שיא התקנת LNB על צלחת אחת בארץ
-
satcard
- תותח על

חברה אתם מזלזלים אבל יכול להיות שהוא צודק מה יזיק אם תרשמו
אני למשל מתקין בקרוב:
צלחת 180
28E
26E
19E מרכזי
13E
10E
7E
5E
אני למשל מתקין בקרוב:
צלחת 180
28E
26E
19E מרכזי
13E
10E
7E
5E
אבי כהן
מגנטים גימיקים וצילום ארועים
http://www.studio3d.co.ilסקייפ satcard10
טלפון 054-8066162
פסבוק http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 3937665106
[img]http://www.youtube.com/user/satcard[/img]לכאן אני מעלה תכנים אישים גם של התקנת צלחות
מגנטים גימיקים וצילום ארועים
http://www.studio3d.co.ilסקייפ satcard10
טלפון 054-8066162
פסבוק http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 3937665106
[img]http://www.youtube.com/user/satcard[/img]לכאן אני מעלה תכנים אישים גם של התקנת צלחות
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
אותי הכי מעניין זה איך אפשר לקלוט את ***כל*** הלווינים 
חוקי האופטיקה לא ממש מאפשרים לי לקלוט לווין שנמצא מעבר לקו האופק
דווקא אלומיניום שאותו בחור כל כך מזלזל בו, נחשב לחומר נהדר לתחום הצלחות
מעבר לעניין של העמידות שלו (מי אמר חלודה ולא קיבל ?), הוא רך יחסית וקל לעבד אותו להגיע איתו לרמות דיוק יפות מאוד
מעניין כמה צלחת שגם קולטת וגם מפיקה חשמל תשקול ותתפוס מקום על הגג
ובכלל כמה וואט היא כבר תפיק ?
צריך INVERTER, ו-CHARGE CONTROLLER וכמובן מצברים
היות והצלחת היא משטח יחסית קטן, וסטטי לחלוטין, לא הייתי נותן יותר מ-60 וואט
גם בגלל חוסר יכולות לעקוב אחרי השמש ובטח בגלל המשטח המצומצם
60 וואט אפילו לא יריץ ממיר לווין במשך 24 שעות...
חוקי האופטיקה לא ממש מאפשרים לי לקלוט לווין שנמצא מעבר לקו האופק
דווקא אלומיניום שאותו בחור כל כך מזלזל בו, נחשב לחומר נהדר לתחום הצלחות
מעבר לעניין של העמידות שלו (מי אמר חלודה ולא קיבל ?), הוא רך יחסית וקל לעבד אותו להגיע איתו לרמות דיוק יפות מאוד
מעניין כמה צלחת שגם קולטת וגם מפיקה חשמל תשקול ותתפוס מקום על הגג
ובכלל כמה וואט היא כבר תפיק ?
צריך INVERTER, ו-CHARGE CONTROLLER וכמובן מצברים
היות והצלחת היא משטח יחסית קטן, וסטטי לחלוטין, לא הייתי נותן יותר מ-60 וואט
גם בגלל חוסר יכולות לעקוב אחרי השמש ובטח בגלל המשטח המצומצם
60 וואט אפילו לא יריץ ממיר לווין במשך 24 שעות...
-
prince_amir
- תותח על

SATCARD, אני לא חושב שיהיה כלכך קל להתקין את כל הLNB שרשמת בצלחת 1.8 מטר ועוד עם מוטות ברזלים להחזיק אותם יציב וטוב, איכות הלקיטה בצלחות פריימ ממש נמוכות בהרבה מאופסט ולכן מרבה LNB על צלחות מסוג זה ממש לא איכותי בכמות גדולה.
ואני לא חושב שיש סיכוי שתקבל בכלל אות מLNB צדדי ל 28.2, אולי מישהו יתקן אותי אבל 28.2 לקלוט צריך ממש להיות מרכזי עם LNB איכותי כדי לקלוט ממש טוב
ואני לא חושב שיש סיכוי שתקבל בכלל אות מLNB צדדי ל 28.2, אולי מישהו יתקן אותי אבל 28.2 לקלוט צריך ממש להיות מרכזי עם LNB איכותי כדי לקלוט ממש טוב
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
elbergh
- חבר פורום

- יצירת קשר:
אמיר תודה אבל אתה לא לוקח בחשבון את העלות הכוללת של כל הצלחות שאתה מתקין הLNB המקלטים וגם
את הדיסקים כבלים ועלות התקנה יקרה לא רק בארץ גם בארה"ב .
בארץ הטכנאי קרמר גובה ומקבל 1500 ש"ח להתקנה של צלחת אחת
מתקינים שעבדו ביס על אותה התקנה גובים בל 200 ל 600 ש"ח מקסימום
בארה"ב מדובר ב 140 דולר ובארופה 1450 יורו ועד 200 יורו
בלי לחשב את העלות הכוללת
אכן אתה צודק לו הייתי משתמש באותם רכיבים שציינתי המערכת היתה עולה אלפי ש"ח
המחיר של אותם רכיבים שרית בתמונות כיום ירדו.
אני מציע חומר אחר זול יותר וטכנולוגיה שתאפשר לי לתפוס כמה ציפורים בבת אחת
אם הייתי רק מציע ואני דרך אגב גם מציע אותו בקרוב בשוק בארץ לבדיקה והתרשמות .
את הפטנט ה 1
מדובר במוצר מרובה LNB מכוון מראש להתקנה עצמאית על צלחת פשוטה
אותו מכשיר קובע ויתקיל לך אותוטומטית את כל הלווינים בארץ כפוף לגודל אותה צלחת ולכיוון של הלווין .
הואיל ואני מצור מוצר שלא היה קיים עד כה בשוק ושהוא זול אבל מאוד קשה ליצור ולהעתקה ומרובה פטנטים וסימני מסחר מחומר גלם שהוא לא זמין בסין (העתקות) ושיצורו מורכב ומסובך
וכנראה שגם ייוצר בארץ בסופו של דבר בניגוד לשאר העולם שרצים ליצר בסין רק בשביל המחיר .
אנחנו מציעים אותו במחיר מינימלי שיאפשר לכל בית בעולם אנרגיה מינמלית קליטת כל שידורי לווין+ אינטרנט
בחינם וגם כאלה מוצפנים בעלות קטנה ונמוכה .
במוצר הזה אן כבלים ואן צורך בהם כי הכול אלחוטי . את המוצר שלנו ראו בחברת סוני יפן חברות מארה"ב
וחברה גדולה וידועה באנגליה וגרמניה כולל סימנס וחברה אמרקאי אולי הכי גדולה בארה"ב כיום .
בשלב זה אנחנו עדיין ופתוח מתמשך ומוזלים עלויות של אותו מוצר .
הויל וזאת משפחה של מוצרים אנחנו נציע קרוב בארץ את המוצר ה 1 שאיתו התחלנו את הנושא מוצר בעל LNB מולטיפידר שקולט הכול ללא צורך ב סאטלוק בכלל רק לכוון פעם אחת את הצלחת לכיוון אחד וזהו
אן צורך אפילו באף מכשיר כיוון גםלא מצפן מד זויית או כל סאטלוק אחר .
המחיר יהיה מאוד זו כאמור יהיה מאוק קשה להעתיק והוא מוגן פטנט וסימן מסחרי רשום .
בקטע של אינטרנט הציוד שאותו אנחנו מציעים מסוגל לעבוד WIMAX WIFI ולוויני והרבה יותר זול מאשר כל הציוד שיש כיום כולל זה של גילת ושאר המעתיקנים הטייאנים .הקוראנים והסינים.
אני לא אומר שזה לא בר העתקה בכלל אבל זה יקח זמן ולשמחתי בתחום הסינים עדיין לא מסוגלים להעתיק .
המחיר הסופי של המוצרים יהיה מאוד נמוך ככה שכל אחד יוכל לעמוד במחיר הזה כולל בהודו סין
זאת המטרה הכוללת של הפרוייקט הזה שזה יהיה תחת השג יד לכל אדם.
אני תפקידי לפתח את המוצר הצעד הבא יהיה לאותה חבר גדולה שתשווק אותו במחיר פעוט לכל נפש אנחנו משווקים טכנולוגיה ולא סוחרים בשוק הכרמל .המטרה שלנו היא חיובית ולא על בצע כסף למרות שאן חטא בזה שאדם ירוויח כסף .כל אדם מסוגל ליצר ולפתח מוצרים לא רק כאלה שלמדו הנדסה מחשבים או אלקטרוניקה הכול מתחיל בזה שרוצים להצליח וברעיון טוב אחר כך עם עבודה קשה ורצון עז להצליח זה מצליח
מי שחושב לעשות רק כסף לא הולך לאף מקום המטרה שלנו היא לתרום מוצר חיוב לאיכות הסביבה לתת לכל בית בעלות מינילית אנרגיה ושידורים ואינטרנט כמעט בחינם .גם לאנשים שאן ביכולתם לקנות את המוצרים האלה מגיע שיהיה להם בגלל זה לא רצים לחתום עם איש וככל שהזמן עובר ההצעות טובות יותר . ניסו לחקות אותונו אבל עד כה ללא הצלחה וטוב שכך .הטכנולוגיה בארץ מאוד מפותחת וכל ישראלי צריך להתגאות שיש לנו
תשתית טובה ומוח טוב ולוגיקה טובה ובריאה .אכן המוח היהודי ממצי לנו פטנטים .
תודה לכל מי שעוזר וגם לאלה שמפרגנים וגם לאלה שלא זה לא נורא .רק המעז מנצח וצוחק מי שצוחק אחרון.
את הדיסקים כבלים ועלות התקנה יקרה לא רק בארץ גם בארה"ב .
בארץ הטכנאי קרמר גובה ומקבל 1500 ש"ח להתקנה של צלחת אחת
מתקינים שעבדו ביס על אותה התקנה גובים בל 200 ל 600 ש"ח מקסימום
בארה"ב מדובר ב 140 דולר ובארופה 1450 יורו ועד 200 יורו
בלי לחשב את העלות הכוללת
אכן אתה צודק לו הייתי משתמש באותם רכיבים שציינתי המערכת היתה עולה אלפי ש"ח
המחיר של אותם רכיבים שרית בתמונות כיום ירדו.
אני מציע חומר אחר זול יותר וטכנולוגיה שתאפשר לי לתפוס כמה ציפורים בבת אחת
אם הייתי רק מציע ואני דרך אגב גם מציע אותו בקרוב בשוק בארץ לבדיקה והתרשמות .
את הפטנט ה 1
מדובר במוצר מרובה LNB מכוון מראש להתקנה עצמאית על צלחת פשוטה
אותו מכשיר קובע ויתקיל לך אותוטומטית את כל הלווינים בארץ כפוף לגודל אותה צלחת ולכיוון של הלווין .
הואיל ואני מצור מוצר שלא היה קיים עד כה בשוק ושהוא זול אבל מאוד קשה ליצור ולהעתקה ומרובה פטנטים וסימני מסחר מחומר גלם שהוא לא זמין בסין (העתקות) ושיצורו מורכב ומסובך
וכנראה שגם ייוצר בארץ בסופו של דבר בניגוד לשאר העולם שרצים ליצר בסין רק בשביל המחיר .
אנחנו מציעים אותו במחיר מינימלי שיאפשר לכל בית בעולם אנרגיה מינמלית קליטת כל שידורי לווין+ אינטרנט
בחינם וגם כאלה מוצפנים בעלות קטנה ונמוכה .
במוצר הזה אן כבלים ואן צורך בהם כי הכול אלחוטי . את המוצר שלנו ראו בחברת סוני יפן חברות מארה"ב
וחברה גדולה וידועה באנגליה וגרמניה כולל סימנס וחברה אמרקאי אולי הכי גדולה בארה"ב כיום .
בשלב זה אנחנו עדיין ופתוח מתמשך ומוזלים עלויות של אותו מוצר .
הויל וזאת משפחה של מוצרים אנחנו נציע קרוב בארץ את המוצר ה 1 שאיתו התחלנו את הנושא מוצר בעל LNB מולטיפידר שקולט הכול ללא צורך ב סאטלוק בכלל רק לכוון פעם אחת את הצלחת לכיוון אחד וזהו
אן צורך אפילו באף מכשיר כיוון גםלא מצפן מד זויית או כל סאטלוק אחר .
המחיר יהיה מאוד זו כאמור יהיה מאוק קשה להעתיק והוא מוגן פטנט וסימן מסחרי רשום .
בקטע של אינטרנט הציוד שאותו אנחנו מציעים מסוגל לעבוד WIMAX WIFI ולוויני והרבה יותר זול מאשר כל הציוד שיש כיום כולל זה של גילת ושאר המעתיקנים הטייאנים .הקוראנים והסינים.
אני לא אומר שזה לא בר העתקה בכלל אבל זה יקח זמן ולשמחתי בתחום הסינים עדיין לא מסוגלים להעתיק .
המחיר הסופי של המוצרים יהיה מאוד נמוך ככה שכל אחד יוכל לעמוד במחיר הזה כולל בהודו סין
זאת המטרה הכוללת של הפרוייקט הזה שזה יהיה תחת השג יד לכל אדם.
אני תפקידי לפתח את המוצר הצעד הבא יהיה לאותה חבר גדולה שתשווק אותו במחיר פעוט לכל נפש אנחנו משווקים טכנולוגיה ולא סוחרים בשוק הכרמל .המטרה שלנו היא חיובית ולא על בצע כסף למרות שאן חטא בזה שאדם ירוויח כסף .כל אדם מסוגל ליצר ולפתח מוצרים לא רק כאלה שלמדו הנדסה מחשבים או אלקטרוניקה הכול מתחיל בזה שרוצים להצליח וברעיון טוב אחר כך עם עבודה קשה ורצון עז להצליח זה מצליח
מי שחושב לעשות רק כסף לא הולך לאף מקום המטרה שלנו היא לתרום מוצר חיוב לאיכות הסביבה לתת לכל בית בעלות מינילית אנרגיה ושידורים ואינטרנט כמעט בחינם .גם לאנשים שאן ביכולתם לקנות את המוצרים האלה מגיע שיהיה להם בגלל זה לא רצים לחתום עם איש וככל שהזמן עובר ההצעות טובות יותר . ניסו לחקות אותונו אבל עד כה ללא הצלחה וטוב שכך .הטכנולוגיה בארץ מאוד מפותחת וכל ישראלי צריך להתגאות שיש לנו
תשתית טובה ומוח טוב ולוגיקה טובה ובריאה .אכן המוח היהודי ממצי לנו פטנטים .
תודה לכל מי שעוזר וגם לאלה שמפרגנים וגם לאלה שלא זה לא נורא .רק המעז מנצח וצוחק מי שצוחק אחרון.
-
prince_amir
- תותח על

כמו שאמרתי, אם הראת את המוצר לסוני ולשאר החברות הגדולות ואתה אומר שקשה להעתיק אותו ויש לך PATENT NUMBER או PATENT PENDING, מדוע אתה לא חושף את את הנתונים??
ותסמוך על הסינים, עם ממיר הם יודעים לזייף ברמת החלק, ויודעים לזייף את מטוס הלביא, הם גם ידעו לזייף את המוצר שלך כמו כל מוצר אחר, אבל גם אז יש דרכים למנוע זאת.
בכל מקרה, כמו שאני טוען בהתחלה, עם יש לך פטנט אין לך סיבה לא להציג את המוצר, אם אין לך חבל שאתה סתם מספר לאנשים סיפורים על משהו שכביכול יהיה
ותסמוך על הסינים, עם ממיר הם יודעים לזייף ברמת החלק, ויודעים לזייף את מטוס הלביא, הם גם ידעו לזייף את המוצר שלך כמו כל מוצר אחר, אבל גם אז יש דרכים למנוע זאת.
בכל מקרה, כמו שאני טוען בהתחלה, עם יש לך פטנט אין לך סיבה לא להציג את המוצר, אם אין לך חבל שאתה סתם מספר לאנשים סיפורים על משהו שכביכול יהיה
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
3X1 meter dish

3X1 meter dish

elbergh
אני קורא את השרשור ....ומרגיש שאני חייב לתת לך עצה אבהית מאחד שיש לו קצת ניסיון חיים .
במידה ואתה באמת חלק מקבוצה המפתחת את מה שאתה טוען ובמידה ויש למוצר סיכוי להצליח ...
עצתי לך היא שחדל מלהתעמת בנושא זה בפורום או ובפורומים אחרים .
עדיף לך כחלק מחברה....או קבוצה שרוצה להצליח בעתיד ולהיות יחודית עם מוצר מצליח
לשמור על שתיקה ועל סודיות מקצועית כל עוד המוצר אינו קיים ואינו מוצג לציבור ולשוק העולמי .
בכל מקרה הרי השוק למוצר כזה אינו מדינת ישראל הקטנה ....
חברה שרוצה להצליח בגדול צריכה לכוון לשוק העולמי ולכן אין טעם בכלל לנסות לצבור אהדה מישראלים
או מהצרכנים הישראלים הפוטנציאלים .
עדיף לטעמי לסיים את הפיתוח של המוצר ולהציגו באחת מתערוכות התקשורת הגדולות באירופה וארהב
ורק אחרי שההצלחה תתחיל להאיר פנים בעולם בגדול ( ואני מאחל לך שכן ) לחזור ולפרסם גם בישראל.
ואז אפילו תוכל להגיד ...רואים אמרתי לכם ,
אבל עד אז ..." סייג לחוכמה שתיקה " ![[אופס] [אופס]](./images/smilies/oopsy.jpg)
אני קורא את השרשור ....ומרגיש שאני חייב לתת לך עצה אבהית מאחד שיש לו קצת ניסיון חיים .
במידה ואתה באמת חלק מקבוצה המפתחת את מה שאתה טוען ובמידה ויש למוצר סיכוי להצליח ...
עצתי לך היא שחדל מלהתעמת בנושא זה בפורום או ובפורומים אחרים .
עדיף לך כחלק מחברה....או קבוצה שרוצה להצליח בעתיד ולהיות יחודית עם מוצר מצליח
לשמור על שתיקה ועל סודיות מקצועית כל עוד המוצר אינו קיים ואינו מוצג לציבור ולשוק העולמי .
בכל מקרה הרי השוק למוצר כזה אינו מדינת ישראל הקטנה ....
חברה שרוצה להצליח בגדול צריכה לכוון לשוק העולמי ולכן אין טעם בכלל לנסות לצבור אהדה מישראלים
או מהצרכנים הישראלים הפוטנציאלים .
עדיף לטעמי לסיים את הפיתוח של המוצר ולהציגו באחת מתערוכות התקשורת הגדולות באירופה וארהב
ורק אחרי שההצלחה תתחיל להאיר פנים בעולם בגדול ( ואני מאחל לך שכן ) לחזור ולפרסם גם בישראל.
ואז אפילו תוכל להגיד ...רואים אמרתי לכם ,
-
sickboy666
- תותח על

-
elbergh
- חבר פורום

- יצירת קשר:
זה כבר נעשה אבל צריכים בדיקה בכל הארץ מה ניקלט איפה כמה ובאיזה איכות ועם איזה ציוד
זה עוזר מבחינת אינדיקציה .
אנחנו כמובן נזמין טכנאים להתקין בכמה חלקים בארץ ולהתרשם מהנתונים .
התקנו כבר ב 4 מקומות ב 4 על צלחת של 1.0-1.20-1.6-1.80
כסף זה לא הבעיה ,אנחנו צריכים נתונים מכל הארץ .
כולל מחול ומדע רב זורם אלנו מהרבה מקומות בעולם כרגע, ארופה ארה"ב אסיה ואפריקה אוסטרליה .
וכן שיתוף פעולה פורה בהרבה מדינות במזרח התיכון .
הרבה חובבנים ממדינות ערב עוזרים לנו כולל רוסיה כנראה שיש שיש חיידק משותף לכולם בתחום
אנחנו בבדיקות תודה על שיתוף הפעולה.
אנחנו נפרסם בקרוב בדיקות של ציוד רב שבדקנו ואיזורי קליטה בארץ .
מדידות רבות שנעו לאורך כ שנתיים .
זה עוזר מבחינת אינדיקציה .
אנחנו כמובן נזמין טכנאים להתקין בכמה חלקים בארץ ולהתרשם מהנתונים .
התקנו כבר ב 4 מקומות ב 4 על צלחת של 1.0-1.20-1.6-1.80
כסף זה לא הבעיה ,אנחנו צריכים נתונים מכל הארץ .
כולל מחול ומדע רב זורם אלנו מהרבה מקומות בעולם כרגע, ארופה ארה"ב אסיה ואפריקה אוסטרליה .
וכן שיתוף פעולה פורה בהרבה מדינות במזרח התיכון .
הרבה חובבנים ממדינות ערב עוזרים לנו כולל רוסיה כנראה שיש שיש חיידק משותף לכולם בתחום
אנחנו בבדיקות תודה על שיתוף הפעולה.
אנחנו נפרסם בקרוב בדיקות של ציוד רב שבדקנו ואיזורי קליטה בארץ .
מדידות רבות שנעו לאורך כ שנתיים .