מחפש מומחה להגדרת הראוטר
-
hammer29
- אחלה חבר

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
כדאי שתספק יותר פרטים כמו יצרן וסוג הנתב.
מומלץ גם לפנות לפורומים המתמחים ברשתות למשל ב www.fresh.co.il
מומלץ גם לפנות לפורומים המתמחים ברשתות למשל ב www.fresh.co.il
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
hammer29
- אחלה חבר

יא, אז כך...יש לי ראוטר אדימקס מוגדר לרשת ביתית, הכל עובד ומתקתק....
כשאני מגדיר לו כתובות IP ופורטים על מנת לגשת לכל ההתקנים המחוברים דרכו מהאינטרנט... האם מדובר במס' התקנים ברשימה, ואני מקליד את כתובת ה IP, הוא רק מתחבר לדרים. ואם אני מקליד כתובת אייפי ופורט של הדרים (80), הוא לא מוצא את הדרים. ואם אני רוצה להתחבר לראוטר עצמו שמוגדר בתפריט הNAT בפורט 23, גם אין תגובה, אני מצליח להתחבר לראוטר עצמו במידה ואני מוחק דרים מהרשימה.
אני יודע שהבעיה עם הפורטים אך אני לא יודע מה היא ומבקש מישהו שמתמחה בנושא לעזור לי
כשאני מגדיר לו כתובות IP ופורטים על מנת לגשת לכל ההתקנים המחוברים דרכו מהאינטרנט... האם מדובר במס' התקנים ברשימה, ואני מקליד את כתובת ה IP, הוא רק מתחבר לדרים. ואם אני מקליד כתובת אייפי ופורט של הדרים (80), הוא לא מוצא את הדרים. ואם אני רוצה להתחבר לראוטר עצמו שמוגדר בתפריט הNAT בפורט 23, גם אין תגובה, אני מצליח להתחבר לראוטר עצמו במידה ואני מוחק דרים מהרשימה.
אני יודע שהבעיה עם הפורטים אך אני לא יודע מה היא ומבקש מישהו שמתמחה בנושא לעזור לי
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
לא לגמרי הבנתי מה אתה רוצה. האם אתה מתכוון שאתה מעונין לעשות הפניית פורטים אל הדרים? כלומר שתוכל להיכנס אליו בטלנט מהאינטרנט החיצוני?
אם זה מה שאתה רוצה לעשות אז זה לא קשור ל NAT אלא ל Port Redirection.
אין לי מושג איך זה נקרא באדימקס אבל יש פה די הרבה חברים עם הזבל הזה (אופס..יצא לי) אז אני בטוח שיעזרו לך בכך.
רק תסביר בדיוק מה אתה רוצה לעשות.
אם זה מה שאתה רוצה לעשות אז זה לא קשור ל NAT אלא ל Port Redirection.
אין לי מושג איך זה נקרא באדימקס אבל יש פה די הרבה חברים עם הזבל הזה (אופס..יצא לי) אז אני בטוח שיעזרו לך בכך.
רק תסביר בדיוק מה אתה רוצה לעשות.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
hammer29
- אחלה חבר

הזבל הזה יספיק לי, אם לא יספק את צרכיי, זורקים וקונים משהו אחר.
אני רוצה לעשות הפניית פורטים כמו שאמרת, אבל לא רק לדרים אלא גם לראוטר ולמדפסת (יש לה גם ממשק WEB-מדפסת רשת חכמה). אני רוצה להקליד ממחשב (לא משנה איזה) באינטרנט כתובת של הראוטר עם הפורט ולהגיע למחשב או דרים או כל מכשיר אחר שמחובר לראוטר ברשת ביתית, שאני צריך באותו רגע...
הקטע הוא שהגדרתי...פשוט אני יכול להכנס רק לדרים גם אם אני צריך מכשיר אחר
, אולי לא הגדרתי פורטים נכונים או משהו?!
אני רוצה לעשות הפניית פורטים כמו שאמרת, אבל לא רק לדרים אלא גם לראוטר ולמדפסת (יש לה גם ממשק WEB-מדפסת רשת חכמה). אני רוצה להקליד ממחשב (לא משנה איזה) באינטרנט כתובת של הראוטר עם הפורט ולהגיע למחשב או דרים או כל מכשיר אחר שמחובר לראוטר ברשת ביתית, שאני צריך באותו רגע...
הקטע הוא שהגדרתי...פשוט אני יכול להכנס רק לדרים גם אם אני צריך מכשיר אחר
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
-
goodsector
- חבר פורום

-
hammer29
- אחלה חבר