איך אפשר לפתוח את הערוצים של הסקס.??
-
רמי.א
- תותח על

אני חושב שזכותו המלאה לצפות בצנעה גם בערוצים כאלו,
אני למשל פותח את ערוץ ספייס פלטינום בלווין ב13E נראה לי מחבילת TPS דרך
קאם של מטריקס ריוולושן.
ו -י.ש- גם אם אתה דתי או אדם שמרן אני יותר קונסרבטיבי מאשר דתי,
ואתה צריך לכבד את האחרים.
איפה כתוב בספר ההלכות שמותר לפגוע באדם כל שהוא רק כי הוא לא מעוניין לעשות כל מה שצריך לעשות לפי ההלכה,
ומבחינת מוסר לפי דעתי אתה צריך לכבד אנשים עם דעות שונות.
אני למשל פותח את ערוץ ספייס פלטינום בלווין ב13E נראה לי מחבילת TPS דרך
קאם של מטריקס ריוולושן.
ו -י.ש- גם אם אתה דתי או אדם שמרן אני יותר קונסרבטיבי מאשר דתי,
ואתה צריך לכבד את האחרים.
איפה כתוב בספר ההלכות שמותר לפגוע באדם כל שהוא רק כי הוא לא מעוניין לעשות כל מה שצריך לעשות לפי ההלכה,
ומבחינת מוסר לפי דעתי אתה צריך לכבד אנשים עם דעות שונות.
-
dpklain
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

יאלה חבריה להרגע! זכותו? בוודאי זכותו אין ספק בזה. בפני אדם תמיד יש חופש בחירה! ואין להתערב בפרטיותו של אדם.
השאלה האם צריך ומה זה נותן לו לנפש שלו?
אני ממש לא רוצה להטיף אין לי כל זכות לזה אני לא יותר טוב מאף אחד כאן כדי להעיר למישהו על התנהגותו זו או אחרת אבל לי יש דעה שפורנוגרפיה מזיקה לנפש האדם והיא זאת שמגבירה מעשי אונס ושאר זוואות שכולכם עדים להם דרך התקשורת ולא יעזור לכל מי שבעד ערוצי מין זה וכאמור זכותו של כל אחד לראות את מה שהוא רוצה, לא יעזור, זה פוגע במוח גורם לבן אדם לרצות מבחינה מינית לקבל את מה שהוא בדרך כלל לא יכול לקבל בחייו הרגילים ובסוף אם הוא לא שולט בעצמו וכאלה יש רבים לצערי, זה מביא אותו לאלימות.
סליחה על רצינות יתר ביום יפה זה!
יום נעים לכל!
שלכם, פרופלור
השאלה האם צריך ומה זה נותן לו לנפש שלו?
אני ממש לא רוצה להטיף אין לי כל זכות לזה אני לא יותר טוב מאף אחד כאן כדי להעיר למישהו על התנהגותו זו או אחרת אבל לי יש דעה שפורנוגרפיה מזיקה לנפש האדם והיא זאת שמגבירה מעשי אונס ושאר זוואות שכולכם עדים להם דרך התקשורת ולא יעזור לכל מי שבעד ערוצי מין זה וכאמור זכותו של כל אחד לראות את מה שהוא רוצה, לא יעזור, זה פוגע במוח גורם לבן אדם לרצות מבחינה מינית לקבל את מה שהוא בדרך כלל לא יכול לקבל בחייו הרגילים ובסוף אם הוא לא שולט בעצמו וכאלה יש רבים לצערי, זה מביא אותו לאלימות.
סליחה על רצינות יתר ביום יפה זה!
יום נעים לכל!
שלכם, פרופלור
-
רמי.א
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

אני גם מסכים איתך שאם ילד או נער צופים בסרטי פורנו או פעולה
אז זה יכול לפגוע בהם.
כמובן שלכל דבר יש מחיר כמובן שמי שאוהב לצפות בסרטי סקס עלול גם להיתמכר לזה לרעה.
גם אם הצופה הוא מבוגר.
אבל יש כאלו שאוהבים לצפות בזה.
וחוץ מזה אני לא מבין למה חוקקו בכנסת אם זה נכון חוק האוסר לשדר בישראל שידורי פורנו
אם נראה לי שכיום נערים יכולים אצל חברם בן ה 18 לצפות בדברים כאלו דרך האינטרנט שבמחשב.
אז זה יכול לפגוע בהם.
כמובן שלכל דבר יש מחיר כמובן שמי שאוהב לצפות בסרטי סקס עלול גם להיתמכר לזה לרעה.
גם אם הצופה הוא מבוגר.
אבל יש כאלו שאוהבים לצפות בזה.
וחוץ מזה אני לא מבין למה חוקקו בכנסת אם זה נכון חוק האוסר לשדר בישראל שידורי פורנו
אם נראה לי שכיום נערים יכולים אצל חברם בן ה 18 לצפות בדברים כאלו דרך האינטרנט שבמחשב.
- פרופלור
- תותח על