תלונות דיירים מעצבנים.
-
yonip
- אחלה חבר

אני גר ברמת גן, שמתי צלחת 1.2מ בחלון שפונה לחזית, אחרי חודש קיבלתי מכתב מהעירייה גי חרגתי מגבולות בנייה.
פניתי לעירייה ונאמר לי כי נשלח אלי המכתב עקב תלונה של שני דיירים שהם אינם יכולים למסור לי את פרטיהם ודרשו ממני להעלות את הצלחת על הגג.
אני לא מעוניין לשים אותה על הגג כי הגג ישן מאוד עם רעפים.
האם יש מה לעשות או רק להתקפל?
נראה כי הדיירים פוחדים מקרינה למרות שאין סכנה כלל מצלחות.
נא עיזרו וייעצו.
תודה!!
פניתי לעירייה ונאמר לי כי נשלח אלי המכתב עקב תלונה של שני דיירים שהם אינם יכולים למסור לי את פרטיהם ודרשו ממני להעלות את הצלחת על הגג.
אני לא מעוניין לשים אותה על הגג כי הגג ישן מאוד עם רעפים.
האם יש מה לעשות או רק להתקפל?
נראה כי הדיירים פוחדים מקרינה למרות שאין סכנה כלל מצלחות.
נא עיזרו וייעצו.
תודה!!
- IttaiM
- תותח על

בגדול נראה שיש להם קייס.
כל שינוי כלשהו בחזית הבניין מצריך הסכמה של כלל הדיירים. זה לא משנה אם מדובר בצלחת או מזגן.
הם יכולים לטעון שהצלחת מכערת את חזית הבניין והעירייה נוטה להסכים לתלונות מהסוג הזה.
במידה ואתה מעדיף שלא להעלות את הצלחת אל הגג תנסה להתפשר איתם על העברת הצלחת אל דופן שלא בחזית (בתקווה שאין שם הפרעות קליטה).
כל שינוי כלשהו בחזית הבניין מצריך הסכמה של כלל הדיירים. זה לא משנה אם מדובר בצלחת או מזגן.
הם יכולים לטעון שהצלחת מכערת את חזית הבניין והעירייה נוטה להסכים לתלונות מהסוג הזה.
במידה ואתה מעדיף שלא להעלות את הצלחת אל הגג תנסה להתפשר איתם על העברת הצלחת אל דופן שלא בחזית (בתקווה שאין שם הפרעות קליטה).
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- dr
- חבר ותיק

-
dimash77
- חבר ותיק

- dr
- חבר ותיק

- פרופלור
- תותח על

-
sm53
- אחלה חבר

-
em
- חבר ותיק

- pakwan
- תותח על

המדינה שלנו לא משופעת באסטטיקה על הגגות
מעטות המדינות שיש להם דודי שמש על הגגים
ויער של צלחות עדיף על יער של אנטנות
אם הייתי גר באירופה לא הייתי צריך לריב עם בעל הבית שלי על צלחת של 90 שלא לדבר על 180
מה קושי להתקין את הצלחת על הגג?
לפחות לזה השכנים שלך לא מתנגדים
נראה לי שעלות ההעברה תהיה קטנה יותר מהכרוך באופציות האלטרנטיביות
מעטות המדינות שיש להם דודי שמש על הגגים
ויער של צלחות עדיף על יער של אנטנות
אם הייתי גר באירופה לא הייתי צריך לריב עם בעל הבית שלי על צלחת של 90 שלא לדבר על 180
מה קושי להתקין את הצלחת על הגג?
לפחות לזה השכנים שלך לא מתנגדים
נראה לי שעלות ההעברה תהיה קטנה יותר מהכרוך באופציות האלטרנטיביות

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
-
sat
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

כמובטח להלן תגובתי:
1. באופן פורמאלי התקנת צלחת על הגג או לא על הגג דורשת....(כן, כן) להגיש בקשה להיתר כמו היתר בניה (למעשה זה היתר בניה) כמו נאמר, סגירת מרפסת.
2. אותו דין לגבי יחידות חיצוניות של מזגנים (כאן יכולה להיות הנקמה המתוקה שלך נגד השכנים)
3. אפשר לדרוש ממך לפרק את הצלחת על סמך אי קבלת היתר בדומה לסגירת מרפסת עם הבדל קטן - צלחת קל יותר לפרק ואין בעיית דעת קהל.
4. בשביל לדרוש ממך לפרק את הצלחת צריך לקבל צו בית המשפט לענינים מקומייים וזאת...(כן, כן) עבירה פלילית (אם תורשע כמובן)
5. אפשר להגיש בקשה לקבלת היתר התקנה במקרה ומבחינת גובה הצלחת אינה חורגת מגובה מירבי המותר לבניה על פי התקנון של התב"ע (תוכנית בינוי ערים).
6. אתה יכול לעיין בתב"ע בעייריה חייבים לתת לך את זה.
7. לכל בקשה להיתר חייבים לצרף הסכמת שכנים שאני מבין במקרה שלך אין לזה סיכוי.
8. במקרים רציניים אנשים פונים לבית המשפט אם השכן לא נותן את הסכמתו סתם ללא כל סיבה אבל ברור לי שלא שייך שתעשה זאת במקרה שלך.
9. בשורה התחתונה, הדרך היחידה שלך זה להדבר עם שכנים (בלי מכות!) ואם לא, להגיש תלונות לעירייה לחריגות שלהם ובוודאי יש מספיק חריגות כמו מזגן, סגירת מרפסת או כל דבר אחר.
אני יודע שאולי בלבלתי אותך אבל לפחות לפניך תמונה אמיתית מבחינת החוק.
נ.ב. יתכן וקיימת איזו תקנה שמתייחסת לצלחות באופן מפורט, אני לא מעודכן, תברר בעיריה.
בהצלחה, פרופלור.
1. באופן פורמאלי התקנת צלחת על הגג או לא על הגג דורשת....(כן, כן) להגיש בקשה להיתר כמו היתר בניה (למעשה זה היתר בניה) כמו נאמר, סגירת מרפסת.
2. אותו דין לגבי יחידות חיצוניות של מזגנים (כאן יכולה להיות הנקמה המתוקה שלך נגד השכנים)
3. אפשר לדרוש ממך לפרק את הצלחת על סמך אי קבלת היתר בדומה לסגירת מרפסת עם הבדל קטן - צלחת קל יותר לפרק ואין בעיית דעת קהל.
4. בשביל לדרוש ממך לפרק את הצלחת צריך לקבל צו בית המשפט לענינים מקומייים וזאת...(כן, כן) עבירה פלילית (אם תורשע כמובן)
5. אפשר להגיש בקשה לקבלת היתר התקנה במקרה ומבחינת גובה הצלחת אינה חורגת מגובה מירבי המותר לבניה על פי התקנון של התב"ע (תוכנית בינוי ערים).
6. אתה יכול לעיין בתב"ע בעייריה חייבים לתת לך את זה.
7. לכל בקשה להיתר חייבים לצרף הסכמת שכנים שאני מבין במקרה שלך אין לזה סיכוי.
8. במקרים רציניים אנשים פונים לבית המשפט אם השכן לא נותן את הסכמתו סתם ללא כל סיבה אבל ברור לי שלא שייך שתעשה זאת במקרה שלך.
9. בשורה התחתונה, הדרך היחידה שלך זה להדבר עם שכנים (בלי מכות!) ואם לא, להגיש תלונות לעירייה לחריגות שלהם ובוודאי יש מספיק חריגות כמו מזגן, סגירת מרפסת או כל דבר אחר.
אני יודע שאולי בלבלתי אותך אבל לפחות לפניך תמונה אמיתית מבחינת החוק.
נ.ב. יתכן וקיימת איזו תקנה שמתייחסת לצלחות באופן מפורט, אני לא מעודכן, תברר בעיריה.
בהצלחה, פרופלור.
- פרופלור
- תותח על