סוגי LNB (מה מומלץ)?
-
oferlaor
- חבר פורום

- יצירת קשר:
בתור מתחיל, אני מתקשה למצוא חומר דווקא אחד החלקים החשובים ביותר בחיבור לויין (ה-LNB)
הדברים הקלים די ברורים: PRIME/OFFSET ו-רגיל/QUATRO/TWIN
מה שלא כ"כ ברור לי זה: החברות השונות וההבדלים במחירים, וכמובן ה-DB.
מה עדיף DB נמוך יותר או גבוה יותר (0.2 עדיף על 0.3)?
בקיצור, איך בוחרים LNB...
הדברים הקלים די ברורים: PRIME/OFFSET ו-רגיל/QUATRO/TWIN
מה שלא כ"כ ברור לי זה: החברות השונות וההבדלים במחירים, וכמובן ה-DB.
מה עדיף DB נמוך יותר או גבוה יותר (0.2 עדיף על 0.3)?
בקיצור, איך בוחרים LNB...
אתר אודיו וקולנוע ביתי בישראל
-
oferlaor
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
תומר
- מתקין

-
oferlaor
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
oferlaor
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
oferlaor
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
oferlaor
- חבר פורום

- יצירת קשר:
בגלל ששמעתי בדיוק אותו דבר משני אנשים שונים ולא קשורים, אז אני מניח שיש כנראה דברים בגו.
בכל מקרה, עדיין לא גיליתי אף אחד שהצליח טכנית לקלוט את הערוצים (למרות שהם פעילים כרגע), ולכן אני מקפיא את החיפוש לכמה שבועות.
בינתיים אני שומע שצפויות להיפתח כמות מטורפת של חבילות HD חדשות שיגיעו לאיזור שלנו. זה כולל את גרמניה, צרפת, הולנד ואיטליה.
לפי מה שאני מבין מדובר על חבילות שניתן בהחלט יהיה לקלוט אותן עם אנטנת מטר (או אפילו 90 ס"מ) ועם ממיר DVBS2.
מקווה שאפשר יהיה להתארגן לפני המונדיאל (לא שכדורגל קריטי לי, אבל יש הרבה אנשים שממתינים).
בכל מקרה, עדיין לא גיליתי אף אחד שהצליח טכנית לקלוט את הערוצים (למרות שהם פעילים כרגע), ולכן אני מקפיא את החיפוש לכמה שבועות.
בינתיים אני שומע שצפויות להיפתח כמות מטורפת של חבילות HD חדשות שיגיעו לאיזור שלנו. זה כולל את גרמניה, צרפת, הולנד ואיטליה.
לפי מה שאני מבין מדובר על חבילות שניתן בהחלט יהיה לקלוט אותן עם אנטנת מטר (או אפילו 90 ס"מ) ועם ממיר DVBS2.
מקווה שאפשר יהיה להתארגן לפני המונדיאל (לא שכדורגל קריטי לי, אבל יש הרבה אנשים שממתינים).
אתר אודיו וקולנוע ביתי בישראל