דעה: ערוצי הרדיו בלווין - עבר זמנו

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

האוטו זה המקום היחידי שרדיו ישאר מהסיבה היחידה שקצת קשה גם לראות טלויזיה וגם לנהוג.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

י א @ 24/12/2008, 21:52 כתב: למי שרוצה - אתר שמרכז הרבה מאד תחנות רדיו

http://www.shoutcast.com/
י א ,תודה יש כמה ערוצי רדיו מאוד טובים באתר שאתה העלתה .
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
danwol
תותח על
תותח על

שליחה על ידי danwol »

אני דווקא מאוד מתרשם מהתוכן הרב שיש ללווין להציע מבחינת הרדיו, הבעיה שאני לא מתחבר לקטע של להאזין לרדיו דרך הטלוויזיה, מה עוד שזה משבית את הטלוויזיה באותו העת.
עם היה ניתן להעביר את התוכן לשלוחה קטנה ואיכותית ליד המיטה אני בוודאי שהייתי שומע יותר ממה שאני שומע היום.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

תעביר מהמחשב ויהיה לך פי אלף יותר מבחר
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

בזמנו האזנתי לרדיו מהלווין, וחיפשתי משהו לשמוע ליד המיטה- הפתרון היה משדר FM קטן, שמחברים ליציאת אודיו / אוזניות.
הקליטה מהאינטרנט לא חפה מבעיות - יש מגבלה של מאזינים בוזמנית , מה שאין בלווין. בל נשכח שצריך מנוי חודשי לספק אינטרנט, תשתית ADSL וכד' - כלומר זה טוב למי שממילא יש אינטרנט, וזה לא תמיד כך (בייחוד בגיל השלישי). גם האיכות בלווין גבוהה יותר.
pop_up
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי pop_up »

לא תמיד צריך חיבוא אינטרנט כדי להתחבר לאינטרנט
בזמנו קניתי להורים שלי רדיו אינטרנט והוא התחבר ל WIFI פתוח (כנראה שכנים או בית קפה ליד)
עכשו הם כבר השתכללו והתחברו רשמית לאינטרנט
--------------------------------------------------
ציוד: ממיר TOPFIELD 7700, צלחת 1.2מטר 4W, 7E+9E, 13E, 26E
חיברתי לממיר HDD חיצוני ב USB ואני יכול להקליט תוכניות
מחפש ערוצים בצרפתית וערוצי ילדים (וגם אם יש איזה HD פתוח)
danwol
תותח על
תותח על

שליחה על ידי danwol »

דווקא יש לי רדיו אינטרנטי ליד המיטה (מהמבצע של בזק)..., גם שם לא חסר תוכן, הבעיה שזה נשמע כמו טרנזיסטור, וזפזופ זה לא זפזופ, ללא ספק האיכות דרך הלווין מנצחת.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

ישראלי, לשאלתך אני כן שומע מדי פעם רדיו בעיקר מוסיקה לועזית ברצף גם כשאני הולך בהליכון, אם היה אפשר לשמוע ערוצים אלה ברכב זאת הייתה חגיגה, אני נוסע המון ושומע הרבה רדיו.

לגבי "מדינת עולם שלישי" הייתי רוצה לתקן, לדעתי אנו יותר מדינה טוטליטרית מאשר עולם שלישי כי יש לנו "רגולטור" שמוציא מכרזים לזכיינים במקום השיטה האמריקאית שכל אחד יכול לקנות תדר רק שהוא חייב לעמוד בכללים כמו מניעת אלומות פונוגרפיה שנאת זרים וכדומה, שיטה כזאת אני הייתי רוצה אבל ההונטה השולטת לא תתן אמצעי תקשורת לידיי ההמונים כי זה מסיכן לשלטונם המוחלט. דברנו על זה כבר המון.

לכן הדתיים והחרדים ובעתיד גם אחרים ימשיכו וישתמשו בלווין כדי לעקוף את הרגולטור וטוב שכך רק שזה לצערנו פתרון גמלוני ומסובך ולכן לא מתאים להמונים.

חג אורים שמח ושבת שלום (לא לשכוח להדליק נרות חנוכה היום לפני זמן הדלקת נרות שבת)

פרופלור
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

פרופלור @ 26/12/2008, 12:30 כתב:
לגבי "מדינת עולם שלישי" הייתי רוצה לתקן, לדעתי אנו יותר מדינה טוטליטרית מאשר עולם שלישי כי יש לנו "רגולטור" שמוציא מכרזים לזכיינים במקום השיטה האמריקאית שכל אחד יכול לקנות תדר רק שהוא חייב לעמוד בכללים כמו מניעת אלומות פונוגרפיה שנאת זרים וכדומה, שיטה כזאת אני הייתי רוצה אבל ההונטה השולטת לא תתן אמצעי תקשורת לידיי ההמונים כי זה מסיכן לשלטונם המוחלט. דברנו על זה כבר המון.

משהו שאל את עצמו למה כל ערוצי הטלוויזיה החופשים(10,22)הם מופעלים על ידי אנשי השמאל ו 99% מהעיתונאים שעובדים בערוצים האלה ואפילו בערוצים הציבורים הם שמאולנים ?
ואותו דבר ברוב ערוצי הרדיו !!!
למה זה לא כמו שהחבר פרופלור כתב זה לא חופשי וכל אחד יכול לקנות תדר בתנאי שהוא ישמור על החוקים של מניעת פונוגרפיה אלימות ושינאת זרים ,שאני חושב שאין אזרח במדינה שמתנגת להם !!!
שבת שלום וחג שמח !!
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
שלח תגובה