אין קליטת ערוצים בעברית כבר כמה ימים מעמוס זה מזג

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
zweiss
תותח על
תותח על

שליחה על ידי zweiss »

בגלל זה יש בעלי מקצוע
לא מתאים לך,אל תיקח...
1.2m=7W,4W,9E,13E,16E
1.2m=19.2E,23.5E,26E
1.2m=39E
0.8m=1W
VU+ SOLO SE
VU+SOLO
מנוי ל-DOLCE
TVR HD
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

מסכים עם כל מילה שנאמרה לפני.

יתרה מכך, מומלץ לבקש הצעת מחיר לפני הביקור של הטכנאי ולשאול אותו כמה זה יעלה אם מדובר רק בכיוון וכמה יעלה אם יצטרך להחליף חלקים. ככה לא משאירים פתח להפתעות.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
1234502
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי 1234502 »

תודה לכם.

היות וגם אני בעל מקצוע מוסמך בתחום אחר, אני יודע היטב כמה אמורים לעלות דמי ביקור, והיות וציוד הקליטה נמצא בקומת הקרקע ובמקום מועד לפורענות מבחינת השכנים והסביבה אני די חושש כי התקלות יחזרו על עצמן כך שחשוב לדעת כמה אמור לעלות.

יש מחיר מקובל על דמי ביקור שזה בדרך כלל 200 ש"ח גג, ואם צריך להחליף חלקים אומרים לך בפירוש שזה דורש תשלום נוסף.

כאן לא הוחלף שום דבר אלא בוצע כיוון קל בלבד במקום שלא דרש אפילו סולם, וכאן בפורום אומרים שמערכת חדשה כולל התקנה לא עוברת את ה 1000 1500 ש"ח שזה כולל את כל הציוד, הצלחת, האביזרים, הכבלים, הממיר, עבודות התקנה וכיוון מערכות אז איפה הפרופורציות?

תודה ויום טוב לכולם.
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

כל ההסתבכות שלך זה בגלל שלא מותקן אצלך ציוד מקצועי והתקנה מקצועית ,
ובתור בעל מקצוע אתה צריך לדעת את זה.
1234502
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי 1234502 »

תודה, אבל לצערי אתה שוב כנראה טועה.
הציוד וההתקנה מקצועיים לחלוטין ועל ידי חברה מאוד ידועה בארץ שגם יותר יקרה משאר החברות באזורי בעקבות השם והמוניטין, ואילו לא היתה חבלה במערכת מכדור רגל שנבעט בעוצמה רבה מאוד ע"י אחד הנערים בשכונה(דבר שהסתבר לי ממראה עיניים יום לפני התיקון), הכל היה ממשיך לעבוד בצורה תקינה וחלקה עד לרגע זה.

אין לי דבר וחצי דבר נגד המקצועיות של מתקין החברה אלא על המחיר הגבוהה של התיקון וחוסר ההבהרה בדבר העלות סופית.

אתה מוזמן לבוא ולבדוק בעצמך את כל המערכת ולהיווכח שהכל מקצועי ואמין לחלוטין מלבד המחיר.

שבת שלום ופורים שמח.
שלח תגובה