בקשה להמלצה איזה טלויזיה LCD תמיכת HD כדאי

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
izikj
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי izikj »

האם יש למישהו פה טושיבה דגם 37C3502
37 אינץ שיכול להמליץ עליה מבחינת תמונה וכו?

תודה.
sickboy666
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sickboy666 »

זה דגם של י.שלום וזה כבר צריך להספיק לך לא לרכוש אותה! היבואן הזה די בעייתי מבחינת האחריות.אבל מצד שני, ניאופן יקרים יותר. לפעמים גם ב 20%! ואין חיבורי סקארט בדגם הזה!
בקיצור, אין שום סיבה לרכוש מסך כזה (לדעתי!).
בעניין הטושיבה, הם בכלל לא שחקן בתחום ה LCD. היו חזקים ב CRT אבל לא ממש ב LCD. זה שעשו להם המון פרסומות בארץ (כל הכבוד לניואפן ע שיווק נכון [כפיים] ) ויצרו את אפקט העדר!

מסכי סמסונג ו LG די טובים היום ביחס למחיר שלהם. אבל בעיה היא שכמעט ואין להם דגמי סקארט בארץ. פיליפס זה LG רק ברמה גבוהה יותר. אולי שם יש סקארטים? תבדוק.
אבל המנצח שלי הינו SHARP. כמעט כל הדגמים עם סקארטים ואם תקנה במקום הנכון, תקבל 10 שנות אחריות על המסך, כולל פיקסלים שרופים (מעל 3). ואם תשקיע טיפה יותר, אתה יכול לקנות דגמים שלהם MADE IN JAPAN!

בהצלחה! ;)
תמונה
עודד
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי עודד »

sickboy666 @ 20/10/2008, 10:51 כתב: מסכי סמסונג ו LG די טובים היום ביחס למחיר שלהם. אבל בעיה היא שכמעט ואין להם דגמי סקארט בארץ. פיליפס ה LG רק ברמה גבוהה יותר. אולי שם יש סקארטים? תבדוק.
אבל המנצח שלי הינו SHARP. כמעט כל הדגמים עם סקארטים ואם תקנה במקום הנכון, תקבל 10 שנות אחריות על המסך, כולל פיקסלים שרופים (מעל 3). ואם תשקיע טיפה יותר, אתה יכול לקנות דגמים שלהם MADE IN JAPAN!

|כן|
DM500 /Gemini 4.2
DM800 /newenigma2
7W, 4W
bennykoo2003
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי bennykoo2003 »

'קיבלתי את הטלויזיה - שרפ 37 אינטש דגם LC-37A33M
אין חיבורי סקרט.
הדרים 500 מחובר לכניסת וידאו - RCA .
התמונה טובה מאד לדעתי!! כמובן תלוי באיכות השידור או מקור הסרט.
אני מרוצה.
שלח תגובה