שים לב שיש מדור "שאלות של מתחילים", תרגיש חופשי לשאול שם שאלות, כדאי גם שתקרא את השרשורים האחרוני כך תקבל קצת רקע.
מומלץ שתיכנס לאתר www.satil.com, יש שם די הרבה אינפורמציה אודות לווינים, ציוד, שיטות קידוד וכד'.
לגבי שאלתך בנושא ממירים, זהו רק מרכיב אחד (חשוב) ממה שדרוש לראות שידורי לווין, צריך גם צלחת מכוונת ללווין (ושם יש מגוון רחב של צלחות שמסוגלות לראות לווינים שונים).
אז ככה, אני אנסה לפרשן לך את ישראל israeln למרות שהוא לא מינה אותי:
יש לך רק שני לויינים וזה אומר שלא תפתח יותר מדי ערוצים "שווים" בעזרת ממירים "רגילים"
גם הממירים הרגילים יש אפשרות לעדכן לם מפתחות וכדומה אבל זה מוגבל בכל זאת
בשני הלווינים האלה יש מספר חבילות (חבילות זה כמו YES למשל) טובות שניתן לפתוח בעזרת ממירים מתקדמים שיש להם גם תמיכת תוכנות הגדולה ביותר וגם אפשרות להתחבר לרשת האינטרנט כדי לקבל מפתחות מכרטיסים שפותחים את החבילות מה שנקרא "שיתוף". האפשרות הזאת למשל לא ניתנת לך בממירים "הרגילים"
אם בכל זאת תחליט ללכת לממיר רגיל אז ראה למשל המלצה של MIKI לגבי ממיר TOPFIELD או תמתין להמלצות נוספות.
rloulou2000 אתה לא מכביד בעצם השאלה אבל התשובה תהיה ארוכה מדי ולא נראה לי שתקבל תשובה לזה יהיה באורך דוקטורט. תכנס למדור למתחילים וגם למדור העיקרי ופשיט תקרא ואז תשאל שאלה יותר ממוקדת וישיבו לך. למשל רק לפני זמן קצר מישהו פרסם כאן רשימת הערוצים בהוטבירד שניתנים לצפיה, תגיע לשם ותקבל את כל המידע הדרוש. לגבי ממירים, עקרונית כל הממירים שניתנים לעדכון מעזרת מחשב פותחים את אותן החבילות, מי יותר ומי פחות אבל אין הבדל גדול. זה גם טופפילד וגם MVISION וגם KAON וגם אחרים. ההבדלים הם כמובן באיכות התמונה וזמינות עדכונים. לי למשל יש KAON עם תמונה מעולה אבל הסתבכתי עם העדכון ויש גם MVISION שתמונה שלו דלה מאוד אבל עדכון פשוט. יש גם הבדלים במיון ערוצים. הרי אתה תקבל ים של ערוצים וחייבים למיין אותם ל"חבילות" כמו ספורט, תרבות, סרטים, חדשות וכדומה. KAON למשל יש לו תוכנה מאוד נוחה למיון וב- MVISION F-1000 אין בכלל דבר כזה. אני בטוח שבטופפילד יש מיון ערוצים, יתקנו אותי בעלי טופפילדים למיניהם. תתחיל ללמוד, לא תוכל לקפוץ "אינסטנט" ולדעת הכל דרך התשובות לשאלותיך. לאף אחד אין זמן להעביר לך קורס מזורז אם כל הנמדות של חברי הפורום והם כן נחמדים תאמין לי.