זה לא כל כך פשוט הדרים הזה )-: יש לי כמה שאלות
- פרופלור
- תותח על

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
פרופלור חשבתי שאתה אוהב את הקטע של החקירות....זה דווקא מאוד מעניין לחקור את העסק, לנסות לקרוא שאלות של אחרים...זה כל הכיף, בסה"כ זה גם לא כזה מסובך אם אתה מסתכל על זה בגדול...

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- פרופלור
- תותח על

כן זה מעניין אבל אין לי כבר סבלנות...אתה יודע...פרופלור...לעשות רוח
כנראה אני טיפה עייף...אחרי חופשה זה תמיד ככה.
האופי שלי זה להגיע לסיפוק מידי, ברגע שזה נמרח, אין לי סבלנות אבל אני כמובן אמשיך.
פשוט אני חשבתי שכאשר מחליפים IMAGE זה כבר ישדרג אותו ויביא אותו לפחות לרמה של ממירים אחרים
ואחר כך יהיה אפשר להתקדם. מסתבר שז לא ככה, והופתעתי לרעה זה הכל.
תודה על הכל,
פרופלור
כנראה אני טיפה עייף...אחרי חופשה זה תמיד ככה.
האופי שלי זה להגיע לסיפוק מידי, ברגע שזה נמרח, אין לי סבלנות אבל אני כמובן אמשיך.
פשוט אני חשבתי שכאשר מחליפים IMAGE זה כבר ישדרג אותו ויביא אותו לפחות לרמה של ממירים אחרים
ואחר כך יהיה אפשר להתקדם. מסתבר שז לא ככה, והופתעתי לרעה זה הכל.
תודה על הכל,
פרופלור
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
לא אתה לא מסתכל על זה נכון לדעתי, תחשוב שIMG זה WINDOWS, ולאחר מכן צריך להתקין תוכנות וקצת דרייברים....אחרי שאתה מתקין דרייברים ותוכנות לפעמים צריך לעשות להם עידכונים, ומין הסתם ללמוד איך לעבוד עם התוכנה....
אני למשל מסתכל על ממיר רגיל FTA כטכנולוגיה מיושנת שמתאימה לאנשים שלא צריכים פונקציות מתקדמות, ולכן התפעול של הממיר מאוד פשוט...
הדרימבוקס זה מתקדם יותר, והיתרון שלו זה התוכנות החיצוניות שאתה מתקין, ומתקשר דרכן עם הדרימבוקס....למשל DREAMBOX CONTROL CENTER או DREAMBOX EDIT...יש גם תוכנה שמראה את הערוץ במחשב....ועם הנגן VIDEO LAN שאתה יכול להוריד מVIDEOLAN.ORG אתה יכול לראות כל ערוץ באמצעות המחשב, וגם לתפוס פידים בצורה כזו....
כמו שהזכרתי בשרשור אחר, יש תמיכה של הכתוביות, פלאגינים שונים....אבל הכל תלוי בכמה סובלנות יש לך לקרוא מה כל פלאגין עושה ואיך מפעילים...
צריך לזה זמן וסובלנות, אבל אחרי שאתה לומד אתה קוצר את הפירות...
אבל כל מה שאמרתי לא משתווה לאלפית מפונקציית השיתוף ואיכות התמונה המתקדמת שלו, ויכולת הרגישות של הטיונר לעומת הDM500
רק אחרי שאתה רואה את החבילות שאתה יכול לפתוח איתו, כמו SHOWTIME,CYFRA,NOVA,DIGITALB,ART,MULTICHOIS וכו וכו אתה תבין כמה כוח יש ל7020
אני למשל מסתכל על ממיר רגיל FTA כטכנולוגיה מיושנת שמתאימה לאנשים שלא צריכים פונקציות מתקדמות, ולכן התפעול של הממיר מאוד פשוט...
הדרימבוקס זה מתקדם יותר, והיתרון שלו זה התוכנות החיצוניות שאתה מתקין, ומתקשר דרכן עם הדרימבוקס....למשל DREAMBOX CONTROL CENTER או DREAMBOX EDIT...יש גם תוכנה שמראה את הערוץ במחשב....ועם הנגן VIDEO LAN שאתה יכול להוריד מVIDEOLAN.ORG אתה יכול לראות כל ערוץ באמצעות המחשב, וגם לתפוס פידים בצורה כזו....
כמו שהזכרתי בשרשור אחר, יש תמיכה של הכתוביות, פלאגינים שונים....אבל הכל תלוי בכמה סובלנות יש לך לקרוא מה כל פלאגין עושה ואיך מפעילים...
צריך לזה זמן וסובלנות, אבל אחרי שאתה לומד אתה קוצר את הפירות...
אבל כל מה שאמרתי לא משתווה לאלפית מפונקציית השיתוף ואיכות התמונה המתקדמת שלו, ויכולת הרגישות של הטיונר לעומת הDM500
רק אחרי שאתה רואה את החבילות שאתה יכול לפתוח איתו, כמו SHOWTIME,CYFRA,NOVA,DIGITALB,ART,MULTICHOIS וכו וכו אתה תבין כמה כוח יש ל7020

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E