המוח הישראלי התחמן. בבקשה תקראו ותגיבו, תודה.

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
haim001
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי haim001 »

שלום לכולם,שמי חיים שימשילשווילי, אני גולש בפורום מדי פעם, מעניין פה מאוד, רק אם האנשים פה היו יותר עוזרים אחד לשני זה היה טוב, אני לא אומר שלא עוזרים אבל אני אומר לעזור יותר, מבלי תת לאנשים להשתגע ולתת להם לחפש בכל מיני מקומות.

שוב, אני אומר תודה על כל העזרה שאתם נותנים פה בפורום, זה עוזר וזה טוב מאוד+כל המידע שיש בפורום.

עכשיו לדברים שיש לי להגיד.

קודם כל, לוונים זה דבר קטלני, הדבר הבא, או שזה כבר פה חח.. :rolleyes:
יש המון ערוצים, אני היום הייתי אצל דוד שלי שיש לו YES , ואני לא רואה ממש סיבה לרכוש YES, כשבחבילה שלך כלול ערוצים של הלווינים בעולם , וערוצים מהכבלים הרגילים.
בוא נגיד ככה: אני אישית, הייתי משלם על YES רק בשביל ערוצי הסרטים שיש להם, אם לא, אין לי מה לחפש שם(אין לי YES...).
לדעתי הם ממש גונבים כסף מאנשים, אבל הם חכמים כמובן, יש להם תרגום בהרבה ערוצים, ויש להם גם ערוצי משחקים לילדים.
הבעיה היא שהם לוקחים ערוצים מהלווין , כמו CCTV9, ושמים אותו איך שהוא, בלי תרגום ובלי כלום אצלם בחבילה. (הערוץ הוא FTA!). יש עוד דוגמאות-FTV, RUSSIAN MUSIC BOX ועוד...
עד כאן לענייני YES.

יש לי עוד דוגמא טובה בקשר להוט. הערוץ FASHION TV נסגר לפני כמה שבועות בכבלים, והועבר לשידור הדיגיטאלי שלהם, כשבלווין יש את הערוץ בחינם. עד כאן HOT.

עכשיו למוח הישראלי
צ'רלטון? אני חושב, שכל העניין של התשלומים לכדורגל הגיעו מאצלנו, והתחזק בכל הארצות, לתחומים שונים, לא רק ספורט. הבעיה היא שלוקחים לנו את שידורי הספורט, למרות שאני אישית משלם על כבלים רגילים, יש לי ערוץ 5, ואין שם שידורים חוץ מכל המשחקים של ברצלונה.. ולפעמים אפילו זה לא(ולא שאני אוהד את ברצלנה). הייתהרוצה שיקחו אותי יותר לאירופה. איטליה, אנגליה. לפחות משחק אחד בחודש , שיהיה קצת מעניין...
אבל הם חייבים לגנוב. לא רק שיש ספורט5+, פתאום החליטו לעשות PPV+ שזה לשלם עוד כסף על עוד משחקים, כאילו שמי שקנה את 5+ לא מגיע לו להינות.(ולא שיש לי 5+)
בקיצור לדעתי מאז שיש את YES אז הגנבות בארץ הולכת וגוברת.

עכשיו בכל העולם שידורי כדורגל עולים כסף, אלא אם כן יתמזל מזלכם ויהיה איזה ערוץ שישדר לכם את הליגה שאתם אוהבים, וגם שם לא תוכלו תמיד לראות את הקבוצה שאתם אוהבים.(אני מת מת מת על רומא מהליגה האיטלקית).

והנה משהו חשוב שרציתי להגיד.
יש פה המון אנשים שמחלקים מידע המון מידע חשוב, שיכול לדפוק אותם.
אני אסביר.
שידורי ספורט-דבר פגיע ביותר, כמו כל העניין של הלווינים.
מישהו מוצא ערוץ שמשדר וקופץ לפורום ומביא פרטים. לדעתי זה לא צריך להיעשות ככה. לדעתי צריכים לעשות איזה משהו שמי שפעיל בפורום רק יכול לקבל רשימה של ערוצים שמשדרים, או שאנשים יהיו פעילים ביניהם בפרטי.
אבל לדעתי השיטה הכי טובה היא פשוט למי שיש ערוץ טוב לשלוח למנהלים בפרטי והם ישלחו אחת לחודש למשתמשים שמשתתפים בד"כ בפורום, ויש להם הודעות את הערוצים(זו רק הצעה).
כי אתם לא מבינים או שאתם כן מבינים אבל לא הרבה. מהרגע שראיתם את הערוץ, באתם לפורום, אמרתם את שמו, נתתם פרטים, לא יעבור הרבה זמן עד שהוא יהיה מקודד.(גם אם הוא היה FTA). לכן אני מציע את מה שאני מציע.

אז זהו זה מה שיש לי להגיד בערך...
אשמח לתגובות שלכם.
מצטער אם פגעתי במישהו, לא התכוונתי לפגוע פה באף אחד.
תהנו מהקריאה ותגיבו.

ואני עורך את ההודעה עכשיו, איזה צירוף מקרים רק אחרי שפירסמתי את ההודעה ראיתי שזו ההודעה ה-100 שלי, אז אני שמח שיצא לי לרשום בה הרבה. |לחיים| [KISS]

אני שוב עורך, החלטתי לשנות גישה עעקב תגובתו של AVISIGAL, מהיום אני אשתדל לעזור לאחרים, למרות שעזרתי עד עכשיו, אבל עכשיו אעזור יותר, אני מקווה שגם יעזרו לי.
As Roma-The Love Of My Life.

Every time that I look in the mirror, All these lines in my face gettin' Clearer
motyk
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי motyk »

אני קניתי צלחות לווין לפני כחודשיים עד עכשיו השקעתי 2200 שח כולל דרים(חראבוקס)
תאמין לי אם הייתי יכול היום למכור הכל ולחזור ליס הייתי עושה זאת.
haim001
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי haim001 »

motyk @ 1/8/2006, 23:01 כתב: אני קניתי צלחות לווין לפני כחודשיים עד עכשיו השקעתי 2200 שח כולל דרים(חראבוקס)
תאמין לי אם הייתי יכול היום למכור הכל ולחזור ליס הייתי עושה זאת.
תסביר למה...

Every time that I look in the mirror, All these lines in my face gettin' Clearer
avisigal
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי avisigal »

מה הרעיון לשמר את המידע לקבוצה קטנה כדי שיוכלו לצפות בשידורים, זו לדעתי לא מטרת הפורום אלה לחלוק את המידע בין כל החברים ובעלי צלחות לווין גם אם זה לא תחביב, דבר נוסף מאפה אתה חושב החברים פה וזה כולל אותך ואותי ואת כלל העולם מקבלים את המידע ??? הרי הגלובליזציה היא זו שייצרה את שיתוף המידע הכלי הנפוץ הוא האינטרנט. על פי הצעתך כול קבוצה של משתמשים פורומים בחול תגביל את המידע ואז מרבית המידע והידע לא יהיה בפורום זה ואם הוא יהיה זה בגלל שחבר בפורום שקד ופתר בעיה ואז לפי דברך למה שבכלל יפיץ את המידע.

בקיצור אין לדעתי מקום לחשיבה כזאת ואין בה יתרונות בטח לא לטווח הארוך.
haim001
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי haim001 »

avisigal @ 1/8/2006, 23:10 כתב: מה הרעיון לשמר את המידע לקבוצה קטנה כדי שיוכלו לצפות בשידורים, זו לדעתי לא מטרת הפורום אלה לחלוק את המידע בין כל החברים ובעלי צלחות לווין גם אם זה לא תחביב, דבר נוסף מאפה אתה חושב החברים פה וזה כולל אותך ואותי ואת כלל העולם מקבלים את המידע ??? הרי הגלובליזציה היא זו שייצרה את שיתוף המידע הכלי הנפוץ הוא האינטרנט. על פי הצעתך כול קבוצה של משתמשים פורומים בחול תגביל את המידע ואז מרבית המידע והידע לא יהיה בפורום זה ואם הוא יהיה זה בגלל שחבר בפורום שקד ופתר בעיה ואז לפי דברך למה שבכלל יפיץ את המידע.

בקיצור אין לדעתי מקום לחשיבה כזאת ואין בה יתרונות בטח לא לטווח הארוך.
תודה על התגובה, יש אמת בדבריך.
מה אתה חושב על שאר הדברים?

avisigal
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי avisigal »

חרם צרכנים על HOT ו YES אבל במדינה שלאנו זה לא ניתן לביצוע לצערי.
motyk
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי motyk »

הלוואי הייתי מחובר ליס ולא השקעתי 2200 שקל בצלחות שאין בהם מה לראות
הכל ערוצי זבל בלי שום תוכן וזה עוד שיש לי דרימבוקס(חראבוקס)
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אולי לא השקעת 220 בצלחות אבל זרקת לפחות 2400 שקל על יס. וזה כסף שכבר לא תראה חזרה. את ה2200 אתה יכול לקבל לפחות חלק ניכר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
oriel
תותח על
תותח על

שליחה על ידי oriel »

אם תעברו על חומר ולא חסר פה תקבלו תשובות על הכל...תעזרו בחיפוש.
Dreambox - 500, Topfield 3030F, Sky Star2, Tzorev ITT, Cam Viacsses, Fun2, Fun4, DISHES- 180,165,90.90,75
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

HAIM אני מגיב פה קצת באיחור, אבל תהרוג אותי לא הבנתי לאן אתה חותר בהודעה הזו???????

1. זה שYES וHOT גנבים זה לא חדש, גם בזק גנבים וחברות הסלולרי וחברות התקליטים והקולנוע....אתה לא מגלה פה את אמריקה (ואתה תגיד שאתה גם לא מנסה)....אז מה בעצם אתה רוצה לאמר לנו?
נכון עכשיו הכל PPV ויהיה כך בעתיד ואפילו גרוע יותר....

2. בקשר לזה שיש ערוץ פתוח וכולם רצים לראות ואז סוגרים זה שטויות במיץ.....תחשוב שהעסק בלווין הדיגיטלי עובד בצורה מקצועית מאוד, יש אנשים שתפקידם להשגיח על קידוד החבילה, זה המקצוע שלהם
כמו שלא קורה בYES שהערוצים פתוחים ללא כוונה לאורך זמן, כך גם בצלחות באירופה

3. יש עוד דרכים ליפתוח ערוצים, למשל עם הדרימבוקס.....אבל זה תחביב ומי שניכנס לזה צריך לאהוב את זה.....אף אחד לא יפתח לך חברה שתתחזק פתיחת ערוצים לאורך זמן....היחידה שעושה זאת לדעתי זו VISIONETא עם הממירים שלה , אבל גם שם לא ידוע כמה זמן יחזיקו מעמד

שורה תחתונה יש אלטרנטיבה לYES וHOT אומנם לא בקטע של תירגומים, אבל מדחינת תוכן אפשר למצוא הרבה יותר בחבילות השתלום שיש בלווין
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
geostant
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geostant »

הישראלים לא המציאו כלום בתחום הזה
כבלים ושירות DBS / DTH היו קיימים הרבה לפני שבכלל הקימו את YES או את חברות הכבלים לפני המיזוג

כל הרעיון של ה-POST הזה נשמע לי הזוי לגמרי
אף אחד לא מכריח אותך להתחבר לכבלים או ל-YES או לשירותי טלפוניה, חשמל ומים ואינטרנט...

אנשים מתחברים וזו עובדה מוכחת כי הם צריכים את זה או רוצים את זה
אם זה היה כל כך רע או כל כך יקר אנשים היו מוצאים כבר מזמן אלטרנטיבה
avisigal
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי avisigal »

הוא רוצה לשמר ידע שלא שלו לקבוצת מיוחסים ושהוא יהיה בנהם.
hezibt12
תותח על
תותח על

שליחה על ידי hezibt12 »

FDL230 אני איתך |כן|
תמונה
haim001
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי haim001 »

חח איזה התנפלות
נתתי דעה, התגובות לא ממש קשורות חוץ משל כמה אנשים...

ואמרתי שירדתי מהעניין של המידע של ערוצים פתוחים.

dimash77
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי dimash77 »

מה רוצים מי-YES ?

חברה כמו כל חברה בחול!
תשימו לב תוכן ב-YES כמעת זהה לתוכן שידורים בחו"ל.

למה בצרפת,פולין,גרמניה,רוסיה לא משלמים ?

כמו שאני יודע CYFRA , TPS לא משדרים חינם גם כן!

לווינים זה תחביב בלבד ואני לא מנסה להשוות את זה כל פעם עם YES או HOT.

נכון שבלווין יש יותר סרטים, מוסיקה וספורט אבל לא כולם יכולים "לשחק" עם DREAM
או עם קודים.
גם לא כולם יש להם 8 צלחות על גג (לי יש).

גם לא לשכוח תירגום!
שלח תגובה