אינני מצליח להיכנס לאתר DVBViewer - עזרה
-
Rittberg
- תותח על

זה מספר ימים שאינני מצליח להכנס לאתר הפורום של DVBViewer :
http://www.dvbviewer.com/forum
ניסיתי ממספר מחשבים מביתי והן ממקום עבודתי (חיבור ADSL ע"י בזק, ספק - NETVISION , מודם מסוג ECI הכחול המחובר ל HUB בביתי ו SWITCH במקום עבודתי) אני מקבל הודעה :
"Cannot find server or DNS Error "
כאשר אני גולש דרך אתר ( Anonymouse.org ) המאפשר גלישה אנונימית, אני כן מצליח להכנס לאתר,
אנשים בחו"ל אשר איתם אני בקשר, מדווחים שאין בעיות עם האתר.
אשמח לקבל עזרה .
http://www.dvbviewer.com/forum
ניסיתי ממספר מחשבים מביתי והן ממקום עבודתי (חיבור ADSL ע"י בזק, ספק - NETVISION , מודם מסוג ECI הכחול המחובר ל HUB בביתי ו SWITCH במקום עבודתי) אני מקבל הודעה :
"Cannot find server or DNS Error "
כאשר אני גולש דרך אתר ( Anonymouse.org ) המאפשר גלישה אנונימית, אני כן מצליח להכנס לאתר,
אנשים בחו"ל אשר איתם אני בקשר, מדווחים שאין בעיות עם האתר.
אשמח לקבל עזרה .
-
avisigal
- אחלה חבר

אני מצליח לגלוש לאתר באותה חומרה כמו שלך ראוטר ECI 312 עם HUB ספק אניטרנט בזק בינלאומי עם חיבור ADSL.
לא נראה לי שיש חסימה לספקית שרות מסוימת.
ממקומות עבודה לפעמים יש חסימות ברשת הפנימית כך שבמקום העבודה זה יתכן.
מכמה מחשבים ניסתה לגלוש לאתר מהבית.
אם מדובר במחשב אחד בבית יתכן Win Socket נדפק.
אני מניח שבדקת הגדרות רשת פיירוולים אנטיוורוס List Block וכ.'
לא נראה לי שיש חסימה לספקית שרות מסוימת.
ממקומות עבודה לפעמים יש חסימות ברשת הפנימית כך שבמקום העבודה זה יתכן.
מכמה מחשבים ניסתה לגלוש לאתר מהבית.
אם מדובר במחשב אחד בבית יתכן Win Socket נדפק.
אני מניח שבדקת הגדרות רשת פיירוולים אנטיוורוס List Block וכ.'
-
Rittberg
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
תפעיל פקודה ב CMD:
tracert www.dvbviewer.com
זה יתן לך את כל הנקודות מעבר באינטרנט ותראה איפה זה נחסם.
tracert www.dvbviewer.com
זה יתן לך את כל הנקודות מעבר באינטרנט ותראה איפה זה נחסם.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
Rittberg
- תותח על

-
avisigal
- אחלה חבר

-
sm53
- אחלה חבר

-
Rittberg
- תותח על

-
Rittberg
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אני אסביר.
כל אתר נרשם אצל נותן שירות רישום. יש מספר רב של חברות כאלה אשר כולם מקבלות הרשאה להיות כאלה מהרשם הראשי של שמות אתרים בארה"ב.
לאחר הרישום, בעל האתר צריך למצוא שרת DNS שיאחסן את הרישום. בד"כ חברות האחסון אתרים גם מציעות שירות כזה.
מהשלב שהרישום (שם האתר וכתובת IP שלו) נכנסו לשרת ה DNS אצל נותן השירות, יכול לקחת עד 72 שעות שכל שרתי ה DNS בעולם אצל כל ספקי האינטרנט יתעדכנו מהשרת שבו נמצא הרישום.
כפי שבטח ידוע לך, כאשר אתה מתחבר לספק האינטרנט שלך אתה מקבל לפחות שתי כתובות IP של שרתי DNS שלו. כך עושה כל אחד שמתחבר לאינטרנט. אצל כול ספקי האינטרנט יש שרתי DNS אשר כולם צריכים לספק לגולשים את אותה הכתובת עבור אותו אתר. ולכן המבנה העולמי חייב שרישום יתבצע רק בשרת אחד (כדי שלא תיהיה כפילות או טעות) וכל השרתים מתעדכנים אחד מהשני.
מה שקרה, כנראה שהפורום עבר איחסון למקום אחר או שהחליף רשם, ועד שזה התעדכן בכל העולם אצל חלק זה עבד כי כבר התעדכן ואצלך לקח יותר זמן.
אגב, DNS = domain name server
כל אתר נרשם אצל נותן שירות רישום. יש מספר רב של חברות כאלה אשר כולם מקבלות הרשאה להיות כאלה מהרשם הראשי של שמות אתרים בארה"ב.
לאחר הרישום, בעל האתר צריך למצוא שרת DNS שיאחסן את הרישום. בד"כ חברות האחסון אתרים גם מציעות שירות כזה.
מהשלב שהרישום (שם האתר וכתובת IP שלו) נכנסו לשרת ה DNS אצל נותן השירות, יכול לקחת עד 72 שעות שכל שרתי ה DNS בעולם אצל כל ספקי האינטרנט יתעדכנו מהשרת שבו נמצא הרישום.
כפי שבטח ידוע לך, כאשר אתה מתחבר לספק האינטרנט שלך אתה מקבל לפחות שתי כתובות IP של שרתי DNS שלו. כך עושה כל אחד שמתחבר לאינטרנט. אצל כול ספקי האינטרנט יש שרתי DNS אשר כולם צריכים לספק לגולשים את אותה הכתובת עבור אותו אתר. ולכן המבנה העולמי חייב שרישום יתבצע רק בשרת אחד (כדי שלא תיהיה כפילות או טעות) וכל השרתים מתעדכנים אחד מהשני.
מה שקרה, כנראה שהפורום עבר איחסון למקום אחר או שהחליף רשם, ועד שזה התעדכן בכל העולם אצל חלק זה עבד כי כבר התעדכן ואצלך לקח יותר זמן.
אגב, DNS = domain name server
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..