אחלה פורום יש לכם...

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yeheskel »

שלום,

קודם רציתי לציין שיש לכם פה אחלה פורום... וחבר'ה על הכיפאק! (וכל זה רק מעיון בשירשורים קודמים).

ובכן, אני מעוניין להתקין צלחת על מנת לקלוט את עמוס, הוטבירד וניילסט, וגם את hellas sat) 39E) . האם אצטרך 2 צלחות? ואם כן באיזה גדלים?

כמו-כן, אם כבר שמים צלחת לכיוון 39E - איזה עוד לווינים שווה לקלוט? האם כדאי להוסיף גם את התחנות הטורקיות 31.3E ואת 42E ? (כמובן, בתנאי שלא תיפגע האיכות...חשוב לי בעיקר תחנות שיש בהם מוזיקה, ספורט...)

כמו-כן, אינני מתכוון להתפשר באיכות ואני מעוניין ברכיבים האיכותיים והעמידים ביותר, ולכן - בבואי לקרוא למתקין הצלחת, מה אני צריך לדרוש? (לדוגמא: גודל צלחת? סוג הצלחת? סוג LNB? סוג דייסק? וכו"...)

עכשיו לגבי ממיר – מכיוון שהאיכות חשובה לי אז דרים בוקס יורד מהפרק... חשבתי על טופפילד, אבל אינני מכיר את הדגמים, אני רוצה משהו זול אבל איכותי ורצוי שתהיה גם יציאה אופטית, לגבי חבילות – לא קריטי... מוכן להסתפק במה שהוא יודע לפתוח לבד...

כמו-כן, אם אפשר לקבל הצעת מחיר על הנ"ל (ללא הממיר).

תודה.
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

ללווינים שרשמת יש צורך בשתי צלחות של מטר כל אחת ואפשר להוציא משם את 13E 7E או 4W

ומהצלחת השניה את 39E -42E ממליץ לך על מגנם לג'נד החדש אחלה ממיר
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yeheskel »

זאת אומרת שאין סיכוי ל 7W או שיש סיכוי אבל אצטרך צלחת יותר גדולה והקליטה לא תהיה משהו ולכן כדאי לוותר על 7W ?

כמו-כן, האם יש אמת בדבר שככל שהצלחת גדולה יותר - הקליטה טובה יותר?
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

יש מצב לקלוט את 7w -13e באותה צלחת

וכמובן כל שהצלחת יותר גדולה אז רמת הסיגנל עולה עד לרמה הרצויה
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yeheskel »

אם ככה, האם לא כדאי לשים 2 צלחות של 1.20 במקום מטר ?
גם הבנתי שההפרש במחירים אינו גדול.

דרך אגב בפורום הלוויני המקצועי טוענים שגודל הצלחת ל 42E (טורקיה) צריך להיות 1.20 ואילו הגודל המומלץ הוא 1.70 !!!

ציטוט:

Turksat 1B 1C 42.0°E
120 ס"מ ( מומלץ 170 ס"מ )

כמו-כן:

Hellas Sat 2 39.0°E
100 ס"מ לאלומה F1 ו- 120 ס"מ לאלומה S2 ( המלצה 120 ס"מ )
סמל אישי של משתמש
eli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli »

לא ממליץ לגעת במקלט מגנום מכל סוג שהוא
מאחר והשרות הוא מהגרוע שיש ואין תמיד תוכנות מעודכנות
רק טופפילד עם תמיכה עולמית ומקלט ברמה ועל זה אין עוררין
ועל זה יעידו רוב המתקינים שאני מכיר
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

סתם שאלה :
מה יש לראות ב- 39E ?
כמעט כל התחנות מוצפנות ומה שפתוח
לא שווה LNB.
תקנו אותי אם אני טועה.
רק ההגינות תנצח
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

עשה קיצורנ דרך ותחסוך כסף, מקלט דרימבוקס 500S הוא הטוב ביותר ניתן להשיג ב1200 שח
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yeheskel »

dpklain @ 11/5/2006, 06:24 כתב: סתם שאלה :
מה יש לראות ב- 39E ?
כמעט כל התחנות מוצפנות ומה שפתוח
לא שווה LNB.
תקנו אותי אם אני טועה.
מה יש לראות ב 39E ? - לא הרבה...

אבל מה יש לשמוע ב 39E ? - הרבה הרבה מוזיקה יוונית! ואני מאוד אוהב מוזיקה יוונית...

לגבי דרים בוקס - חשבתי בהתחלה עליו אבל הבנתי שהאיכות של התמונה לא משהו...חבל...

אני מעדיף ממיר איכותי עם כניסה ל CAM ... ואם וכאשר ארצה לפתוח אוכל להזמין את אחד הכרטיסים ב 350ש"ח מהאתר הזה

https://www.satboy.com/index.php?cName= ... 662e4845d4

שים לב שבמחיר של דרים בוקס(1200) אני יכול לרכוש ממיר איכותי(500) + 2 כרטיסים(700)... (בערך) וזה עוד לפני שאני משלם על שיתוף....

ברור לי שהעתיד הוא בדרים בוקס, אבל אני לא ממהר... כשהם יוציאו מכשיר איכותי - אשקול לרכוש אחד כזה...
bogyman
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי bogyman »

למה אתה צריך כרטיס ?
ממיר רגיל תמיד יפצח קידוד
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

התמונה של 500S טובה מאוד
jan_p
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי jan_p »

אם אתה רוצה איכות ללא תחרות , פתיחת ערוצים בדומה לדרימבוקס ואם כל זה גם מחיר טוב...אני מציאה לך ללכת על כרטיס לוויני למחשב!!!
אצלי הכרטיס לוויני מחובר למחשב ומהמחשב יש לי כבל DVI לטלוויזית LCD והתמונה שאני מקבל בטלוויזיה, פשוט תענוג:)
לשם השוואה, ממיר יס 3100 שמחובר לאותה טלוויזיה בRGB מוציא תמונה פי10 יותר גרועה ממה שאני צופה בלווין ;)וזאת דעת רבים שהיו אצלי ונדהמו מהאיכות שאני מקבל ;)
איכות נטו רק כרטיס לוויני!!!!
בשביל כרטיס לוויני צריך לדעת מחשבים + להפוך את נושא הלווינים לתחביב , דרך אגב כך זה גם עם דרימבוקס....
אני בטוח שאצל רוב האנשים בתחום הלווינים זה תחביב בפרט אלה שיש להם דרימבקסים וכרטיסי לווין:)
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yeheskel »

סבבה,
איזה כרטיס לוויוני יש לך ואיזה מומלץ היום ומה המחיר ואיפה קונים?
jan_p
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי jan_p »

יש לי כרטיס לוויני FLYDVB-S אך הוא לא מומלץ , לא בגלל האיכות אלה בגלל שאין לא תמיכה רחבה כמו שייש לכרטיס המומלץ SKYSTAR 2 , ישבתי הרבה שעות כדי להבין מי נגד מי ואיך אני מפעיל את הכרטיס, בסופו של דבר התוצאה יצאה מעולה אבל רוב הטירחה היתה נמנעת עם הייתי קונה כרטיס מוכר:)...
את הSKYSTAR 2 ניתן לרכוש אך ורק בחו"ל ומחירו הוא בערך 400 ש"ח או אפילו פחות.. ניתן לרכוש את הכרטיס אצל הספונסר של הפורום...
אני את שלי קניתי בארץ ב 420 ש"ח ...
האיכות היא אותה איכות אצל כל הכרטיסים הלווינים השאלה היא התמיכה לתוכנות שמשדרות ובזה SKYSTAR 2 עולה על כולם:)

בטח יגיבו פה עוד אנשים לשירשור תקשיב לכולם ותחליט מה טוב בשבילך:)
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

כרטיס לוויני במחשב איכותי נותן תמונה מצוינת ללא ויכוח. הדרים 500 נותן תמונה זוועתית על מסך LCD גדול (32 ומעלה) ותמונה די מגעילה בטלויזיות קטנות יותר.

הבעיה היא שרוב האנשים עם דרים 500 שפותחים איתו ערוצים לרוב מסתכלים על כך שהמסך אינו שחור ומרוצים עד הגג בכלל בלי קשר לעובדה שהתמונה חסרת חדות וחסרת פירוט.

מי שרוצה מקלט לוויני חכם אם איכות מצוינת, נכון להיום האפשרויות הם או כרטיס לוויני למחשב או דרים 7020.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

י א @ 11/5/2006, 20:23 כתב: הדרים 500 נותן תמונה זוועתית על מסך LCD גדול (32 ומעלה) ותמונה די מגעילה בטלויזיות קטנות יותר.

הבעיה היא שרוב האנשים עם דרים 500 שפותחים איתו ערוצים לרוב מסתכלים על כך שהמסך אינו שחור ומרוצים עד הגג בכלל בלי קשר לעובדה שהתמונה חסרת חדות וחסרת פירוט.

ישראל,

אני לא מסכים עם התאור שהצגת.
התמונה ב-500 טובה מאוד, ומכאן ועד למונח "זוועתית" או "מגעילה" הדרך ארוכה.
זה נכון שקיימים מגוון ממירים בעלי חדות תמונה טובה יותר.
בכלל בתקופה האחרונה יש מגמה של סלידה מסויימת מהדרים 500, שאני באופן אישי לא מבין מדוע ?

ישראל
Cessna 172-4XCGQ
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

מי שהתמונה טובה לו שיהיה לו לבריאות.

בשבילי היא זוועתית.
jan_p
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי jan_p »

תשמעו האיכות בדרים בוקס 500 היא גרועה ולמה אני אומר לכם את זה?!
אם ניקח את הממיר של יס לדוגמא ונשווה אותו לדרים אז הממיר של יס לוקח בלי שום בעייה אני כמובן מתכוון לדגם 3100 .. הSCART שלו מוציא תמונה טובה יחסית.
וכמו שרשמתי קודם הכרטיס לוויני מוציא תמונה פי 10 יותר טובה מהממיר של יס..
ומזה יוצא שהתמונה בדרים היא הגרועה מבין השלושה!!!
וכל מה שרשמתי עכשיו תופס לגבי טלוויזיה LCD 32" ולמה זה חשוב?!
כי ככל שהטלוויזיה יותר איכותית ויותר גדולה אז הפערים גדולים יותר, אם ניקח טלוויזיה רגילה 21" הפערים היו קטנים יותר ... הכל תלוי ,איזה טלוויזיה יש לכם? מה התקציב ? מה הידע במחשבים? האם יש מחשב? מה איכות התמונה הרצויה? וכו'.. ולפי זה לקנות את מה שהכי מתאים לכם!
החברה בתחום שיש להם דרים מתנחמים בזה שהוא פותח ערוצים סגורים אבל תמונה הוא מוציא באיכות ירודה נקודה!
אז שלא יעבדו אליכם:) חח
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אני אוסיף שהוותיקים פה זוכרים שהיה לי ויכוח בנושא עם המנהל הפורש Blackadder אשר התנגד לתיאור שלי על איכות התמונה של ה 500. כל פעם שאמרתי מילה רעה על ה 500 הוא ישר ניסה לסטור אותי ולשכנע שהתמונה מצוינת.

אז שמעתי לאחרונה שהוא החליף ממיר ובמקום ה 500 יש לו רילוק ועכשיו הוא כבר כותב שאכן התמונה גרועה.

מה אני בא לומר? שכל זמן שיש לכם 500 ולא הישוותם לממיר טוב, אז אתם מחזיקים מהדרימון הזה כאילו הוא מלך העולם. מה לעשות, אלה הם עובדות חיים.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

ועוד דבר, ביחס עלות תוצאה כאשר הדרימון רק לפני שנה עלה בחו"ל (כולל מע"מ) 170 אירו אז היו פני הדברים שונים. כי במחיר של 170 אירו הממיר הזה היה מהפכני. הוא איפשר שיתופים שאף ממיר אחר לא איפשר והמחיר היה שווה לכל נפש.

היום שממיר כזה עולה בחו"ל 220 אירו שזה עלייה של כ 35% והמחיר כבר הפך להיות יותר מחצי המחיר של אחיו הגודל והטוב זה בעיני ביזבוז כסף לקנות את ה 500 ולסבול איכות על הפנים. מי שאולי רוצה ממיר שני בשביל חדר שינה זה יכול לבוא בחשבון, אבל כממיר ראשי לסלון על טלויזיה איכותית? טעות גדולה.
שלח תגובה