שלום לכולם - שאלה

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
yurigankin
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי yurigankin »

שלום לכולם,

אני ממש חדש בתחום ויש מספר דברים שרציתי לדעת

ראשית, אני חושב שאבחר בלויין ה-HOTBIRD רציתי לדעת מה דעתכם. ממה שיצא לי לראות, זה הלויין הכי משתלם שניתן לשים. אשמח לשמוע הצעות נוספות

אם אכן אשים את ה-HOTBIRD, יש לי 3 טלויזיות בבית וברצוני גם לקלוט שידורים של צלחת הלויין במסך המחשב במקום לשים טלויזיה רביעית
אז ראשית, האם ל-3 טלויזיות צריך 3 ממירים או משהו אחר
מהי העלות הכוללת של כל הציוד בשביל 3 טלויזיות ומחשב אחד

האם גם אחרי ששמים HOTBIRD ניתן לראות את הערוצים 1,2,10 הישראליים?

ושאלה אחרונה, אשמח לקבל הסבר לגבי כל הנושא של פתיחת ערוצים, יצא לי לראות שמדברים על זה רבות. מה הכוונה בפתיחה?
האם הכוונה היא לכך שניתן להוסיף ערוצים נוספים בנוסף לאלה ש-HOTBIRD למשל מספק?

תודה רבה לכם
יורי
סמל אישי של משתמש
miki1
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי miki1 »

כמה דברים:
1. כנראה ערוץ 1 לא תראה (ערוץ אנלוגי)
2. חוץ הוטבירד מוסיפים עינית לעמוס.
3. לדוברי שפה רוסית שווה להוסיף עינית לסיריוס.
4. צלחת לא פחות מ-1.2 מטר (הוספת כמה שקלים ואין בעיות בחורף)
5. ב ה צ ל ח ה
מתקין צלחות לווין בכל חלקי הארץ
פרטים באתר: http://www.tvsat.co.il
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

ברוכים הבאים !
יש חברים בפורום שהם מתקינים.
תסתכל במדור הפירסומי.
תחטט קצת בפורום על התקנות ותראה על
מי החברה ממליצים.
תשאיר לו הודעה או תצלצל אליו ותבקש ממנו
הצעת מחיר.
הוא יסביר לך הכי טוב מה שאתה צריך.
בהצלחה.
רק ההגינות תנצח
danwol
תותח על
תותח על

שליחה על ידי danwol »

יורי שלום,

כמה תשובות.עצות שאולי יעזרו לך:

עלות - תלוי בסוג הממיר/ממירים שתקנה. כעיקרון ממיר פשוט שרואה ערוצי FTA - FREE TO AIR (שזה למעשה ערוץ 2 10 ועוד כמה מקודדים מהשיטות הישנות שהולכות ונעלמות) יעלה בסביבות 450 - 550 ש"ח. ממיר יותר מתוחכם בשם דרימבוקס יאפשר לך לפתוח מספר רב יותר של ערוצים ויעלה 1500 ש"ח, הממיר הזה מבוסס לינוקס ומחובר לאינטרנט, מה שמיוחד בו זה שיש קהיליה שלמה של חובבים שכל הזמן כותבים לו תוכנות ועידכונים והתמיכה שתוכל לקבל מפורומים כדוגמתנו גדולה.

ציינת הוטבירד + ערוצים 2 ו 10 (כבר אמרו לך שלא תראה ערוץ 1), אז ככה צלחת 1.2 מטר תספיק אבל תצטרך LNB לכל לווין, סה"כ 2 LNB (אחד להוטבירד, ואחד לעמוס בשביל ערוצים 2 ו 10)

אם תרצה לראות בשני טלוויזיות (עם 2 ממירים), תצטרך 2 LNB עם יציאות כפולות (מכל LNB 2 יציאות BNC)

אם תרצה 3 טלוויזיות , 3 ממירים, 2 לוויינים, אז תצטרך 2 LNB עם 4 יציאות כ"א (אם אני לא טועה, אין LNB עם 3 יציאות)

בזמנו אני שילמתי 2000 ש"ח לצלחת 1.2, כולל ממיר פשוט, 2 לווינים כלומר 2 LNB, עם יציאות בודדות, וממיר מהסוג הפשוט שכתבתי עליו למעלה. אם דווקא תבחר את הממיר המתוחכם יותר, לדעתי תסיים ב 300 ש"ח (עבור ממיר אחד, טלוויזיה אחת)
אני דווקא ממליץ ללכת על טלוויזיה אחת, ממיר דרימבוקס, ולראות אם אתה מתחבר לעניין, אחרי חודש חודשיים תבין בדיוק על מה מדובר, וכך גם תוכל לתכננן בצורה נבונה את המשך שידרוג, הגדלת התשתית בבית.

מקווה שעזרתי,
דני.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
danwol
תותח על
תותח על

שליחה על ידי danwol »

סליחה, טעות קטנה.... צלחת 1.2, ממיר דרימבוקס 500, + 2 לווינים (2 LNB), + התקנה 3000 ש"ח (ולא 300 כפי שכתבתי)
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
שלח תגובה