על אותו כבל קואקס
-
יוחנן
- תותח על

אני מנוי של YES (בינתיים) עם 3 ממירים. התקנתי צלחת עם 4 LNB ודייסק 1 -4 , LNB0 A/A מכוון ל 4W ו 7W. עכשיו אני רוצה לחבר את הדרים ל דייסק ואת הממיר של YES לדרים כך שהממיר של יס יעבוד על ה LNB שלי. בצורה כזו ניתן יהיה לצפות גם ב יס וגם בשאר הלווינים (האנטנה של יס תהיה מיותרת) השאלה היא איך הדרך הנכונה לעשות זאת? האם יהיה ניתן לצפות בחדר אחד ב יס ובדרים לראות לויין אחר? (מי יספק DC ל LNB?) ואיך הדייסק יסתדר עם זה?
המשפט הזה מיותר.
-
MAYDASSA
- מתקין

-
יוחנן
- תותח על

הבעיה היא שאני לא יכול להעביר כבל נוסף לקיים
יש לי ממיר של יס ודרימון בהחדר אחד (עם שני כבלים נפרדים) אבל עוד ממיר של יס בחדר אחר - לשם אין אפשרות להעביר עוד כבל (בלי שיפוץ בבית) אז חשבתי שמאחר שאני קולט כבר את עמוס אז אוכל להשתמש באותו הכבל (של ה LNB 4 +7W ) כדי לראות גם YES דרך המימר שלהם וגם את כל השאר דרך דרים נוסף.
חבל שאי אפשר פשוט להכניס את הכרטיס החוקי של YES לדרימון - זה היה פותר את כל הבעיה...
יש לי ממיר של יס ודרימון בהחדר אחד (עם שני כבלים נפרדים) אבל עוד ממיר של יס בחדר אחר - לשם אין אפשרות להעביר עוד כבל (בלי שיפוץ בבית) אז חשבתי שמאחר שאני קולט כבר את עמוס אז אוכל להשתמש באותו הכבל (של ה LNB 4 +7W ) כדי לראות גם YES דרך המימר שלהם וגם את כל השאר דרך דרים נוסף.
חבל שאי אפשר פשוט להכניס את הכרטיס החוקי של YES לדרימון - זה היה פותר את כל הבעיה...
המשפט הזה מיותר.