מידע על הלויין עמוס 5

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

גלובל @ 20/5/2009, 08:50 כתב: לפניקס

מנסה להגן עליהם כאן, רשות השידור היא דלת תקציב וכנראה השכירה את המקטע הלוייני הכי זול שרק יכלה , במידה והיתה מבקשת להשכיר מחברת חלל מקטע לוייני עם לינק בדג'ט בתוספת של עוד 3 DB בודאי ההיתה צריכה לשלם דמי שכירות גבוהים יותר ....לכן האשמה במקרה הזה היא ברשות השידור ששכרה מקטע לוייני שלא לקח בחשבון את הצרכים של משתמשי הצלחות הפרטיות אלא אולי לקח החשבון רק את הצרכים של הרשות עצמה עבור תחנות הקרקע שלה למשדרי המשנה שלה בלבד ! ....

זאת הערכה פרטית שלי במקרה זה ולא מבוססת על שום עובדה כמובן . ...!
גלובול שלום !!!
כפי שאמרתי בתגובה הקודמת שלי אין לי שום דבר נגד החברה שמפעילה את עמוס כל הטענות שלי הם רק כלפי המדינה ורשות השידור .
אני בטוח שכל החברים שיש להם צלחות נתקלו במדינות העולם השלישי שהם רבה יותר עניות ומפגרות ממדינת ישראל והם ברוב המקרים משדרות יותר ערוצי FTA בלוונים עם איכות יותר טובה מישראל .
לדוגמא כמה מדינות שבשעה זו עולים בראשי -תילאנד,הודו ניגריה ,סודן ויש עוד הרבה שברגע לא זכור לי .
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
סמל אישי של משתמש
moss81
תותח על
תותח על
Has thanked: 1 פעם
Been thanked: 3 פעמים

שליחה על ידי moss81 »

דוגמא מעולה עולה בראשי ב nilesat 7W בתדר 12015V משדר ערוץ מצ"אד בשפות צרפתית ואנגלית ערוץ של מדינת עולם שלישי עם רמת תוכן שידורים ירודה מאוד קליפים+תעמולה+תעמולה אבל עדיין משדר בתדר חזק יחסית של נילסאט שנקלט מעולה לעומת ערוץ 1 שלנו.
אז אם מדינת עולם שלישי זאת מסוגלת להרים ערוץ אז ישראל יכולה לתת קצת יותר ערוצים חופשים ותוכן FTA לאזרחיה ולאזרחי העולם ולהקים ערוץ הסברה בינלאומי לדוגמא
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

בנקודה הזאת מסכים איתכם 100 אחוז ...גם אני טענתי כאן מזמן שחסר ערוץ
ישראלי הסברתי ב FTA שישודר לעולם , וכמובן ערוצים נוספים ...,
אפילו לרשות הפלסטינית יש ערוצים שנקלטים בכל העולם במס לויינים ....
סמל אישי של משתמש
klf
תותח על
תותח על

שליחה על ידי klf »

אפשר להבין רק דבר אחד
האם הלווין עמוס 5 ישדר את הערוצים שלנו
לאירופה ואירופה תשדר לכאן וכל זה על עמוס 5 ? :unsure:
יש לי ממיר אריון AF-1500E
ולוויני עמוס והוטבירד
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

klf
אתה חייב להבדיל בין הלויין ומפעיליו חברת חלל לבין חברות טלויזיה במקרה של ישראל רשות השידור
או הרשות השניה וכל הערוצים שלהם וכו' ...
לחברת חלל בעלת הלויין עמוס 5 אין השפעה על ההחלטה לגבי השאלה שלך -
" האם הלווין עמוס 5 ישדר את הערוצים שלנו לאירופה ? " ...על מנת שיקרה מצב כזה
צריך שאחת מרשויות התקשורת בישראל להשכיר מקטע חלל ולשדר שם ...
כלומר או רשות השידור או הרשות השניה ישדרו איזשהו ערוץ באמצעות הלויין הזה או כל לויין אחר ,
בכל מקרה שום דבר עוד לא ידוע כי הלויין נמצא כרגע בשלבי בניה ומקטעי החלל שלו יוצאו להשכרה
בזמן הקרוב לתחנות טלויזיה ולחברות תקשורת באפריקה , באירופה , ובאסיה ...

מעבר לכל זה ....כפי שראית הלויין הזה מיועד לשדר באיזור אפריקה , ואסיה בעיקר ..
ואיזורי הכיסוי שלו לא כוללים את ישראל ...ולכן טכנית זה לא הלויין הכי מוצלח לשדר מישראל לאירופה
או מאירופה לישראל ...ישנם הרבה לויינים אחרים שיותר מתאימים מבחינה טכנית למטרה זאת !
שלח תגובה