אני רוצה להניח שאם כבר יקנו מצלמות אולפן חדשות יהיה להם גם אפשרות ליציאת 4K ...זה מתבקש ,
אבל מי אני שאחשוב ככה ....חחח הכל תלוי בתקציב ההיערכות שעומד לרשותם .
המגיש בחדשות 2( אורן ויינגרטין ), אמר עכשיו שהם משדרים מאולפן זמני כי כרגע עובדים על אולפן חדש שבקרוב יתחיל לשדר, אני רוצה להאמין שחלק מהשדרוג זה גם מעבר לשידור ב HD, למי שיצא לראות מבזקי חדשות 2 בימים האחרונים באמת היה נראה שמשדרים מאיזה משרד קטן וזמני
אצלי לא מופיע הנתון של התדר - יש לי טיונר DVB-C מובנה בטלוויזיה והרצתי סריקה מלאה והוא מצא איזה 800 ערוצים שכמובן רובם חסומים. ניתן להציג את רשימת הערוצים ואחד מהערוצים שנקראים KAN11 הוא פתוח HD. פשוט תנסה להריץ סריקה מלאה או שמישהו יכול לתת לך את התדר...
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
אצלי לא מופיע הנתון של התדר - יש לי טיונר DVB-C מובנה בטלוויזיה והרצתי סריקה מלאה והוא מצא איזה 800 ערוצים שכמובן רובם חסומים. ניתן להציג את רשימת הערוצים ואחד מהערוצים שנקראים KAN11 הוא פתוח HD. פשוט תנסה להריץ סריקה מלאה או שמישהו יכול לתת לך את התדר...
moshe2go כתב:מציע לא לפרסם כאן יותר מדי נתוני תדרים וכו. מי שמעונין יכול להריץ סריקה מלאה ולראות מה נקלט
מניח שיש מי שמשתמש במידע שבפוסטים שלנו שלא בטובתינו
איי איי איי סודות מהכור בדימונה
איזה תגלית גיליתם . סך הכול ערוץ 2 באמצעות הוט בHD
moshe2go כתב:קרמר אולי תפסיק לבלבל לנו את המוח עם כל מיני סיפורים איזוטרים מהעבר ותתחיל להתחבר למה שקורה כאן ועכשיו?!
גמר חתימה טובה
קרמר צודק
לא צריכה להיות בעיה אם כל אדם ידע על זה
נראה לכם שחברת הוט לא יודעת שהערוצים האלה פתוחים?
היא זאת שפותחת אותם ויודעת שיש מצב כלשהו שיכולים לקלוט את השידורים האלה
זה רק עניין של ניחוש מתי לבדוק את זה ואיך לבדוק את זה
ועם העלבות כמו שלך עדיף גם שלא תברך
נערך לאחרונה על ידי רמי.א ב 27 ספטמבר 2017, 11:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
גלובל כתב:משה .... יש לו שכן עם טלוויזיה זכוכית ....אז לא מעניין אותו המעבר ל HD
היסטוריה נעשית פה בימים אלה והחל מ 1 בנובמבר ...אבל קרמר נשאר תקוע באנטי-מחיקון
חברה אתם מערבבים בין 2 דברים
1. זה אני אישית והמחשבות שלי
2. מה השוק דורש .
אז כך . אם ערוצי ישראל היו עוברים לשדר ב4K אני מיזמן כבר הייתה לי TV 4K . וטיונר 4K אבל זה חלום
לעצמי אני קונה את הטוב ביותר . לאורך כול הדרך . אינטרנט יש לי מהירות M 200 ביקשתי 500 ענו שכרגע אין באזור שלי .
אני תמיד הייתי ראשון CTV צבעונית . . אינטרנט ADSL . מערכת סטראו הטובה ביותר
2. השוק לא מעניין אותו HD להוצי 5% של צופים שמחכים לזה . ואני חוזר וכותב 96% מהצופים מיסתפקים בSD טוב .
מקוה שהיבנתם . אני מיצג את הלקוחות שלי . כולם קונים היום TV 4K . כי זה מה שמוכרים בחניות . נישארו כמה דגמים HD בזול . אבל המגמה זה עוברים ל4K במכירות