צלחת לווין ממונעת
-
NETANELD
- חבר ותיק

-
צור .א
- תותח על

-
NETANELD
- חבר ותיק

- sufgi
- תותח על

לפי תאריך ההצטרפות שלך לפורום אני מבין שאתה חדש בתחום .
יש לי צלחת ממונעת , אבל אני לא הייתי מציע את זה למי שאין לו מספיק נסיון בתחום.
בתור התחלה , ובהנחה שאתה רוצה לצפות שכמה שיותר לווינים , אני מציע לשים 2 צלחות קבועות מרובות LNB (כ 3-4 על כל צלחת) .
לגבי ממיר , אני ממליץ מאוד על מוטנט (בערוצים איכותיים רואים שידורי SD
אפילו טוב יותר מה HD של החברות בארץ).
יש לי צלחת ממונעת , אבל אני לא הייתי מציע את זה למי שאין לו מספיק נסיון בתחום.
בתור התחלה , ובהנחה שאתה רוצה לצפות שכמה שיותר לווינים , אני מציע לשים 2 צלחות קבועות מרובות LNB (כ 3-4 על כל צלחת) .
לגבי ממיר , אני ממליץ מאוד על מוטנט (בערוצים איכותיים רואים שידורי SD
אפילו טוב יותר מה HD של החברות בארץ).
-
NETANELD
- חבר ותיק

אכן אני דיי חדש בתחום,אבל אני מאמין שעם הזמן אני אוכל לכפות על כל נושא הניסיון ומה גם שאני מתייעץ הרבה עם אנשים מקצועיים פה ובכלל.
אני לא רוצה לעבור את כל תהליך הרכישה,ההתקנה וכו' פעמיים לכן אני בכל זאת חושב שאני אלך על צלחת ממונעת.
ואם המלצת על ממיר של מוטנט אני אברר לגביי זה ואלך עם ההמלצה (אם זה ממיר טוב וממומלץ גם בשביל צלחות לווין).
אני לא רוצה לעבור את כל תהליך הרכישה,ההתקנה וכו' פעמיים לכן אני בכל זאת חושב שאני אלך על צלחת ממונעת.
ואם המלצת על ממיר של מוטנט אני אברר לגביי זה ואלך עם ההמלצה (אם זה ממיר טוב וממומלץ גם בשביל צלחות לווין).
- sufgi
- תותח על

אחד החסרונות הגדולים של הצלחת הממונעת הוא זמן המעבר בין הלווינים השונים .
אפשר לצמצם את הבעיה ע"י סידור של התחנות המועדפות לפי לווין ולפי סדר הלווינים .
כמו כן צריך לקחת בחשבון שצלחת ממונעת מיועדת רק לממיר אחד , ולא מחברים אליה מספר ממירים .
צלחת קבועה עדיין שימושית גם אם יש לך צלחת ממונעת (ואפילו עושה את החיים קלים יותר) .
אצלי למשל , יש צלחת קבועה וממונעת (הקבועה מכוונת ל 4W,13E,7W,7E), הממיר הראשי בבית מחובר לצלחת הקבועה ולממונעת , כך שהצפייה באחד מלוויני הקבועה אינו מצריך הזזה של הצלחת הממונעת.
הממיר שני מחובר לקבועה בלבד.
כיוון שהצלחת הקבועה שימושית בכל מקרה , לדעתי כדאי לך בכל זאת לשים צלחת קבועה , להכיר טוב את התחום , ורק לאחר מכן להוסיף/או שלא צלחת ממונעת.
אפשר לצמצם את הבעיה ע"י סידור של התחנות המועדפות לפי לווין ולפי סדר הלווינים .
כמו כן צריך לקחת בחשבון שצלחת ממונעת מיועדת רק לממיר אחד , ולא מחברים אליה מספר ממירים .
צלחת קבועה עדיין שימושית גם אם יש לך צלחת ממונעת (ואפילו עושה את החיים קלים יותר) .
אצלי למשל , יש צלחת קבועה וממונעת (הקבועה מכוונת ל 4W,13E,7W,7E), הממיר הראשי בבית מחובר לצלחת הקבועה ולממונעת , כך שהצפייה באחד מלוויני הקבועה אינו מצריך הזזה של הצלחת הממונעת.
הממיר שני מחובר לקבועה בלבד.
כיוון שהצלחת הקבועה שימושית בכל מקרה , לדעתי כדאי לך בכל זאת לשים צלחת קבועה , להכיר טוב את התחום , ורק לאחר מכן להוסיף/או שלא צלחת ממונעת.
- IttaiM
- תותח על

- tiptip
- תותח על

קרמר אתה מדבר שטויותהטכנאי קרמר @ 18/6/2009, 12:40 כתב: על מנת ליראות שידורי ספורט וטניס במיוחד . אתה צריך להיתחבר להוט/או יס . בערוץ יורוספורט יש הרבה טניס בזמן האחרון . וגם בHD . אין ארוחות חינם . אף אחד לא ישדר לך ספורט ואתה תגיד איך השגוים אנשים טובים הכול בחינם
אני התנתקתי מיס לפני 3 שנים רק בגלל שאין להם ספורט
(טוב רק אם אתה קורא לשחייה או מירוץ סוסים ספורט כפי שעשה הנציג החוצפן)
לאחרונה היה טניס ביורוספורט כי שודר הרולאן גרוס מפריז
אתה צריך ממיר HD טוב ושיתוף לא פחות טוב
במשפט אחד אני מסכים איתך אין ארוחות חינם
רק שאני אוהב לשלם על האוכל שלי
dream 800 hd
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- cavtl
- מתקין

למה אתם מפחידים את הבחור מה רע בצלחת ממונעת יש לי כזאת כבר 15 שנה לא נגעתי בא אפילו לא פעם אחת חוץ מלחבר לה מקלטים שונים
יתרונות כל לוין שנוסף ניתן למצוא בקלות אכות הקליטה טובה יותר כל לווין מקבל את כל ה1.8 של הצלחת יותר ערוצים
וגם התקנתי לחברי פורום רבים צלחת כזאת אני לא מקבל תלונות על ההתקנה וגם לא בקשה לשרות
לכן אני לא חושב שזה מתקקל יותר ואם כן אז ההתקנה לא בוצע נכון והעלות שהבחור מדבר יקרה מאוד
כי אין גונסה בארץ והוא ליקבל גונסה
כתבתי לך בפרטי על מנת לייעץ לך
יתרונות כל לוין שנוסף ניתן למצוא בקלות אכות הקליטה טובה יותר כל לווין מקבל את כל ה1.8 של הצלחת יותר ערוצים
וגם התקנתי לחברי פורום רבים צלחת כזאת אני לא מקבל תלונות על ההתקנה וגם לא בקשה לשרות
לכן אני לא חושב שזה מתקקל יותר ואם כן אז ההתקנה לא בוצע נכון והעלות שהבחור מדבר יקרה מאוד
כי אין גונסה בארץ והוא ליקבל גונסה
כתבתי לך בפרטי על מנת לייעץ לך
-
NETANELD
- חבר ותיק

- eli.racheli
- תותח על

אתה יכול להתחיל איך שאתה רוצה בכל מקרה אתה תוכל לשנות בעתיד.NETANELD @ 21/6/2009, 08:17 כתב: כבר קבלתי את ההחלטה להתקין צלחת ממונעת.
זו לא תורה מסיני ואני מאמין שתוך שבוע שבועיים אבין איך לתפעל את המכשיר כמו שצריך ולהסתדר איתה בצורה מספיק טובה.
אני מעדיף צלחת ממונעת שתעלה יותר ולא להתקין צלחת ,ועוד צלחת,ועוד LNB ועוד LNB וכו'...
אם תתקין ממונעת עכשיו אתה תוכל להוסיף קבועה אח"כ ולהפך .
זה כל היופי בלווין !
האימפריה בצהוב !
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm