דף 1 מתוך 1

נשלח: 18 מאי 2006, 12:27
על ידי dmsat
גאידמק הבטיח מונדיאל חינם לחיילים

הנושא עדיין לא הוסדר מול YES ומול צ'ארלטון
נציגו: "גאידמק רכש את המונדיאל עבור בסיסי צה"ל כפי שהבטיח. העניין עכשיו הוא פנימי בין YES לצ'ארלטון, שאמורות לפתור את העניין ביניהן"

‎‎רותי זוארץ‏ 12:02 18/5/06 גלובוס


למרות הכרזתו של המיליארדר הרוסי, ארקדי גאידמק, כי בכוונתו לרכוש את משחקי המונדיאל עבור בסיסי צה"ל, כך שחיילי צה"ל יוכלו לצפות במונדיאל בחינם, מסתבר כי עד היום עוד לא הוסדר העניין סופית מול YES ומול צ'ארלטון, מה שמעיב על הסיכויים של אותה הבטחה לצאת אל הפועל.

לדברי מנכ"ל האגודה למען החייל, תא"ל (מיל') אריה פישביין, למרות כל הפרסומים באשר לכוונת גאידמק לרכוש את זכויות השידור עבור חיילי צה"ל, טרם ברור אם סוכם דבר בנושא סופית. לדבריו, "מבדיקות שערכנו עולה כי לא טרם סוכם הדבר סופית לא עם YES ולא עם אגף משאבי אנוש בצה"ל".

מנציגו של ארקדי גאידמאק נמסר בתגובה: "כפי שהבטיח, גאידמק רכש את משחקי המונדיאל עבור בסיסי צה"ל. העניין עכשיו הוא פנימי בין YES לצ'ארלטון, שאמורים לפתור את העניין ביניהן".