שוקל אם לעבור לדרימבוקס!

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

א. לא מעניין אותי מה השיקול לתימחור של אפקס.
ב. אני אומר מה שמנהל המוצר באפקס אמר לי.
ג. לא נראה לך מוזר שהסוכן יתן לך "הערכה" של מחיר? ששואלים סוכן כמה עולה הוא בד"כ אומר מחיר, לא הערכה בין לבין.

אני מציע לך להתקשר למנהל המוצר באפקס ביבנה, שמו אלקס, תזדהה בשם הכינוי שלך כאן בפורום ותשמע ממנו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
matigol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי matigol »

י א @ 19/1/2007, 22:50 כתב: א. לא מעניין אותי מה השיקול לתימחור של אפקס.
ב. אני אומר מה שמנהל המוצר באפקס אמר לי.
ג. לא נראה לך מוזר שהסוכן יתן לך "הערכה" של מחיר? ששואלים סוכן כמה עולה הוא בד"כ אומר מחיר, לא הערכה בין לבין.

אני מציע לך להתקשר למנהל המוצר באפקס ביבנה, שמו אלקס, תזדהה בשם הכינוי שלך כאן בפורום ותשמע ממנו.
א. גם אותי לא מעניינים שיקולי התמחור.
ב. יכול להיות.
ג. לא נראה לי מוזר. תפסתי אותו בנסיעה, וקביל עלי שלא יזכור את המחיר המדויק של כל פריט בע"פ. לגבי שאר המחירים הוא לא אמר בערך. לגבי המוטנט אמר 1100 או 1200.

אין לי כל ענין להתקשר לאלכס. התקשרתי לאפקס והופנתי כאמור לאותו אדם איתו דיברתי. אם תמצא לנכון תעדכן את אלכס בתשובתי בדומה לעדכון שמסרת לו על "פירסומי" בפורום.

מעבר לכך, יש הבדל בין מחיר לצרכן (retail) לבין מחיר בפועל (street price) מי כמוך יודע.
באתר חנות שלך אתה מציע אותו ב 1200 ש"ח.
אם זכרוני אינו מטעני, אז אתה אפילו כתבת בפורום - בסקירה שעשית- כי ניתן להשיג אותו באפקס יבנה ב 1200 ש"ח.
זה יותר קרוב ל 1100-1200, מה 1400 ש"ח המוצהר.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אין לי צורך למסור לו דבר, הוא צופה בפורום והוא זה ששאל אותי מי זה שהציף את הפורום במודעות ענק על כמה שאפקס מצוינים...
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

סליחה, התבלבלתי בינך לבין מישהו אחר שלפני מספר ימים עשה את זה.
matigol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי matigol »

י א @ 19/1/2007, 23:23 כתב: אין לי צורך למסור לו דבר, הוא צופה בפורום והוא זה ששאל אותי מי זה שהציף את הפורום במודעות ענק על כמה שאפקס מצוינים וכתב שרילוק עולה 900 שקל...
התנצלותך מתקבלת |כן|.

לילה טוב :)
שלח תגובה