וכמו שנאמר כאן, תוך חודש הכל יחזור לתיקנו (טוב, אולי הכל מלבד SPICE PLATINUM)
הסיבה פשוטה - כמו מה שדיירקט טי.וי. הבינו בארה"ב לפני שנתיים - כשאתה גורם לגבר להשתגע בזמן שהוא רוצה לראות ספורט, הוא בסוף ישבר וישלם כדי למנוע מעצמו כאב ראש.
ובהנחה שמי שדואג לקודים הם ברובם גברים, ובגלל שמדובר בלווין אירופאי, אז אפשר גם לומר גברים אירופאים, אז הם פשוט דואגים כרגע לערוצים שיספקו להם לצפייה רציפה ללא הפרעות במונדיאל.
וכמו שנאמר כאן, תוך חודש הכל יחזור לתיקנו (טוב, אולי הכל מלבד SPICE PLATINUM)
Main machine: TT S2-3200, CI Budget, DiabloCAM2.3 @ E6700/2GB/4TB/P5b Deluxe WiFi
Test machine: TT-Premium S-2300, TT CI Pro, T-RexSMod @ Q6700/4GB/1TB/P5e Deluxe
Cables machine: TT C-1501, CAS3+, NDSCAM+Legal 'HOT' Smartcard @ P4-3Gz/1GB/500GB/PV7000/PunditR
Astra (down4now)/Hotbird/Amos/Eutelsat
Test machine: TT-Premium S-2300, TT CI Pro, T-RexSMod @ Q6700/4GB/1TB/P5e Deluxe
Cables machine: TT C-1501, CAS3+, NDSCAM+Legal 'HOT' Smartcard @ P4-3Gz/1GB/500GB/PV7000/PunditR
Astra (down4now)/Hotbird/Amos/Eutelsat