תערוכת האודיו

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

הלו חבריה, אולי תקחו אויר.

רמי, 40 שקלים זה כסף. כולנו מבינים. לא רוצה - לא תלך. יש סדרי עדיפויות.

ישראל, תודה על העדכון. מי שאוהב את הנושא בוודאי יודה לך על התזכורת.

ודי עם הדיון הזה.

פסח שמח לכולם
פרופלור
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

MarioMan @ 15/4/2008, 20:23 כתב: למוזיאונים יוצא לך ללכת מדי פעם (בארץ) ?

בשביל מה הולכים למוזיאון ? כדי להנות מהיצירה. בסופו של דבר בסוף אתה לא קונה את היצירה ובכל זאת נהנה.

לא אציג פה את דעתי על נושא ערכם של 40 הש"ח הללו גם עבור כאלה שמרוויחים שכר מינימום (אגב, פרץ לא העלה אותו בזמנו? :lol: ), אבל הכל עניין של סדרי עדיפויות.

ד"א, אומנם לא עשיתי סקר, אבל אומר לך מה - בתערוכת האוטומוטור הקודמת לא היה מקום לצעוד מרוב אנשים. אין שום סיכוי שאפילו 30% מתוכם יכול לקנות מרצדס SLK.
בקשר לאנשים שהם לא מרוויחים הרבה כסף,זה נכון שיש ענין של סדר עדיפות אבל יש עניין של מה חשוב יותר בחיים,
ויש אנשים שהם מעדיפים להתקדם בחיים בהקמת משפחה וכחלק מזה הם מעוניינים בדירה חדשה,
בקשר לשכר הדירה אני חושב שגם אם העלו את שכר המינימום עדיין המחיר של דירה חדשה מאוד לא זול,
בוא נאמר שעלות דירה ממוצעת עולה בסביבות 100,000 שקל, לא נראה לי שאפילו עם שכר מינימום בלבד אפשר אפילו בתשלומים סבירים לשלם את הסכום הזה מבלי להכנס למינוס לא קטן בבנק,
והחיסרון בדירה להשכרה זה שאתה לא יכול לעשות בדירה כל מה שאתה אוהב,אלא רק ברשות בעל הדירה,
זה בערך כמו שאדם נשוי גר עם הוריו,לא נראה לי שזה כל כך נעים,כי יותר חופש בדירה זה יותר הנאה

אז מי שמרוויח הרבה כסף יש לו מזל,בתנאי שהוא יודע איך להשתמש בו בחוכמה,
ומי שמרוויח מעט מאוד כסף נותר לו לקוות שירגיש יותר טוב,
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

רמי רבאק סגור את הנושא אחי.

פרופלור
סמל אישי של משתמש
pakwan
תותח על
תותח על

שליחה על ידי pakwan »

רמי.א @ 15/4/2008, 23:04 כתב:
בקשר לאנשים שהם לא מרוויחים הרבה כסף,זה נכון שיש ענין של סדר עדיפות אבל יש עניין של מה חשוב יותר בחיים,
רמי, אותי אישית מאוד מעניין לדעת מה סדר העדיפיויות שלך בחיים
תמונה

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

באופן כללי אני מעדיף להשקיע את הכסף קודם כל מהיותר חשוב לגוף ולנשמה אל הפחות חשוב,במידת היכולת הכספית שלי,
אני באופן אישי במצבים מסויימים אני יכול להשקיע סכום כמו של 40 שקל בשביל יציאות,אבל מבחינה רגשית אם מדובר בתערוכה של דברים חדשים שמופעלים על ידי אמצעי מדיה,אז אני לא הכי מרגיש בנוח שרק שאני נמצא בתערוכה אני נהנה מהמוצרים ושאני יוצא משם אני לא נהנה משם כי אין לי כסף לקנות משם דברים מסויימים,
למשל אם אני מעוניין בתערוכה של דברי טכנולוגיות ויש שם לא מעט אנשים אז להתווכח עם האנשים עד או אם בכלל המציג יסכים להציג את האמצעי מדיה שלי על המוצר להדגמה,זה נשמע לי דבר לא הכי נעים,
אני חושב שבתערוכה גם שיש מוצר כגון מערכת סטריאו,כדי להנות ממנו צריך גם לשמוע ממנו סיגנון מוסיקה שאוהבים,נניח שאני משלם כסף בשביל תערוכה של מערכת סטריאו ומציגים שם סיגנון מוסיקה שאני לא מתחבר אליו,אז אם אני לא מתחבר לסגנון מוסיקה המסויים,אז אני בכלל לא מרגיש את ההנאה מהמוצר ובטח שלא שמדובר בתצוגה,

יתכן שיש אנשים שלא חושבים כמוני,אבל זאת דעתי בנושא,
אולי דעתי תשתנה בנושא זה עם הזמן,אבל בינתים זה מה שאני מרגיש,

נכון לעכשיו המצב הכספי שלי זה לא משהו,
אולי בהמשך זה ישתנה,
סמל אישי של משתמש
miki1
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי miki1 »

משהו היה בתערוכה ?
שווה ללכת ?