שלום רב,
לפני מספר שבועות "גיליתי" את תחום קליטת הלווינים.
השקעתי זמן בקריאה בפורום ובאינטרנט בניסיון ללמוד את הנושא ועתה אני מרגיש שאני יודע להגדיר את דרישותיי ואשמח לשמוע ולקבל עצות.
מקריאה בפורום הבנתי שאני צריך:
ממיר ישנם סוגים שונים עם יכולות שונות ושבגדול מחולקים לשלוש קבוצות עיקריות.
צלחת נבדלת בעיקר בגודל, יותר גדול יותר טוב. יש קבועה או ממונעת.
LNB ממוקם במרכז הצלחת, רצוי כזה בעל רגישות (?) גבוהה.
ברצוני לקלוט את הערוצים הישראלים; 1, 2, 10. וכמו כן כמה שיותר ערוצים חופשיים בשפה האנגלית (טבע, מדע, סרטים, חדשות, ספורט).
לאור הנ"ל מספר שאלות:
על איזה ממיר, צלחת ו- LNB אתם ממליצים?
האם צלחת אחת תספיק או שיש צורך ביותר?
אילו ערוצים חופשיים באנגלית אני יכול לצפות לקלוט?
מהו מחיר מקובל להתקנה של הממיר והצלחת?
הרבה תודה על זמנכם,
אבי
שלום - מבקש מידע
-
dmitrysh
- אחלה חבר

יש בעיה בקליטת ערוצים באנגלית. אין הרבה כאלה שנקלטים בארץ.
מספר צלחות תלוי באילו לווינים אתה רוצה לקלוט. כשתגדיר את הלווינים שאתה רוצה לקלוט, יגידו לך כאן כמה צלחות צריך ובאיזה גודל.
ערוץ 2 וערוץ 10 אין בעיה לקלוט. כל ממיר עם צלחת קטנה יוכל לעשות את זה. אם ערוץ 1 חשוב לך, אז אתה צריך ממיר שיודע לפענח סיגנל אנלוגי ולא רק דיגיטלי, כי ערוץ 1 משדר אנלוגי בלבד, בינתיים.
LNB - צריך LNB לכל לווין, לפעמים אפשר לשים על אותה צלחת ולפעמים לא. תלוי בעוצמת הלווין ובמיקומו.
מספר צלחות תלוי באילו לווינים אתה רוצה לקלוט. כשתגדיר את הלווינים שאתה רוצה לקלוט, יגידו לך כאן כמה צלחות צריך ובאיזה גודל.
ערוץ 2 וערוץ 10 אין בעיה לקלוט. כל ממיר עם צלחת קטנה יוכל לעשות את זה. אם ערוץ 1 חשוב לך, אז אתה צריך ממיר שיודע לפענח סיגנל אנלוגי ולא רק דיגיטלי, כי ערוץ 1 משדר אנלוגי בלבד, בינתיים.
LNB - צריך LNB לכל לווין, לפעמים אפשר לשים על אותה צלחת ולפעמים לא. תלוי בעוצמת הלווין ובמיקומו.