זה לא כל כך פשוט הדרים הזה )-: יש לי כמה שאלות
- פרופלור
- תותח על

1. את האימג' התקנתי. דרך אגב האם הוא פועל לבד, האם אין צורך "להפעיל" אותו על ידי איזה לחיצה אל איזה כפתור?
2. את הסריקה אוטומטית בצעתי אבל עכשיו אני מלא זבל (כמו תמיד בסריקה אוטומטית). האם יש דרך למחוק קבוצות ערוצים או למחוק אפילו הכל? לא מצאתי כל דרך למחוק למעט מחיקה ערוץ, ערוץ וזה מעבר ליכולתי מבחינת הזמן וסבלנות. הבנתי שיש דרך להוריד כבר רשימה מוכנה אבל זה אחר כך. בינתיים אני רוצה לסרוק את אותם הערוצים שהיו לי עד עכשיו. מה עושים?
3. איפה מגדירים את "כתובת" של דייסק? A B C D ? לא מצאתי. למרות זה המכשיר סרק אוטומטית את עמוס, את השאר לא ניסיתי עד שלא למדתי למחוק. אם הוא סרק זה אומר שהוא יודע כתובת..אז מה, הוא מזהה אוטומטית?
בקיצור, מסובך העסק הזה, אולי גדול עליי. מה שאני מקווה שלא יצטרך בעתיד הקרוב ללמוד עוד איזה ממיר חדש. מספיק לי.
אודה לתשובתכם,
פרופלור
2. את הסריקה אוטומטית בצעתי אבל עכשיו אני מלא זבל (כמו תמיד בסריקה אוטומטית). האם יש דרך למחוק קבוצות ערוצים או למחוק אפילו הכל? לא מצאתי כל דרך למחוק למעט מחיקה ערוץ, ערוץ וזה מעבר ליכולתי מבחינת הזמן וסבלנות. הבנתי שיש דרך להוריד כבר רשימה מוכנה אבל זה אחר כך. בינתיים אני רוצה לסרוק את אותם הערוצים שהיו לי עד עכשיו. מה עושים?
3. איפה מגדירים את "כתובת" של דייסק? A B C D ? לא מצאתי. למרות זה המכשיר סרק אוטומטית את עמוס, את השאר לא ניסיתי עד שלא למדתי למחוק. אם הוא סרק זה אומר שהוא יודע כתובת..אז מה, הוא מזהה אוטומטית?
בקיצור, מסובך העסק הזה, אולי גדול עליי. מה שאני מקווה שלא יצטרך בעתיד הקרוב ללמוד עוד איזה ממיר חדש. מספיק לי.
אודה לתשובתכם,
פרופלור
- פרופלור
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
הנה מצאתי - http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=13505
אגב, אתה מכיר את מדור המדריכים לדרים בוקס? זה היה שם מול העיניים...
אגב, אתה מכיר את מדור המדריכים לדרים בוקס? זה היה שם מול העיניים...
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- פרופלור
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
לאירגון ערוצים יש להשתמש בDREAMBOX EDIT
היא עושה את כל העבודה של סידור הערוצים....פשוט תוכנה חובה
אחרי זה תספר לנו איזה חלום זה לעבוד עם הדרים באמצעות תוכנות כאלה
לגבי הלווינים עזרו לך, בעיקרון אתה אמור לבחור קומבינציה לפי הסדר שם, ואז לבדוק אם יש סיגנל באותו התפריט
היא עושה את כל העבודה של סידור הערוצים....פשוט תוכנה חובה
אחרי זה תספר לנו איזה חלום זה לעבוד עם הדרים באמצעות תוכנות כאלה
לגבי הלווינים עזרו לך, בעיקרון אתה אמור לבחור קומבינציה לפי הסדר שם, ואז לבדוק אם יש סיגנל באותו התפריט

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- פרופלור
- תותח על

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
כלום לא ניפתח? צריך להתקין CAMS מתאימים ומפתחות מעודכנים וגם זה לא תמיד עוזר
למשל תקרא במדור קבצים של הדרימבוקס מפרסמים שם כל מיני קבצים לפתיחת TPS והשוויצרים.....למעט אלה לא זכור לי משהו איכותי שניפתח, הSPICE ניסגר לדעתי
כמו כן עידכון KEYS חשוב מאוד
לגבי תיקשורת התוכנה, אתה מגדיר שם IP של הדרים, וסיסמא של הדרים.....ואז מתקשר באמצעות FTP מובנה בתוכנה....יש לך RECIEVE FROM DREAM
אתה מארגן את הכל....לאחר מכן עושה SEND TO DREAM, ולאחר השליחה RELOAD
ON DREAM
כל זה נמצא לך בחלון של הFTP
את הגדרות הIP אתה מגדיר באופציות
למשל תקרא במדור קבצים של הדרימבוקס מפרסמים שם כל מיני קבצים לפתיחת TPS והשוויצרים.....למעט אלה לא זכור לי משהו איכותי שניפתח, הSPICE ניסגר לדעתי
כמו כן עידכון KEYS חשוב מאוד
לגבי תיקשורת התוכנה, אתה מגדיר שם IP של הדרים, וסיסמא של הדרים.....ואז מתקשר באמצעות FTP מובנה בתוכנה....יש לך RECIEVE FROM DREAM
אתה מארגן את הכל....לאחר מכן עושה SEND TO DREAM, ולאחר השליחה RELOAD
ON DREAM
כל זה נמצא לך בחלון של הFTP
את הגדרות הIP אתה מגדיר באופציות

1.20-7E-1W-7W
-
danwol
- תותח על

פרופלור שלום,
לגבי שאלתך בנוגע להסתרת ערוצים, יש אפשרות, אני אמנם לא נמצא בקרבת הדרים, אבל זה משהו בסיגנון של hide locked services, עובד מצויין, אתה נועל מספר ערוצים, ומסתיר (או משחרר הסתרה) בלחיצת כפתור את כולם.
כשאגיע הביתה אסתכל על הממיר ואז אפרט יותר בדיוק מה עושים.
לגבי שאלתך בנוגע להסתרת ערוצים, יש אפשרות, אני אמנם לא נמצא בקרבת הדרים, אבל זה משהו בסיגנון של hide locked services, עובד מצויין, אתה נועל מספר ערוצים, ומסתיר (או משחרר הסתרה) בלחיצת כפתור את כולם.
כשאגיע הביתה אסתכל על הממיר ואז אפרט יותר בדיוק מה עושים.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
- פרופלור
- תותח על

תודה ל- FDL ול- DANWOL.
DANWOL, תודה מצאתי את הפונקציה הזאת וזה עובד.
FDL שמע ידידי, SPICE לא חסר לי כך שלא אבכה, אבל אם הוא לא פותח כלום למה קניתי אותו? רק בגלל השיתוף? יש לי KAON שפותח (בינתיים) שוויצרים וגם TPS (כנרה זמנית) וDREAM לא פותח אפילו את זה ?! או שאני לא מבין משהו וזה בהחלט סביר או שזרקתי כסף.
בידידות,
פרופלור
DANWOL, תודה מצאתי את הפונקציה הזאת וזה עובד.
FDL שמע ידידי, SPICE לא חסר לי כך שלא אבכה, אבל אם הוא לא פותח כלום למה קניתי אותו? רק בגלל השיתוף? יש לי KAON שפותח (בינתיים) שוויצרים וגם TPS (כנרה זמנית) וDREAM לא פותח אפילו את זה ?! או שאני לא מבין משהו וזה בהחלט סביר או שזרקתי כסף.
בידידות,
פרופלור
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
כן רק בגלל השיתוף, תאמין לי שעם הזמן אחרי שתלמד הכל אתה תבין את זה ותיפתח את כל מה שממיר רגיל אחר פותח, ויותר מזה

1.20-7E-1W-7W
- פרופלור
- תותח על