שלום, חזרתי לארץ מחו"ל ועוד מאט אני ומשפחתי נכנסים לביתנו בירושלים. שאלתי בעבר לפני כמה שבועות על האפשרות של כרטיס למחשב וכל שאר הדברים הקשורים לעניין, אישית אני משוכנע מכל הקטע ורוצה להודות לכל מי שעזר לי בפורום עד עכשיו. בזמן ארוחה עם משפחה הנושא של YES וHOT עלה ואבא שלי התחיל להתעניין גם הוא בכל העניין של צלחת פרטית אבל הסברתי לו שזה לא פשוט כמו שזה נשמע. לכן אני העלתי את הרעיון שאולי נמצא מישהו בירושלים, מתקין מקצועי/חנות/מישהו מהפורום או מקום שאתם ממליצים עליו בירושלים שמוכן לארח אותנו לאיזה רבע שעה לראות איך כל העניין עובד אצלו בבית או בחנות לצורך הדגמה. אם אבא שלי יחליט שהוא הולך על זה מדובר בהתקנה של חמישה חדרים מה שאומר שאם אני מבין עד כאן את הכל נצטרך 5 ממירים והתקנה עם פיצולים וכו'. שנגיע לזה כבר נדבר עם מתקין שיוכל לבוא ולראות את הבית ואיך הוא יעשה זאת וכמה כל העסק באמת יעלה.
כל הקטע הוא שהבית יעבור שיפוץ במהלך אוגוסט ואני מעוניין שנתחיל את הכל באותו זמן ככה שיהיה אפשר להעביר הכל דרך הקירות שבכל מקרה יעברו שיפוצים וכו'.
מה זה משנה לגבי השיפוץ?
אם אתם הולכים להתקין YES או כבלים או צלחת פרטית - צריך לשים צנרת בקירות לממירים בכל אחד מהמקרים.
אם אתם הולכים על צלחת פרטית אז המקסימום זה לשים צינור בקוטר טיפה יותר גדול שאולי פעם תרצו להשחיל שם עוד כבל. מעבר לזה ולעובדה שלארון התקשורת צריך לספק צינור מהרחוב (עבור כבלים) וגם צינור מהגג (עבור YES או צלחת אחרת) זה אותה התקנה לכל המקרים.
אוקיי סבבה, אז לא דחוף מבחינת אוגוסט והסיבה של השיפוץ אבל עדיין אנחנו צריכים לארגן את הסיפור בתקופה הזאת כי מן הסתם אי אפשר בבית בלי טלויזיה שיש ילד קטן גם שמשתגע אם הוא לא רואה יו גי או חחח....
בכל מקרה, יש מישהו שמכיר איזה מקום הדגמה של צלחת פרטית ומה נקלט וכו' בירושלים או בסביבה, אפשר גם תל-אביב...