האם Sky Italia נקלט בארץ ? תודה מראש
-
MarioMan
- חבר ותיק

שלום,
אני בוחן את השוק לקראת כניסה לתחום הלוויינים (בעוד כחודשיים אני מניח).
בנתיים ירדתי מ-SKY בריטניה מכוון שכמות הערוצים המעניינים שאני יכל לקלוט עם צלחת 1.8 מטר (כ-7 ערוצים: ערוצי הסרטים מספר 7,9,10 (9 ו-10 ב-HD), ערוצי הספורט מספר 1,2,3 וערוץ הספורט ב-HD) פשוט לא שווה את המחיר (כ-350 ש"ח לחודש).
עכשיו אני בוחן את האופציה של Sky Italia המשדרת על גבי לוויין HotBird.
ועכשיו לשאלה:
אילו ערוצי Sky Italia אוכל לקלוט בעזרת צלחת 1.8 מטר (רצוי פחות אבל אם אין ברירה אז שיהיה 1.8) ?
תודה מראש.
אני בוחן את השוק לקראת כניסה לתחום הלוויינים (בעוד כחודשיים אני מניח).
בנתיים ירדתי מ-SKY בריטניה מכוון שכמות הערוצים המעניינים שאני יכל לקלוט עם צלחת 1.8 מטר (כ-7 ערוצים: ערוצי הסרטים מספר 7,9,10 (9 ו-10 ב-HD), ערוצי הספורט מספר 1,2,3 וערוץ הספורט ב-HD) פשוט לא שווה את המחיר (כ-350 ש"ח לחודש).
עכשיו אני בוחן את האופציה של Sky Italia המשדרת על גבי לוויין HotBird.
ועכשיו לשאלה:
אילו ערוצי Sky Italia אוכל לקלוט בעזרת צלחת 1.8 מטר (רצוי פחות אבל אם אין ברירה אז שיהיה 1.8) ?
תודה מראש.
-
MarioMan
- חבר ותיק

-
MarioMan
- חבר ותיק

ב-TPS Star (הוא נקלט בארץ עם צלחת לא גדולה, לא ?) דווקא יש סרטים מעניינים (כמובן לא בכמויות גדולות אבל עדיין זה ב"חינם" (כשיש מפתחות כמובןי א @ 22/6/2006, 21:48 כתב: חוץ מזה, איך בדיוק אתה רוצה לראות HD?
בנוגע להצגת HD.
התכנון הוא לקלוט שידורי HD באמצעות ה-HTPC שלי (אתקין בו כרטיס DVB-S2 MPEG4, בתקווה שיש כרטיסים עם מקודד MPEG-4 בחומרה) ומשם לשדר למקרן CRT שלי ב-720p או 1080i (אני צריך עוד למצוא זמן להתעסק עם זה ולראות מה נראה יותר טוב, כי בסופו של יום בתחום הזה זה בעיקר Tweaks, למשל ראיתי אחד ב-AVS אשר יש לו מקרן כמו שלי והוא טוען שעל השפופרות באמת יש קווי סריקה אבל בפועל הוא לא רואה אותם על המסך).
לגבי ספורט - מה שמעניין אותי זה בעיקר כדורגל (רצוי מאד שתהיה אפשרות לראות את הפריימר ליג וליגת האלופות ללא תשלום מיוחד, או שלא יהיה גבוה במיוחד) וכן לא תזיק האפשרות לקלוט את תוכניות ה-WWE בשידור חיי (אני מודע לשעות, אז אני מניח שפשוט אבצע הקלטה מתוזמנת).