האם יש למישהו פה טושיבה דגם 37C3502
37 אינץ שיכול להמליץ עליה מבחינת תמונה וכו?
תודה.
בקשה להמלצה איזה טלויזיה LCD תמיכת HD כדאי
-
sickboy666
- תותח על

זה דגם של י.שלום וזה כבר צריך להספיק לך לא לרכוש אותה! היבואן הזה די בעייתי מבחינת האחריות.אבל מצד שני, ניאופן יקרים יותר. לפעמים גם ב 20%! ואין חיבורי סקארט בדגם הזה!
בקיצור, אין שום סיבה לרכוש מסך כזה (לדעתי!).
בעניין הטושיבה, הם בכלל לא שחקן בתחום ה LCD. היו חזקים ב CRT אבל לא ממש ב LCD. זה שעשו להם המון פרסומות בארץ (כל הכבוד לניואפן ע שיווק נכון
) ויצרו את אפקט העדר!
מסכי סמסונג ו LG די טובים היום ביחס למחיר שלהם. אבל בעיה היא שכמעט ואין להם דגמי סקארט בארץ. פיליפס זה LG רק ברמה גבוהה יותר. אולי שם יש סקארטים? תבדוק.
אבל המנצח שלי הינו SHARP. כמעט כל הדגמים עם סקארטים ואם תקנה במקום הנכון, תקבל 10 שנות אחריות על המסך, כולל פיקסלים שרופים (מעל 3). ואם תשקיע טיפה יותר, אתה יכול לקנות דגמים שלהם MADE IN JAPAN!
בהצלחה!
בקיצור, אין שום סיבה לרכוש מסך כזה (לדעתי!).
בעניין הטושיבה, הם בכלל לא שחקן בתחום ה LCD. היו חזקים ב CRT אבל לא ממש ב LCD. זה שעשו להם המון פרסומות בארץ (כל הכבוד לניואפן ע שיווק נכון
מסכי סמסונג ו LG די טובים היום ביחס למחיר שלהם. אבל בעיה היא שכמעט ואין להם דגמי סקארט בארץ. פיליפס זה LG רק ברמה גבוהה יותר. אולי שם יש סקארטים? תבדוק.
אבל המנצח שלי הינו SHARP. כמעט כל הדגמים עם סקארטים ואם תקנה במקום הנכון, תקבל 10 שנות אחריות על המסך, כולל פיקסלים שרופים (מעל 3). ואם תשקיע טיפה יותר, אתה יכול לקנות דגמים שלהם MADE IN JAPAN!
בהצלחה!

-
עודד
- אחלה חבר

sickboy666 @ 20/10/2008, 10:51 כתב: מסכי סמסונג ו LG די טובים היום ביחס למחיר שלהם. אבל בעיה היא שכמעט ואין להם דגמי סקארט בארץ. פיליפס ה LG רק ברמה גבוהה יותר. אולי שם יש סקארטים? תבדוק.
DM500 /Gemini 4.2
DM800 /newenigma2
7W, 4W
DM800 /newenigma2
7W, 4W
-
bennykoo2003
- אחלה חבר