hezibt12 אני מישתמש בTP LINK ואין איתו שום בעיות ואין ניתוקים.
razf אמרתה נכון אתה יודע הציעו לי את אדימקס ראוטר יותר יקר מTP LINK
שאלה על ספקי איטרנט בשיתוף
-
baruh
- חבר ותיק

- seank
- חבר ותיק

הכל תלוי איך מגדירים את המתאם שיחות.mola10 @ 31/8/2010, 00:11 כתב: ברוך
המתאם שיחות של 012 לא תלוי בראוטר
אתה יכול לנתק את המתח לראוטר ולהשאיר אותו מחובר והטלפון עובד
אם הוא לפני הראוטר אז כן הוא יודע להתנהג בתור ראוטר ובניתוקים אף מחבר את האינטרנט מחדש.
מה שכן בעיקרון מגדירים אותו לפני הראוטר בשביל לשמור פס רוחב לשיחות , כדי שלא יפגעו שיחות ככה בזמן שיש הורדות מקסימליות וככה הוא יודע לשמור חלק מהפס רק לשיחות.
-
suprime
- אחלה חבר

012 ואחרים מתעקשים לשים אותו לפני ראטור מ 2 סיבות
1. הם יודעים לקנפג אותו במידת הצורך ויודעים אם יש בעיה שזה המקור ולא יתעסקו עם ציוד אחר שלך.
2. למכשיר יש יכולת QOS שזה תעדוף וניהול רוחב פס ושמירת המינימום לעצמו לצורך טלפון תקין.
בכל נתב נורמלי היום יש גם QOS ולכן זה לא כזה משנה... וביננו זה עובד ככה או ככה..אף אחד לא מגדיר את זה באמת... וזה עוד משהו חשוב מאוד ! מי שמחבר ממיר שיתוף לראטור שיתן לו תעדוף ב QOS. אין מה להפסיד...רק יכול לייעל!.
לגבי נתב אדימקס או TP שניהם חר# זול ...אבל זה עובד..
רוצים משהו שטוב וגם נחשב לטוב.. LINKSYS וזהו.
ורק להזכיר משהו חדש אולי למי שלא יודע... הנתב שמוכרים ב 99 שח ברשת המפורסמת יכול גם לשמש כ ACCESS POINT....
התקנתי אצל ההורים שלי ביום שישי תוך 5 דקות...עובד מול אותו נתב במקום אחר בבית בנתיים בלי שום בעיות. ובכל זאת זול ב 25 שח מ אקסספוינט "רשמי" של אותה חברה...
*qos = quality of service
1. הם יודעים לקנפג אותו במידת הצורך ויודעים אם יש בעיה שזה המקור ולא יתעסקו עם ציוד אחר שלך.
2. למכשיר יש יכולת QOS שזה תעדוף וניהול רוחב פס ושמירת המינימום לעצמו לצורך טלפון תקין.
בכל נתב נורמלי היום יש גם QOS ולכן זה לא כזה משנה... וביננו זה עובד ככה או ככה..אף אחד לא מגדיר את זה באמת... וזה עוד משהו חשוב מאוד ! מי שמחבר ממיר שיתוף לראטור שיתן לו תעדוף ב QOS. אין מה להפסיד...רק יכול לייעל!.
לגבי נתב אדימקס או TP שניהם חר# זול ...אבל זה עובד..
רוצים משהו שטוב וגם נחשב לטוב.. LINKSYS וזהו.
ורק להזכיר משהו חדש אולי למי שלא יודע... הנתב שמוכרים ב 99 שח ברשת המפורסמת יכול גם לשמש כ ACCESS POINT....
התקנתי אצל ההורים שלי ביום שישי תוך 5 דקות...עובד מול אותו נתב במקום אחר בבית בנתיים בלי שום בעיות. ובכל זאת זול ב 25 שח מ אקסספוינט "רשמי" של אותה חברה...
*qos = quality of service
-
sickboy666
- תותח על

-
hezibt12
- תותח על

כשהם עוד התחילו למכור בארץ
אני קניתי אותו בין הראשונים הציעו לי אותו במחיר דיי טוב
והתחלתי להתקין אצל לקוחות
אין לקוח שלא התלונן על ניתוקים
מי אז הפסקתי לגעת בחרא הזה
Edimax -אין בעיות!! יש עדכוני קושחה והכי חשוב יש עם מי לדבר כשיש בעיה!! חברת פיקוק נותנת את השירות של אדימקס.
בכל זאת לא הבנתי מה עשית עם המתאם השיחות של 012 שם
תפרט יותר שנדע ונלמד.
תודה.
אני קניתי אותו בין הראשונים הציעו לי אותו במחיר דיי טוב
והתחלתי להתקין אצל לקוחות
אין לקוח שלא התלונן על ניתוקים
מי אז הפסקתי לגעת בחרא הזה
Edimax -אין בעיות!! יש עדכוני קושחה והכי חשוב יש עם מי לדבר כשיש בעיה!! חברת פיקוק נותנת את השירות של אדימקס.
בכל זאת לא הבנתי מה עשית עם המתאם השיחות של 012 שם
תפרט יותר שנדע ונלמד.
תודה.