אתה ברשימת ה vip
בעיה בצלחת 1.8 ממונעת
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
-
israelmeged
- חבר ותיק

תקנה LNB PRIME FOCUS INVACOM או ZINGWELL
אינווקום יותר טוב ויתן לך מה שאתה מחפש
בנוסף ולאחר מכן תכוון בעזרת SATLOOK
ולאחר מכן תבדוק אם הבסיס יציב ואיתן .
רק לאחר שעשית את הבדיקות האלה וקנית אינווקום מקורי ולא קבלת אולי תשפר ותחליף לצלחת גדולה יותר
למרות שאני רואה שזה תקין לחלוטין
אם אתה מתכוון לחבילות הצרפתיות אז אינווקום וכיוון יפתרו לך את הבעיה
לקליטת יותר משיבים דרושה תלחת גדולה יותר ואיכותית יותר ANDREW CATHERINE וכו עם אינווקום או משהו יותר טוב
אינווקום יותר טוב ויתן לך מה שאתה מחפש
בנוסף ולאחר מכן תכוון בעזרת SATLOOK
ולאחר מכן תבדוק אם הבסיס יציב ואיתן .
רק לאחר שעשית את הבדיקות האלה וקנית אינווקום מקורי ולא קבלת אולי תשפר ותחליף לצלחת גדולה יותר
למרות שאני רואה שזה תקין לחלוטין
אם אתה מתכוון לחבילות הצרפתיות אז אינווקום וכיוון יפתרו לך את הבעיה
לקליטת יותר משיבים דרושה תלחת גדולה יותר ואיכותית יותר ANDREW CATHERINE וכו עם אינווקום או משהו יותר טוב
- cavtl
- מתקין

-
MAYDASSA
- מתקין

הLNB הישן שלך הוא פריים פוקוס והוא הכי מתאים לצלחת ,לגבי ההתקנה שלו המרחק צריך להיות 66 ס"מ
מהמרכז של הצלחת אל קצה הLNB ,ולפי התמונות הוא יותר רחוק תמדוד ותראה שזה נכון
ויש עוד בעיה גדולה, שאין לך פילוס של הבסיס, וכתוצאה מכך אין לך למעשה שליטה על כיוון הצלחת
כי כל צלחת ממונעת, חייבת להיות מפולסת אחרת היא לא תכנס לקשת הלווינים
מהמרכז של הצלחת אל קצה הLNB ,ולפי התמונות הוא יותר רחוק תמדוד ותראה שזה נכון
ויש עוד בעיה גדולה, שאין לך פילוס של הבסיס, וכתוצאה מכך אין לך למעשה שליטה על כיוון הצלחת
כי כל צלחת ממונעת, חייבת להיות מפולסת אחרת היא לא תכנס לקשת הלווינים
-
Dudi14
- חבר פורום

חבר'ה הבסיס מפולס והצלחת נמצאת בקשת, זאת אף פעם לא הייתה הבעיה.
אחרי משחקים נוספים הצלחתי לשפר את כמות המשיבים שנקלטת מאסטרא.כמו שמיידסה רשם, ה LNB באמת היה רחוק מידי, מפתיע מה שינוי של ס"מ 1 יכול לגרום...
לגבי ה LNB, אני עדיין מקבל את התוצאה הכי טובה עם ה LNB של WISI ולא עם הישן שלי, אבל כנראה שאני אחליף אותו כנראה בקרוב.
(אגב, אני מצליח לקלוט את אסטרא 2 בצורה מצויינת, כמה שיפור אני אקבל עם האינווקום?)
שוב תודה רבה לכולם על העזרה, ואני רוצה לציין לטובה את אריאל שהציע להשאיל לי LNB של אינווקום ואפילו לבוא ולעזור לי בכיוונים. יישר כוח!
אחרי משחקים נוספים הצלחתי לשפר את כמות המשיבים שנקלטת מאסטרא.כמו שמיידסה רשם, ה LNB באמת היה רחוק מידי, מפתיע מה שינוי של ס"מ 1 יכול לגרום...
לגבי ה LNB, אני עדיין מקבל את התוצאה הכי טובה עם ה LNB של WISI ולא עם הישן שלי, אבל כנראה שאני אחליף אותו כנראה בקרוב.
(אגב, אני מצליח לקלוט את אסטרא 2 בצורה מצויינת, כמה שיפור אני אקבל עם האינווקום?)
שוב תודה רבה לכולם על העזרה, ואני רוצה לציין לטובה את אריאל שהציע להשאיל לי LNB של אינווקום ואפילו לבוא ולעזור לי בכיוונים. יישר כוח!
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר: