ישראל - מה קרה למדור הפרסומי ?
-
יוסי ס
- מתקין

1.ישראל אני חושב שעשית צעד נבון חבל שלקח הרבה זמן
כבר התחילו לתת מחירי התקנות בפורום
אחד הציעו לו ב 3600 השני מוכן ב 2900 וקדימה תחרות
היו כאלה שרשומים במדור הפרסומי ואפילו עזרה או תמיכה
לא שמעו מהם
גם אני מתקין ולא פירסמתי במדור הפרסומי עזרה נטו
2. גם אם תחליט לגבות כסף עבור פרסום מגיע לך
יש עלות אחזקה לאתר ועוד...
כל הכבוד שיש לך כח ורצון לעזור ולדאוג לכל מה שקורה בפורום
כבר התחילו לתת מחירי התקנות בפורום
אחד הציעו לו ב 3600 השני מוכן ב 2900 וקדימה תחרות
היו כאלה שרשומים במדור הפרסומי ואפילו עזרה או תמיכה
לא שמעו מהם
גם אני מתקין ולא פירסמתי במדור הפרסומי עזרה נטו
2. גם אם תחליט לגבות כסף עבור פרסום מגיע לך
יש עלות אחזקה לאתר ועוד...
כל הכבוד שיש לך כח ורצון לעזור ולדאוג לכל מה שקורה בפורום
-
dpklain
- תותח על

- eli
- תותח על

רק לידיעה אני מעולם
לא התפרנסתי מהפורום יש לי אפיקי פרסום אחרים כגון דפ"ז
ולקוחות רבים לאורך 20 שנות פעילות,
אבל זה שמביעים דעה לגביי אופן סגירת מדורים
מתבטה באיום וסתימת פיות לא מוסיף לרמת הפורום והעומד בראשו
ואני אכן מכניס כסף אבל לא מהפורום!!!
לא התפרנסתי מהפורום יש לי אפיקי פרסום אחרים כגון דפ"ז
ולקוחות רבים לאורך 20 שנות פעילות,
אבל זה שמביעים דעה לגביי אופן סגירת מדורים
מתבטה באיום וסתימת פיות לא מוסיף לרמת הפורום והעומד בראשו
ואני אכן מכניס כסף אבל לא מהפורום!!!
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אלי, סתימת פיות רק כאשר עוברים את הגבול. הגבול מבחינתי הוא ברגע שמתחילים ליצור עלי תדמית שיקרית.
לגבי סגירת מדור הפרסום, הסברתי את המניעים הרבה פעמים כבר בשרשור הזה למרות שאני לא חייב הסבר לא לך ולא לאף אחד אחר. להזכיר לך, הפורום הזה הוא פרטי שלי ואם לא מוצא חן בעיניך אופן הניהול שלו אתה לא חייב להמשיך להיות כאן, אף אחד לא מכריח אותך (חוץ מאשר כנראה האפשרות לעשות כסף מהגולשים כאן). אם למרות כל ההסברים אתה ממשיך להשמיץ אותי אז אתה לא תשאיר לי ברירה.
לגבי סגירת מדור הפרסום, הסברתי את המניעים הרבה פעמים כבר בשרשור הזה למרות שאני לא חייב הסבר לא לך ולא לאף אחד אחר. להזכיר לך, הפורום הזה הוא פרטי שלי ואם לא מוצא חן בעיניך אופן הניהול שלו אתה לא חייב להמשיך להיות כאן, אף אחד לא מכריח אותך (חוץ מאשר כנראה האפשרות לעשות כסף מהגולשים כאן). אם למרות כל ההסברים אתה ממשיך להשמיץ אותי אז אתה לא תשאיר לי ברירה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- eli
- תותח על

מסכים איתך לגביי הנושא שיצא מפרופרציה
בעניין קרמר אבל לדעתי זו הייתה פליטת פה האופיינית לקרמר ולדעתי זו לא הייתה כוונתו
ומה שנאמר היה ללא כוונה,
לדעתי אתה צריך לשקול את חזרתו הוא מוסיף טעם לפורום,וגם לי היו ויכוחים איתו אבל יש לקבל
אותו כמות שהוא בסך הכל אין לו כוונות רעות למי שכבר הספיק להכיר אותו
אז ישראל דע לך שאני מעריך את התרומה שאתה תורם לפורום אבל בל נשכח שללא חברים
לא מתקיים פורום וגם אם דברים נאמרים בביקורתיות יש לנסות ולהבין שלא כל מי שמביע דעתו יוצא מייד איום ואני רחוק מאותם מתלקקים שיסתום את פיו בגלל הפחדה על הרחקה או הבעת דעה
בעניין קרמר אבל לדעתי זו הייתה פליטת פה האופיינית לקרמר ולדעתי זו לא הייתה כוונתו
ומה שנאמר היה ללא כוונה,
לדעתי אתה צריך לשקול את חזרתו הוא מוסיף טעם לפורום,וגם לי היו ויכוחים איתו אבל יש לקבל
אותו כמות שהוא בסך הכל אין לו כוונות רעות למי שכבר הספיק להכיר אותו
אז ישראל דע לך שאני מעריך את התרומה שאתה תורם לפורום אבל בל נשכח שללא חברים
לא מתקיים פורום וגם אם דברים נאמרים בביקורתיות יש לנסות ולהבין שלא כל מי שמביע דעתו יוצא מייד איום ואני רחוק מאותם מתלקקים שיסתום את פיו בגלל הפחדה על הרחקה או הבעת דעה
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
- eli
- תותח על

-
dmitrysh
- אחלה חבר

אני מצאתי את המתקין שלי דרך הפרסום בפורום ואני מאוד מרוצה.
בדפי זהב כולם שווים, אבל כאן הסתכלתי על התגובות שלו בפורום ככלל, ראיתי שהוא עוזר לאנשים, ואני שמח שהכסף שלי הלך לאדם שעוזר לאחרים.
בלי המדור הפרסומי, לא הייתי יודע בכלל שהוא מתקין, לא הייתי מתקשר עליו ואולי הייתי נופל על איזה חאפר.
כך שלי המדור עזר , ומבחינת אנשים ששוקלים להתקין צלחת חבל שהוא נסגר.
בדפי זהב כולם שווים, אבל כאן הסתכלתי על התגובות שלו בפורום ככלל, ראיתי שהוא עוזר לאנשים, ואני שמח שהכסף שלי הלך לאדם שעוזר לאחרים.
בלי המדור הפרסומי, לא הייתי יודע בכלל שהוא מתקין, לא הייתי מתקשר עליו ואולי הייתי נופל על איזה חאפר.
כך שלי המדור עזר , ומבחינת אנשים ששוקלים להתקין צלחת חבל שהוא נסגר.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אלי, אתה אולי לא למדת להכיר אותי מספיק - אני לא סותם פיות ואין לי בעיה לקבל ביקורת לגבי אופן הניהול שלי כל זמן שזה לא פוגע בי אישית כמו יצירת תדמית שהכסף הוא שמוביל אותי. יש לי מקצוע די מכובד (למרות שכל מקצוע מכבד את בעליו) וכסף לא חסר לי (למרות שתמיד לא אומרים לא לעוד) אבל גם אם הייתי מנסה לעשות כסף מהפורום הזה תאמין לי שלא הייתי מגיע לשכר מינימום...
זה מאד פוגע כשמנסים להדביק בי מניעיים כספיים בפורום וקרמר היה בין הראשונים לכך. היו פה כבר אנשים שחלקם עברו לפורום אחר שניסו לעשות לי רצח אופי בדרך הזו. אבל מי שמכיר אותי יודע שזה הכל שטויות.
אז זה נכון שהדלקת לי את הפיוז ברגע שהתחלת לזרוק מילים על כסף ושיתוף כי שוב, הכל שטויות במיץ ולא היה ולא נברא ואני מקווה שאמרת את זה סתם ואתה לא מאמין בכך.
אין פה שיתוף וכסף מהפורום אני לא עושה. נהפוך הוא.
לגבי העזרה לאנשים לבחירת מתקין - אני אשקול לחפש דרך שתעשה את הדברים יותר ברור. אני לא מעוניין בפרסום כפי שהמדור הפרסומי הפך להיות. במיוחד היציק לי הפרסום שעשה לעצמו איציק. אני לא פותח פה דפי זהב. אבל אני אנסה למצוא דרך שתיהיה רשימת מתקינים.
זה מאד פוגע כשמנסים להדביק בי מניעיים כספיים בפורום וקרמר היה בין הראשונים לכך. היו פה כבר אנשים שחלקם עברו לפורום אחר שניסו לעשות לי רצח אופי בדרך הזו. אבל מי שמכיר אותי יודע שזה הכל שטויות.
אז זה נכון שהדלקת לי את הפיוז ברגע שהתחלת לזרוק מילים על כסף ושיתוף כי שוב, הכל שטויות במיץ ולא היה ולא נברא ואני מקווה שאמרת את זה סתם ואתה לא מאמין בכך.
אין פה שיתוף וכסף מהפורום אני לא עושה. נהפוך הוא.
לגבי העזרה לאנשים לבחירת מתקין - אני אשקול לחפש דרך שתעשה את הדברים יותר ברור. אני לא מעוניין בפרסום כפי שהמדור הפרסומי הפך להיות. במיוחד היציק לי הפרסום שעשה לעצמו איציק. אני לא פותח פה דפי זהב. אבל אני אנסה למצוא דרך שתיהיה רשימת מתקינים.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- eli
- תותח על

-
משה1
- חבר פורום