מדוע ערוץ 1 לא משדר שידור דיגיטלי בעמוס או בהוט

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

|כן|
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
moozar
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי moozar »

חיפשתי ומצאתי את השירשור הנ"ל מסוף 2005.
תשובתו של עלי שביט הפכה אותו למעניין יותר משירשורים דומים בנושא.

אתמול קיבלתי הודעת תשלום אגרה ועכשיו כשיש לי צלחת ואין לי עדין קליטה של ערוץ 1 ולכאורה יש לי צידוק לא לשלם אגרה, אבל לך תילחם במחשב של הרשות שפולט הודעות אדומות שמלחיצות את האישה.

מה שהשתנה לאחרונה הוא שעכשיו יש שר הממונה על רשות השידור, איתן כבל, וחשבתי לכתוב אליו מכתב בנושא. (נאיבי?).

לפני שאני עושה צעד כזה אני רוצה לברר אם כבר ידוע מועד סופי לשידור לוויני פתוח של ערוץ 1?
כמו כן האם יש בעיתיות לציין במכתב שיש לי צלחת לווין (לך תדע, אולי יש איזה חוקי רישוי להתקנת צלחות...) :blink:
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על
Has thanked: 31 פעמים
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי ahgi »

moozar @ 2/7/2006, 21:54 כתב: חיפשתי ומצאתי את השירשור הנ"ל מסוף 2005.
תשובתו של עלי שביט הפכה אותו למעניין יותר משירשורים דומים בנושא.

אתמול קיבלתי הודעת תשלום אגרה ועכשיו כשיש לי צלחת ואין לי עדין קליטה של ערוץ 1 ולכאורה יש לי צידוק  לא לשלם אגרה, אבל לך תילחם במחשב של הרשות שפולט הודעות אדומות שמלחיצות את האישה.

מה שהשתנה לאחרונה הוא שעכשיו יש שר הממונה על רשות השידור, איתן כבל, וחשבתי לכתוב אליו מכתב בנושא. (נאיבי?).

לפני שאני עושה צעד כזה אני רוצה לברר אם כבר ידוע מועד סופי לשידור לוויני פתוח של ערוץ 1?
כמו כן האם יש בעיתיות לציין במכתב שיש לי צלחת לווין (לך תדע, אולי יש איזה חוקי רישוי להתקנת צלחות...)  :blink:
השמועה אומרת שיתחילו ממש בקרוב שידורי ניסיון בעמוס (היה אמור להתחיל ביולי |biglaugh| )
אבל:

כניראה רשות השידור סוגרת את ערוץ 33
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3263495,00.html
ויכול להיות שערוץ 1 ישדר במקמו בהוטברד 13E
מילה טובה לא עולה כסף
סמל אישי של משתמש
ybensh
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי ybensh »

י א @ 26/12/2005, 13:20 כתב: גילי - תחתום על המכתב למעלה...אולי ככה גם אתה תשפיע
יא, איפה חותמים?
לא הבנתי איפה המכתב נמצא.
חוכמה היא כמו כדור אש, משום צד לא ניתן לחדור אליה
דודו-עזריה
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי דודו-עזריה »

נתחיל מזה שמי שממש רוצה משדר את ערוץ 1 במקום ערוץ 33 הקיקיוני שלא להגיד בזיוני (אגב 33, אם היה למישהו שכל, מול המונדיאל הזה הוא היה משדר את מונדיאל 82 למשל, לדעתי היה סיכוי ליצור סוכריה אמיתית)
חוץ מזה שיס היא חברה פרטית זה נכון בערך (כי ממשלת ישראל באמצעות בזק שופכת עליה לא מעט כסף, נמה עוד שיש הגבלה לתחרות מולה ) , ואם מישהו היה דורש לשדר לוויני את הערוצים שגם ככה אמורים להיוות פתוחים לעולם (הווה אומר 2, 10 , 24 ו 11 ) נראה לכם שיס היו עולים עלי בריקדות? אני מסופק .
boazma
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי boazma »

למי שמעוניין, התיחסות של רשות השידור:
http://www.iba.org.il/reception/
ואז ללחוץ על "שאלות נפוצות" (בצד ימין).
:huh:
סמל אישי של משתמש
sl17
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sl17 »

אנשים!!!!!
לטעמי האישי הערוץ הזה לא שווה שתי תגובות אפילו ,
אז להתייחס אליו בשרשור של 2 דפים זה קצת מוגזם לא ??? כן דיגיטלי לא דיגיטלי מעניין תתחת באמת
הערוץ הזה מבחינתי יכול להתאדות לאוויר החלל ברגע זה.
פשוט נראה לי שאחרי המונדיאל כבר לא נשאר על מה לדבר
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על

שליחה על ידי ahgi »

boazma @ 4/7/2006, 07:57 כתב: למי שמעוניין, התיחסות של רשות השידור:
http://www.iba.org.il/reception/
ואז ללחוץ על "שאלות נפוצות" (בצד ימין).
:huh:
|כן|
מילה טובה לא עולה כסף
ezra6666
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי ezra6666 »

אף אחד לא יכול להכריח מישהו( YES, כבלים במסגרת מה שמכונה "must carry") לשדר ערוצים שהוא לא רוצה לשדר ( כי זה צורך רוחב פס שהוא משלם עליו ובמקומו יכול להכניס, נניח, עוד שכמה ערוצים בתשלום ) וגם להכריח אותו לתת אותם בחינם!

עלי,
אי אפשר להכריח אף אחד לשדר מה שהוא לא רוצה, אבל גם לאף אחד אין זכות לשדר אף ערוץ ללא אישור (בכתב) מבעל הזכויות, גם אם השידור פתוח.
לא צריך להכריח את YES/HOT לשדר את הערוצים הפתוחים. הם מאוד רוצים לשדר אותם!
אלה ערוצי עוגן, שאלמלא היו קיימים בחבילות הבסיסיות של YES/HOT ספק אם החבילות שלהם היו נמכרות כפי שהן נמכרות היום.
מספיק להסתכל על הרייטינג של הערוצים הפתוחים, כולל ערוץ 1, וגם אם זה לא מדוייק, כדי להבין מה הם הרגלי הצפיה של הציבור בישראל ועד כמה חשוב ל YES/HOT לכלול את הערוצים האלה בחבילת הבסיס.
מכאן יוצא שמתן אישור גורף ל YES לשדר את ערוץ 1 הינו במקרה הטוב טעות, ואפשר גם אפשר להתנות את הכללת הערוץ בחבילת השידורים של הממירים, בתשלום תמלוגים, וגם בשידורם כערוץ פתוח.

תאר לך מצב שרשות השידור וערוצים 2 ו 10 לא מאשרים שידור הערוצים ל YES/HOT, ומשדרים אותם רק FTA. הצופים היו מתקינים צלחות בהמוניהם, וקולטים את הערוצים האלה, ובנוסף להם את כל הערוצים הזרים המשודרים כיום בתשלום במסגרת המנוי של YES/HOT , ועוד ערוצים רבים אחרים שאני לא צריך לספר לך עליהם, חלקם לא למשפחות....וכל זה ללא תשלום דמי מנוי.

ואז מה בעצם היתרון היחסי של HOT/YES תמורת דמי המנוי החדשיים שהם גובים? נשארו רק הערוצים הייעודיים: 3 4 5 5+ והסרטים המתורגמים למיניהם.
ומה בעצם הרייטינג של הערוצים האלה?! אף אחד לא מפרסם, ואם תבדוק מסביב, תראה שבעצם רובם צופים בד"כ בערוצים הפתוחים, למרות הקיטורים והפרסומות והחדשות המעצבנות וכ"ו.

בקיצור זה באמת תלוי בנו או במייצגים שלנו שם למעלה, בקיצור אין סיכוי שיקרה משהו.
תקן אותי אם אני טועה
עזרא
My Daily Prayer: Oh Lord, Help Me This Day To Keep
My Long Nose Out Of Other's People's Business
עלי שביט
אחלה חבר
אחלה חבר
Been thanked: 4 פעמים
יצירת קשר:

שליחה על ידי עלי שביט »

למיטב ידיעתי ( משיחה עם עובד בכיר בטלוויזיה הישראלית, לפני כשבוע) התחלת השידורים הדיגיטליים בעמוס נדחתה מקיץ 2006 לתחילת 2007 . מכיוון שערוץ 2 מפסיק את ההפצה האנלוגית בסוף יולי 2006, אני לא אתפלא אם , בסופו של דבר, לא תהיה לערוץ הראשון ברירה לעבור להפצה דיגיטלית עוד לפני כן.
haim723
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי haim723 »

העברה לשידור דיגיטלי עולה כסף!!!(ציוד וכו..) וזה שם המשחק פה, יש כסף יש אפשרויות אין כסף נישארים באנלוגי, פשוט, ערוץ 1 בגרעון כלכלי.
-----------------------mbc 2-----------------
סמל אישי של משתמש
moozar
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי moozar »

היגיון פשוט:
אגרה משלמים אמנם על מקלט, אך הרשות חייב לספק קליטה!

אצלינו בשכונה יגיד כל מתקין מתחיל אין מצב לקלוט עם אנטנה (האזור ממוסך, וגם הורד המשדר ממיגדל שלום).
כל התקופות הארוכות בהן לא היינו מחוברים ליס או הוט לא ראינו צל של חיים יבין על המסך. וגם לא ערוץ 2.
וגם עכשיו כשיש לי צלחת לעמוס אני לא מקבל תמורה לאגרה. מה עוד שנכתב כאן שבחצי שנה הקרובה לא צפוי שינוי.
למי פונים לכל הרוחות במכתב תלונה?
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על

שליחה על ידי ahgi »

moozar @ 6/7/2006, 23:12 כתב: היגיון פשוט:
אגרה משלמים אמנם על מקלט, אך הרשות חייב לספק קליטה!

אצלינו בשכונה יגיד כל מתקין מתחיל אין מצב לקלוט עם אנטנה (האזור ממוסך, וגם הורד המשדר ממיגדל שלום).
כל התקופות הארוכות בהן לא היינו מחוברים ליס או הוט לא ראינו צל של חיים יבין על המסך. וגם לא ערוץ 2.
וגם עכשיו כשיש לי צלחת לעמוס אני לא מקבל תמורה לאגרה. מה עוד שנכתב כאן שבחצי שנה הקרובה לא צפוי שינוי.
למי פונים לכל הרוחות במכתב תלונה?
פנה אל מר עמוס גורן נציג רשות השידור

OMBUDSMAN@iba.org.il
מילה טובה לא עולה כסף
סמל אישי של משתמש
eabramov
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי eabramov »

חברה... לא ניתן לשדר את ערוץ 1 בדיגיטל או באנאלוג חופשי על הוטבירד... כי יש בעיות של זכיות יוצרים (ערוץ 1 משדר חומרים חדשים יותר מאשר ערוץ 33) אלא אם... מוטי עדן (שמקבל 80,000 בחודש) יסכים לעשות דיבובים לכל סדרות הרכש של הערוץ....ואז אין בעיה לשדר אותו חופשי בהוט בירד...חחח
נראה לי שאני יתחיל לצלצל כל יום לטכנאים ולמוטי עדן שיתחילו כבר בניסוי של דיגיטלי על עמוס....
אוך....סבא שלי רואה ערוץ 1 ממש גרוע באנטנה ובסוף הוא לא יראה טוב בעיניים!!!
120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
שלח תגובה