מדובר בכבלים אנלוגים ראה את כותרת השירשורגלובל @ 15/2/2009, 19:31 כתב: ahgi
הפתרון שנתת עם נגן וידאו לא יעבוד ...זה היה נכון לפעם כשלא היה שידורים דיגיטלים !
מכשיר הוידאו הרי משדר גם ב UHF ואפילו אם תנסה לשנות את ערוץ היציאה קרוב לודאי
שזה יפול על תחום השידור של של השידורים הדיגיטלים ...מה שיקרה בפועל שהיהו הפרעות
על תדר היציאה של מכשיר הוידאו .....לא ממליץ !
HOT אנאלוגי + YES על אותו כבל .
מילה טובה לא עולה כסף
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

הסבר יפה . אצלי זה עבד מעולה . במיוחד בתחילת הצלחות . הייתי מחבר אצל ערבים אנטנה
כי ערוץ סוריה וירדן . באנטנה הייה אחר מאשר בלוויין . ורצו ליראות גם את זה כולל ערוצי ישראל . העמוס הייה צולע אז באנלוג .
אני לא עושה תחרות למי יש ידע יותר . כול אחד כבודו מונח במקום . ולא פוסלים בעל מיקצוע ללא נימוק משכנע . ומה שאתה מתאר אולי על הנייר זה משכנע בפועל . אין הבדל גדול היום .
במיוחד בעידן הדגיטלי .
כי ערוץ סוריה וירדן . באנטנה הייה אחר מאשר בלוויין . ורצו ליראות גם את זה כולל ערוצי ישראל . העמוס הייה צולע אז באנלוג .
אני לא עושה תחרות למי יש ידע יותר . כול אחד כבודו מונח במקום . ולא פוסלים בעל מיקצוע ללא נימוק משכנע . ומה שאתה מתאר אולי על הנייר זה משכנע בפועל . אין הבדל גדול היום .
במיוחד בעידן הדגיטלי .
רק הטכנאי קרמר
ahgi
וגם שידור דיגיטלי , וגם שידור של הטלפוניה ועוד כל מיני שידורים אחרים ....!!
ברגע שאתה לוקח כבל של HOT ומעביר דרך מכשיר הוידאו ...תדרים בתחום ה UHF ששם משודרים
כל מיני דברים אחרים ( לא אנלוגי ) יעלו על השידור של הוידאו ויצרו הפרעות !! ...
אני מקווה שעכשיו זה יותר מובן ....
נכון הבחור רוצה לראות כבלים אנלוגים ...אבל ! ע"ג הכבל של HOT מגיע גם שידור אנלוגימדובר בכבלים אנלוגים ראה את כותרת השירשור
וגם שידור דיגיטלי , וגם שידור של הטלפוניה ועוד כל מיני שידורים אחרים ....!!
ברגע שאתה לוקח כבל של HOT ומעביר דרך מכשיר הוידאו ...תדרים בתחום ה UHF ששם משודרים
כל מיני דברים אחרים ( לא אנלוגי ) יעלו על השידור של הוידאו ויצרו הפרעות !! ...
אני מקווה שעכשיו זה יותר מובן ....
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

קרמר ..הנייר רחוק ממני , אני מדבר איתך על מערכות מקצועיות שהותקנו ללקוחות בארץ
בין השאר למשל חברת NDS בזמנו למאות נקודות משלובות של לויין וכבלים ....אבל עזוב זה לא העניין
אני מציע לך לנסות בפעם הבאה שיש לך מקרה כזה ללקוח ...להתקין דיפלקסר ולא מפצל רגיל
אני מבטיח לך שזה יהיה מקצועי יותר ותופעות של הפרעות ועוצמות שסותמות וכל מה שתארת בעצמך לא
יהיה הפעם .....ובכלל מה אכפת לך לנסות ? אז יעלה לך קצת יותר אבל תעלה ליגה ...מה דעתך ?
בין השאר למשל חברת NDS בזמנו למאות נקודות משלובות של לויין וכבלים ....אבל עזוב זה לא העניין
אני מציע לך לנסות בפעם הבאה שיש לך מקרה כזה ללקוח ...להתקין דיפלקסר ולא מפצל רגיל
אני מבטיח לך שזה יהיה מקצועי יותר ותופעות של הפרעות ועוצמות שסותמות וכל מה שתארת בעצמך לא
יהיה הפעם .....ובכלל מה אכפת לך לנסות ? אז יעלה לך קצת יותר אבל תעלה ליגה ...מה דעתך ?
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

בקשר לסתימות . הוט ליפעמים . וגם יס מגבירים המון את הערוצים שלהם וזה סותם . רק הנחתות עזרו . ליפעמים אני מחבר מיס בדייסיק ליראות את ישראל . +ארופה בצלחת ניפרדת .
כאשר אני סורק את ארופה ניקלטים ערוצים של יס . מרוב העוצמה זה עובר בדייסיק . אז אני מנחית את הסיגנל של יס . אז זה לא עובר . ורואים ארופה +ערוצי ישראל . אכשו תיכתוב
שאני מישתמש בדייסיק זול או בתדר לא נכון . הוט מישתמד גם בתדרים של 55MH וזה כימעט לא מונחת בכבל ומוגבר חזר ביגלל הUHF . וזה סתם לי את הממיר הלווינים . שמתי מנחת בכניסה של הוט לא סתם את הממיר .וראו מעולה הוט וממיר .
אתה סתם מקשקש במילים יפות של אלקטרוניקה . להראות שאתה מבין במשהוא .
אבל הכול קשקשת אחת גדולה .
זה שעשיתה פרויקטים גדולים . אולי הייתה עוזר טכנאי בכיר . עזרה להחזיק את המברג של הטכנאי הבכיר
סתם קשקשת אתה כותב
כאשר אני סורק את ארופה ניקלטים ערוצים של יס . מרוב העוצמה זה עובר בדייסיק . אז אני מנחית את הסיגנל של יס . אז זה לא עובר . ורואים ארופה +ערוצי ישראל . אכשו תיכתוב
שאני מישתמש בדייסיק זול או בתדר לא נכון . הוט מישתמד גם בתדרים של 55MH וזה כימעט לא מונחת בכבל ומוגבר חזר ביגלל הUHF . וזה סתם לי את הממיר הלווינים . שמתי מנחת בכניסה של הוט לא סתם את הממיר .וראו מעולה הוט וממיר .
אתה סתם מקשקש במילים יפות של אלקטרוניקה . להראות שאתה מבין במשהוא .
אבל הכול קשקשת אחת גדולה .
זה שעשיתה פרויקטים גדולים . אולי הייתה עוזר טכנאי בכיר . עזרה להחזיק את המברג של הטכנאי הבכיר
סתם קשקשת אתה כותב
רק הטכנאי קרמר
קרמר
ניסיתי לדבר איתך בצורה מכובדת אבל לקראת הסוף אתה בוחר לפתוח את הפה ולדבר לא יפה ...
כנראה שלא יעזור האישיות הדפוקה שלך חייבת להתבטא באיזשהו צורה ...חבל !
אתה בסך הכל מתקין שעושה לפי התאורים שלך עבודה מאד לא מקצועית וחסרת ידע ....
כל הניסיון שלך הוא מהתקנת כבלים פירטיים בעבר ...אתה לא טכנאי ולא מהנדס ואין לך טיפת ידע
וגם השפה העילגת שבה אתה כותב זאת בושה וחרפה ...
אני בטפשותי ניסיתי להסביר לך מהו דיפלקסר ...ועד עכשיו אתה לא מצליח להבין בכלל על מה אני מדבר
למרות שצרפתי תמונה ...אתה מסביר שהוט משתמש בתדרי 55 מגה ( בנד 1 ) ...שלא מונחתים כמעט
לעומת תדרים גבוהים ..זה נכון אבל ..אם רק הייתה משתמש בדיפלקסר הפילטר שלו היה חותך את תחום התדרים האלה בכניסה של הלויין והבעיה היתה נמנעת ...מה שיפה שאתה בעצמך מסגיר את הבעיות שהיו לך בגלל שלא עשית את זה נכון ...ולא השתמשת בדיפלקסר ...חבל !
אני לא צריך להסביר לך מי אני ומה הידע שלי .....יש כאן הרבה חברי פורום שיודעים מי אני ....
למרות שגם להחזיק מברג זאת לא בושה ...יש כאלה שנשארים אם הידע הזה ויש כאלה שנהיים מהנדסים בכירים בחברות ענק עם ידע ונסיון רב ...כל אחד עם היכולות שלו ....איפה אתה נשארת בגילך ?
אתה עדיין מטפס על גגות ....כנראה לא למדת הרבה ונשארת עם הידע של אוחז המברג !
ניסיתי לדבר איתך בצורה מכובדת אבל לקראת הסוף אתה בוחר לפתוח את הפה ולדבר לא יפה ...
כנראה שלא יעזור האישיות הדפוקה שלך חייבת להתבטא באיזשהו צורה ...חבל !
אתה בסך הכל מתקין שעושה לפי התאורים שלך עבודה מאד לא מקצועית וחסרת ידע ....
כל הניסיון שלך הוא מהתקנת כבלים פירטיים בעבר ...אתה לא טכנאי ולא מהנדס ואין לך טיפת ידע
וגם השפה העילגת שבה אתה כותב זאת בושה וחרפה ...
אני בטפשותי ניסיתי להסביר לך מהו דיפלקסר ...ועד עכשיו אתה לא מצליח להבין בכלל על מה אני מדבר
למרות שצרפתי תמונה ...אתה מסביר שהוט משתמש בתדרי 55 מגה ( בנד 1 ) ...שלא מונחתים כמעט
לעומת תדרים גבוהים ..זה נכון אבל ..אם רק הייתה משתמש בדיפלקסר הפילטר שלו היה חותך את תחום התדרים האלה בכניסה של הלויין והבעיה היתה נמנעת ...מה שיפה שאתה בעצמך מסגיר את הבעיות שהיו לך בגלל שלא עשית את זה נכון ...ולא השתמשת בדיפלקסר ...חבל !
אני לא צריך להסביר לך מי אני ומה הידע שלי .....יש כאן הרבה חברי פורום שיודעים מי אני ....
למרות שגם להחזיק מברג זאת לא בושה ...יש כאלה שנשארים אם הידע הזה ויש כאלה שנהיים מהנדסים בכירים בחברות ענק עם ידע ונסיון רב ...כל אחד עם היכולות שלו ....איפה אתה נשארת בגילך ?
אתה עדיין מטפס על גגות ....כנראה לא למדת הרבה ונשארת עם הידע של אוחז המברג !
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

צודק . אבל בשורה תחתונה . מי צחק כול הדרך לבנק זה אני . במיוחד כאשר הייתי פירט
קניתי 2 דירות גדולות 2 מושכרות ובשלישית אני גר . יעד מוישה עלי . אני מטפס על גגות בגילי כי זה כייף לעבוד וליראות את הארץ בנסיעות . בבית אני מישתעמם . יכול שנים ליחיות מהשכירות
ועוסר לבנות שלי ולנכדים . חבל שהכבלים הפירטיים לא נישארו עוד 5 שנים . הייתי קונה עוד בית . ואני גר בשכונת יוקרה נווה שאנן בחיפה .
כך מה שחשוב זה הדרך לבנק (מילבד הבריאות שיותר חשובה) הייתר קישקושים . אני מכיר מהנדסים שאין להם מה לאכול . התואר שווה לתח..
עוד פעם כתבת קישקושים . מעניין אותי החלק הזה כמו החורף דאשדקת .
אותי מעניין איך מיצרים יותר כסף . ואת זה אני עשיתי בהצלחה . והיום עוד בכייף לישרוף את הזמן
קניתי 2 דירות גדולות 2 מושכרות ובשלישית אני גר . יעד מוישה עלי . אני מטפס על גגות בגילי כי זה כייף לעבוד וליראות את הארץ בנסיעות . בבית אני מישתעמם . יכול שנים ליחיות מהשכירות
ועוסר לבנות שלי ולנכדים . חבל שהכבלים הפירטיים לא נישארו עוד 5 שנים . הייתי קונה עוד בית . ואני גר בשכונת יוקרה נווה שאנן בחיפה .
כך מה שחשוב זה הדרך לבנק (מילבד הבריאות שיותר חשובה) הייתר קישקושים . אני מכיר מהנדסים שאין להם מה לאכול . התואר שווה לתח..
עוד פעם כתבת קישקושים . מעניין אותי החלק הזה כמו החורף דאשדקת .
אותי מעניין איך מיצרים יותר כסף . ואת זה אני עשיתי בהצלחה . והיום עוד בכייף לישרוף את הזמן
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

ראה כאן כתבה . והייתי בעסק הזה 13 שנה
http://albums.timg.co.il/userFolders/4/ ... 1141730.jp
http://albums.timg.co.il/userFolders/4/ ... 1141730.jp
רק הטכנאי קרמר
- vipersvcd
- תותח על

-
BoxBox
- חבר פורום

- vipersvcd
- תותח על

-
יוחנן
- תותח על

הממ...
עברתי על השרשור הזה וחשבתי לעצמי שהקרמר הזה עושה לעצמו כל כך הרבה נזק, אבל אותי זה די הצחיק (במיוחד שאני מהנדס אלקטרוניקה והוא קשר את זה איכשהו לחלק שיושבים עליו).
אבל אז הגיע יא וסגר לו את הפה, כנראה בצדק, כי מי שלא מבין ומקצועי עלול לחשוב אולי שאדון קרמר מבין משהו.
מכל מקום לי הוא סיפק בידור מסויים.
עברתי על השרשור הזה וחשבתי לעצמי שהקרמר הזה עושה לעצמו כל כך הרבה נזק, אבל אותי זה די הצחיק (במיוחד שאני מהנדס אלקטרוניקה והוא קשר את זה איכשהו לחלק שיושבים עליו).
אבל אז הגיע יא וסגר לו את הפה, כנראה בצדק, כי מי שלא מבין ומקצועי עלול לחשוב אולי שאדון קרמר מבין משהו.
מכל מקום לי הוא סיפק בידור מסויים.
המשפט הזה מיותר.
-
aela
- אחלה חבר

-
draanan
- חבר ותיק