הוספת צלחת ממונעת
-
avisigal
- אחלה חבר

-
avisigal
- אחלה חבר

-
avisigal
- אחלה חבר

-
avisigal
- אחלה חבר

-
avisigal
- אחלה חבר

-
avisigal
- אחלה חבר

"המערכת די רקובה" אני לא יודע, אין חלודה בצלחת באף נקודה אבל בכול מקרה אני צריך מתקין.
בירושלים מה שבדקתי רובם חפיפניקים, שאתה מתקשר לקנות ציוד אז הם אומרים שהם רק מרכיבים, שאתה מדבר על ממונעת אז התשובה לא זה לא בשביל מה אתה צריך, ומנסים למכור כמו איש מכירות גרוע רצוי לציין צלחת רגילה.
בקיצור מחקה להצעות לעת עתה אין אף אחת
תודה אבי
בירושלים מה שבדקתי רובם חפיפניקים, שאתה מתקשר לקנות ציוד אז הם אומרים שהם רק מרכיבים, שאתה מדבר על ממונעת אז התשובה לא זה לא בשביל מה אתה צריך, ומנסים למכור כמו איש מכירות גרוע רצוי לציין צלחת רגילה.
בקיצור מחקה להצעות לעת עתה אין אף אחת
תודה אבי
-
avisigal
- אחלה חבר

-
avisigal
- אחלה חבר

-
avisigal
- אחלה חבר

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
מה פתאום???!!
איך הגעת למסקנה כזו? מהתמונות של israeln?
ממש לא. גב ממונע מכיל ציר נוסף שמאפשר לצלחת לנוע בקו קשתי שעוקב אחרי כול הלווינים. המנוע מתחבר בגב בין שתי נקודות ויש לו זרוע שיוצאת ונכנסת וכך היא מניעה את הצלחת.
הגב שרואים אצלך בתמונה שזה מתחיל בכוס עם הארבע ברגים שיושבת על העמוד ומשם מתחברת אל העיגול שמחוזק לצלחת זה גב רגיל. את זה מחליפים.
איך הגעת למסקנה כזו? מהתמונות של israeln?
ממש לא. גב ממונע מכיל ציר נוסף שמאפשר לצלחת לנוע בקו קשתי שעוקב אחרי כול הלווינים. המנוע מתחבר בגב בין שתי נקודות ויש לו זרוע שיוצאת ונכנסת וכך היא מניעה את הצלחת.
הגב שרואים אצלך בתמונה שזה מתחיל בכוס עם הארבע ברגים שיושבת על העמוד ומשם מתחברת אל העיגול שמחוזק לצלחת זה גב רגיל. את זה מחליפים.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
האמת שהסתכלתי עכשיו שוב בתמונות של israeln ואני בהחלט יכול להבין את הבלבול שלך. זה באמת נראה לא ברור.
מה שקורה אצלו זה שהעמוד אצלו לא מחובר לגג, הוא פשוט מונח על אבן. כדי שלא יזוז הוא בנה זרוע תמיכה לעמוד שאותה חיבר לקיר שמאחורי הצלחת.
אם תסתכל בשרשור שלו בדף השני 3 הודעות למטה תראה תמונה שאני העליתי של הצלחת שלי ושם רואים את הגב ואת חיבורי המנוע.
מקווה שזה ממחיש קצת יותר.
מה שקורה אצלו זה שהעמוד אצלו לא מחובר לגג, הוא פשוט מונח על אבן. כדי שלא יזוז הוא בנה זרוע תמיכה לעמוד שאותה חיבר לקיר שמאחורי הצלחת.
אם תסתכל בשרשור שלו בדף השני 3 הודעות למטה תראה תמונה שאני העליתי של הצלחת שלי ושם רואים את הגב ואת חיבורי המנוע.
מקווה שזה ממחיש קצת יותר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
avisigal
- אחלה חבר

- cavtl
- מתקין

הגב של הצלחת הוא גב רגיל
על מנת להפוך אותה לממונעת יש להחליף את הגב וגם את הבסיס שניראה שהוא צול וחצי של יס בממונעת
זה לא יעבוד כמו שצריך
לפי התמונה יש דוד שמש שיפריעה לתנועה של הצלחת לכן המיקום לא טוב
סדר גודל של מחיר לשנות צלחת כזאת 1500 ש"ח ועוד כ350 ש"ח עבור דיבוקס
אני לא יודע עם כרטיס לוויני תומך בדייסיק 1.2 על מנת לסובב את הצלחת
על מנת להפוך אותה לממונעת יש להחליף את הגב וגם את הבסיס שניראה שהוא צול וחצי של יס בממונעת
זה לא יעבוד כמו שצריך
לפי התמונה יש דוד שמש שיפריעה לתנועה של הצלחת לכן המיקום לא טוב
סדר גודל של מחיר לשנות צלחת כזאת 1500 ש"ח ועוד כ350 ש"ח עבור דיבוקס
אני לא יודע עם כרטיס לוויני תומך בדייסיק 1.2 על מנת לסובב את הצלחת