איזה עוד חברות במדינת ישראל מוכרות את הציוד הזה?תומר @ 24/6/2007, 20:11 כתב: למי שמחובר לשידור לוויני אנלוגי רק צריך לרכוש ממיר דיגיטלי. כך שגם כאן אין צורך בכיוון
חדש. באתר של טלחץ יש אנטנות לשידור דיגיטלי קרקעי.
טלוויזיה דיגיטלית קרקעית
-
רמי.א
- תותח על

-
mikig
- אחלה חבר

- eabramov
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
כן...ראיתי את הפרסומת המעניינת של לשכת התיירות האירנית בEURONEWS נופש בפרס הם קוראים לזה... ובחורה עם רעלה שקוטפת בשדות מחייכת אליך בסוף התשדיר.... האם היא מחייכת כי היא יודעת שפצצה גרעינית בסוף תיפול על האירופאים? באמת הדהים אותי.... אירן רוצה תיירות??? מעניין מה מסתתר בחבילת התיור שלהם? סיור מגן אנושי במתקני גרעין? סיור מגן אנושי בבניין הפרלמנט? סיור אנושי מגן בלשכת הנשיא האהוב? חחחח.... רק הזמן יגיד...
לעלי: קראתי את התגובה שלך לרשות השניה (לטמטום).... ממש יפה מה רשמת שם...הם לא יודעים להרפות.... ממש רוצים ליברליזציה של השוק.... על מי הם עובדים בדיוק? גל1 גל2....בסוף מה נקבל מכל הגלים האלה? גלגלצ...חחח
האם אתה מתכוון לשידורי טלוויזיה בתקן החדש DVB-T2??? באתר שלך רשום לגבי תקן הרדיו שקיבלו DAB+
לעלי: קראתי את התגובה שלך לרשות השניה (לטמטום).... ממש יפה מה רשמת שם...הם לא יודעים להרפות.... ממש רוצים ליברליזציה של השוק.... על מי הם עובדים בדיוק? גל1 גל2....בסוף מה נקבל מכל הגלים האלה? גלגלצ...חחח
האם אתה מתכוון לשידורי טלוויזיה בתקן החדש DVB-T2??? באתר שלך רשום לגבי תקן הרדיו שקיבלו DAB+
120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
-
עלי שביט
- אחלה חבר

- Been thanked: 4 פעמים
- יצירת קשר:
הרדיו הדיגיטלי בישראל ישודר ב DAB+ ואילו הטלוויזיה ב MPEG-4
ול י.א.: ראשית, מרבית המקלטים הנמכרים בישראל כלל אינם כוללים טיונר לשידורים קרקעיים מכיוון שאין כאלה בפועל . בנוסף, אם יש כבר אנשים שרכשו ממירים בתקופת שדיורי הנסיון , היה ברור להם מראש שמדובר בשידורים נסיוניים וזו רק הבעיה שלהם שזה יעבור למוזיאון הביתי.
כנ"ל מתייחס גם לכל שפני הנסיון שרצו לרכוש מקלטי רדיו דיגיטליים ב DAB ויזקרו אותם ישר לפח הזבל כי לאלה גם לא יהיה כל שימוש.
שתי השיטות הן המילה האחרונה ( בפועל, וזה כבר עובד בכמה מקומות בעולם) ואין סיבה לאמץ טכנולוגיה מיושנת ובזבזנית כמו DAB ו DVB-T בתקן MPEG-2 ואני גם מאוד גאה שאני אחד מהראשונים שהצליחו לשכנע את מי שצריך , לאמץ את התקנים החדשים וזה מה שיקרה בפועל.
ול י.א.: ראשית, מרבית המקלטים הנמכרים בישראל כלל אינם כוללים טיונר לשידורים קרקעיים מכיוון שאין כאלה בפועל . בנוסף, אם יש כבר אנשים שרכשו ממירים בתקופת שדיורי הנסיון , היה ברור להם מראש שמדובר בשידורים נסיוניים וזו רק הבעיה שלהם שזה יעבור למוזיאון הביתי.
כנ"ל מתייחס גם לכל שפני הנסיון שרצו לרכוש מקלטי רדיו דיגיטליים ב DAB ויזקרו אותם ישר לפח הזבל כי לאלה גם לא יהיה כל שימוש.
שתי השיטות הן המילה האחרונה ( בפועל, וזה כבר עובד בכמה מקומות בעולם) ואין סיבה לאמץ טכנולוגיה מיושנת ובזבזנית כמו DAB ו DVB-T בתקן MPEG-2 ואני גם מאוד גאה שאני אחד מהראשונים שהצליחו לשכנע את מי שצריך , לאמץ את התקנים החדשים וזה מה שיקרה בפועל.
- eabramov
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
כל הכבוד לך עלי.... אני כבר הייתי בסרטים שמאמצים כאן את תקן הDVB-T2....חחחח
מצבינו יהיה כמו בצרפת....רק במקום DMB לשידורי רדיו יהיה לנו DAB+....
סוף סוף מתחילים לזוז פה בכיוון הנכון....רק צריך להקים את רשות התקשורת ולחסל את הרשות השניה...ואת רשות השידור לארגן מחדש....ותיכף יש לנו אימפריה...חחחח
מצבינו יהיה כמו בצרפת....רק במקום DMB לשידורי רדיו יהיה לנו DAB+....
סוף סוף מתחילים לזוז פה בכיוון הנכון....רק צריך להקים את רשות התקשורת ולחסל את הרשות השניה...ואת רשות השידור לארגן מחדש....ותיכף יש לנו אימפריה...חחחח
120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!