איזה קודים? כל הקודים שיש זה מאתרים ברומניה כמו SAT KEY, וכך גם השיתופים שמדובר עליהם, מקורם בחול, זה שמדברים על זה פה, ומה המשמעות של זה לא אומר שצריך להוריד פרופיל...אלא להפך להרים פרופיל כדי לקדם את עניין היכולות של הלווין, בכדי למנוע מסחטנים להשתלט עלינו....שידורי PPV על הליגה הישראלית שלא שווה חצי אגורה, שלא לדבר על הכדורסל בארץ שגם הוא בנפילה (לא מכבי תא, אל הניבחרת, והקבוצות שמשחקות בארץ)
וזה לא ניגמר....כל שנה מוסיפים משהו בתשלום
אם אתם חושבים שרק צ'רלטון..
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
-
dpklain
- תותח על

כמו שאבי אמר כל שנה מוסיפים עוד משהו בתשלום !!
מישהו שם לב איפה נעלמו השידורים מהליגה הספרדית ?
אני בטוח שגם הם עברו לצ'ארלטון אבל לא כותבים על זה
עדיין משתי סיבות :
ספורט 5 לא רוצה להודות שהוא הפסיד את השידורים
וצ'ארלטון עומד לקבל אישור לשדר שני ערוצי ספורט
ולא רוצה להראות שעוד שידורים זולגים אליהם.
בלי קשר אני גם בטוח שעוד מעט עוד תוכניות יעברו
לערוצים בתשלום,כבר עכשיו מתחילים עם כל ערוצי הנישה
שלאחר תקופה קצרה עוברים לתשלום חודשי,נראה מה
יהיה בסוף,בקצב הזה גם בחדשות יהיו סקופים מענינים ועוד
תכנים שישודרו ב-PPV.
מישהו שם לב איפה נעלמו השידורים מהליגה הספרדית ?
אני בטוח שגם הם עברו לצ'ארלטון אבל לא כותבים על זה
עדיין משתי סיבות :
ספורט 5 לא רוצה להודות שהוא הפסיד את השידורים
וצ'ארלטון עומד לקבל אישור לשדר שני ערוצי ספורט
ולא רוצה להראות שעוד שידורים זולגים אליהם.
בלי קשר אני גם בטוח שעוד מעט עוד תוכניות יעברו
לערוצים בתשלום,כבר עכשיו מתחילים עם כל ערוצי הנישה
שלאחר תקופה קצרה עוברים לתשלום חודשי,נראה מה
יהיה בסוף,בקצב הזה גם בחדשות יהיו סקופים מענינים ועוד
תכנים שישודרו ב-PPV.
רק ההגינות תנצח
- פרופלור
- תותח על

עם כל הצער שבדבר לי לא יכולה להיות טענה על שידור כל שהוא ב- PPV לרבות כדורגל אבל כאן מתחילה השאלה, עבור מה משלמים לספורט 5? 5+? מה זכות קיום שלהם? נתנו להם רשיון לפעול בתנאי כל שהוא והם אינם מקיימים את התנאי הזה! ככה גם לגבי ערוצים אחרים. ובכלל, הרשיון של HOT ו-YES גם להם יש התחיבויות ומועצה לשידורי לויין והכבלים משמע כלפינו - הם לא מקיימים כלום! אז שיפסיקו לגבות כסף על כלום וימכרו ערוץ-ערוץ לכל מי שצריך ואוהב ערוץ מסוים. אגב האם שמתם לב מתי התחילה "החגיגה"? כשכל הכבלים התאחדו ל-HOT ואז מיחד עם YES הם סיכמו על אי תחרות ביניהם ומאז הפרה החולבת (הציבור אם לא הבנתם) נותנת להם חלב בשפע ומי שמחזיק את הפרה שלא תזוז הם הרגולטורים הממשלתיים שאמורים להציג אותנו אך למעשה הם העוזרים של בעלי הערוצים.
ועוד למר "שכיר" שכל כך מגן על ערוץ 10. הידעת מר שכיר שערוץ 10 אינו ממלא אחרי התחיבויותיו לגבי התכנים שישודרו, הפקות מקור וכדומה? הידעת שערוץ 10 אינו משלם תמלוגים לממשלה והממשלה כבר מספר פעמים דחתה את התשלומים וביטלה אותם ו"התחשבה" במצבו של ערוץ. כל זה חוקי? כל זה "פרטי" ? אם אתה לא היית משלם מה שמגיע, מס הכנסה, משכנתא או משהו אחר איך היה מצבך מר שכיר, היו זורקים אותך מהבית? מכניסים אותך לכלא? לוקחים לך את האוטו? הרי אתה יודע שכן!
להם לא עושים זאת! למה? בגלל הפרוטקציה! מקורבים! ניגוד אינטרסים! בקיצור, חלוקת שוק בין המאפיות השלטונית ו"פרטית"! ככה זה עובד ותפתח את העיניים מר שכיר!
בידידות,
פרופלור
ועוד למר "שכיר" שכל כך מגן על ערוץ 10. הידעת מר שכיר שערוץ 10 אינו ממלא אחרי התחיבויותיו לגבי התכנים שישודרו, הפקות מקור וכדומה? הידעת שערוץ 10 אינו משלם תמלוגים לממשלה והממשלה כבר מספר פעמים דחתה את התשלומים וביטלה אותם ו"התחשבה" במצבו של ערוץ. כל זה חוקי? כל זה "פרטי" ? אם אתה לא היית משלם מה שמגיע, מס הכנסה, משכנתא או משהו אחר איך היה מצבך מר שכיר, היו זורקים אותך מהבית? מכניסים אותך לכלא? לוקחים לך את האוטו? הרי אתה יודע שכן!
להם לא עושים זאת! למה? בגלל הפרוטקציה! מקורבים! ניגוד אינטרסים! בקיצור, חלוקת שוק בין המאפיות השלטונית ו"פרטית"! ככה זה עובד ותפתח את העיניים מר שכיר!
בידידות,
פרופלור